Ολυμπιακός: «Τέλος» ο Κλιάιτς, ανέλαβε ο Καρασαββίδης

Ολυμπιακός: «Τέλος» ο Κλιάιτς, ανέλαβε ο Καρασαββίδης

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού αποτελεί ο Νέναντ Κλιάιτς, καθώς ο πειραϊκός σύλλογος γνωστοποίησε σήμερα (4/12) το «διαζύγιο» με τον Κροάτη προπονητή.

Οι διοικούντες τους «ερυθρολεύκους» αποφάσισαν, λόγω της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί με τον κορονοϊό, να πορευθούν με ελληνικό κορμό στο υπόλοιπο της σεζόν. Γι' αυτό επέλεξαν να λύσουν τη συνεργασία τους με τον Κλιάιτς, ο οποίος είχε αναλάβει τα «ηνία» της ομάδας στις αρχές Φεβρουαρίου, και να προσλάβουν στη θέση του τον μέχρι πρότινος τεχνικό της Πυλαίας, Γιώργο Καρασαββίδη, ο οποίος ήταν μέλος του προπονητικού επιτελείου του Ολυμπιακού τη διετία 2017-19, όταν οι «ερυθρόλευκοι» πανηγύρισαν διαδοχικά νταμπλ.

Στις πρώτες δηλώσεις του μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού, ο Καρασαββίδης τόνισε στην ιστοσελίδα του συλλόγου: «Αρχικά, να δηλώσω ότι είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα. Η γνωριμία μου με την πλειοψηφία των παιδιών θα μας επιτρέψει να μην χάσουμε χρόνο, μέχρι να βρούμε χημεία. Θέλουμε να δώσουμε βάρος σε Έλληνες παίκτες και μάλιστα νέους. Οργανωτικά, όλοι μαζί, θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε μια νέα φιλοσοφία στο χτίσιμο της ομάδας. Μεγάλος στόχος είναι να ξαναφέρουμε τον κόσμο της ομάδας πάλι κοντά στο χάντμπολ όταν θα υπάρξει η δυνατότητα. Έχουμε πολλή δουλειά και είμαι σίγουρος ότι τα παιδιά έχουν δίψα να τα δώσουν όλα. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω το σύλλογο της ΑΕΣΧ Πυλαίας για την ιδανική συνεργασία μας και την κατανόησή τους στη μετακίνησή μου. Είμαι πεπεισμένος ότι η ομάδα θα συνεχίσει στο δρόμο των επιτυχιών».

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού για την πρόσληψη Καρασαββίδη έχει ως εξής: «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Γιώργο Καρασαββίδη ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του πρώτου προπονητή της ομάδας Χάντμπολ. Ο Έλληνας τεχνικός είχε διατελέσει β΄ προπονητής στην πρώτη ομάδα τις αγωνιστικές σεζόν των δυο διαδοχικών νταμπλ (2017-2018, 2018-2019) ενώ είχε αναλάβει και την τεχνική καθοδήγηση των τμημάτων της Ακαδημίας Χάντμπολ».

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού για το «διαζύγιο» με τον Κλιάιτς αναφέρει: «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον Νέναντ Κλιάιτς. Ευχαριστούμε τον Κροάτη τεχνικό για τις υπηρεσίες που πρόσφερε στο σύλλογο και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην επαγγελματική του καριέρα».



Elite League: Νίκες για Μίλωνα, Ηρακλή και Ψυχικό
Elite League: Νίκες για Μίλωνα, Ηρακλή και Ψυχικό
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved