Η δύναμη της θέλησης!

Η δύναμη της θέλησης!

Παρά τον ακρωτηριασμό των τεσσάρων άκρων του, που υπέστη μετά από ατύχημα, ο Φιλίπ Κρουαζόν, δεν το βάζει κάτω. Και αν έχει υπερισχύσει να ονομάζουμε τα άτομα αυτά με ειδικές ανάγκες (σ.σ. το έχουν ζητήσει τα ίδια) ο Γάλλος είναι σίγουρα με ειδικές ικανότητες!. 

Διέσχισε τη Μάγχη και τον πορθμό του Γιβραλτάρ πέρυσι και χθες (Παρασκευή) δήλωσε ότι είναι έτοιμος για μια νέα πρόκληση τον επόμενο χρόνο του 2012. Με συμπαραστάτη τον επίσης μαχητικό Αρνό Κασρί θα κολυμπήσουν και θα συνδέσουν τις  πέντε ηπείρους. Θα κολυμπήσουν μερικές εκατοντάδες χιλιόμετρα, τα οποία έχουν χωρίσει σε τέσσερα μέρη.

Σε ένα χρόνο σχεδόν, τον μήνα Μάιο του 2012 , οι δύο άντρες θα ενώσουν πρώτα το κομμάτι  Ασίας-Ωκεανίας, κολυμπώντας ανάμεσα σε δύο ψαροχώρια, το πρώτο στην Παπούα-Νέα Γουινέα με το δεύτερο στην Ινδονησία (περίπου 20 χλμ. απόσταση).

Στη συνέχεια θα περάσουν από την Ασία στην Αφρική, με τη διέλευση του κόλπου της Άκαμπα, που βρίσκεται  μεταξύ της Ιορδανίας και της Αιγύπτου (25 χλμ.).

Και στη συνέχεια η σκυτάλη περνά στην Ευρώπη μέσω των Στενών του Γιβραλτάρ (14 χλμ. σε ευθεία γραμμή, τα οποία γίνονται 20 με 25 με τα ρεύματα, που επικρατούν).

Τέλος, τον Αύγουστο, θα αντιμετωπίσουν την πρόκληση που ακούει στο όνομα Βερίγγειος Πορθμός. Μεταξύ των νησιών της Μεγάλης και Μικρής Διομέδας, ανάμεσα σε Ρωσία και Ηνωμένες Πολιτείες, με την απόσταση να είναι σαφώς μικρότερη (10 χλμ.), αλλά η θερμοκρασία του νερού να κινείται μονοψήφια, μεταξύ 0 και 3 ° Κελσίου και πολλές φορές κάτω του μηδενός.



Conference League, Μαρίν: «Θέλω την πρόκριση»
Conference League, Μαρίν: «Θέλω την πρόκριση»
Ιστορικό κάζο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Αποκλεισμός από ομάδα 4ης κατηγορίας - Δείτε βίντεο
Ιστορικό κάζο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Αποκλεισμός από ομάδα 4ης κατηγορίας - Δείτε βίντεο
Champions League: Στη League Phase οι ομάδες των Ελλήνων
Champions League: Στη League Phase οι ομάδες των Ελλήνων
Europa League, Κένι: «Να μπούμε με αυτοπεποίθηση και θέληση»
Europa League, Κένι: «Να μπούμε με αυτοπεποίθηση και θέληση»
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved