Εκτός και από Λοζάνη, Παρίσι ο Μπολτ

Εκτός και από Λοζάνη, Παρίσι ο Μπολτ

Ο Γιουσέιν Μπολτ αποσύρθηκε από τα δύο προσεχή μίτινγκ της σειράς Ντάιαμοντ Λιγκ και πλέον είναι πιθανό να μην μπορέσει να υπερασπιστεί τους τίτλους του, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Πεκίνου.

Ο ταχύτερος άνθρωπος του κόσμου δεν θα συμμετάσχει στη Λοζάνη (Σάββατο) και το Παρίσι (Πέμπτη, 9/7), ενώ πριν από μερικές ημέρες είχε αποσυρθεί και από τα τράιαλ της Τζαμάικα.

«Είμαι πολύ απογοητευμένος που δεν θα μπορέσω να αγωνιστώ. Μου αρέσει πολύ να τρέχω σε αυτά τα μίτινκ, αλλά στην παρούσα φάση δεν είμαι 100% έτοιμος. Ανυπομονώ να επιστρέψω στις προπονήσεις το ταχύτερο δυνατό» δήλωσε μέσω της προσωπικής ιστοσελίδας του. Η προπονητική ομάδα του εξέδωσε ανακοίνωση επισημαίνοντας: «Ο Μπολτ αισθάνεται ενοχλήσεις στο αριστερό πόδι από τον τελευταίο αγώνα του. Εχει ένα σφιξιμο στην ιερολαγώνιο άρθρωση που δυσχεραίνει την κίνηση και ασκεί πίεση στο γόνατο και τον αστράγαλό του. Τις προσεχείς ημέρες θα βρίσκεται στο Μόναχο για θεραπεία και στη συνέχεια θα ξεκινήσει προπονήσεις για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα». Ο Μπολτ είναι κάτοχος των παγκόσμιων τίτλων στα 100μ., τα 200μ. και τα 4Χ100μ., που κατέκτησε πριν από δύο χρόνια στη Μόσχα. Η επόμενη διοργάνωση διεξάγεται στον Αύγουστο στο Πεκίνο και η προετοιμασία του εστιάζεται πλέον ακριβώς σε αυτόν τον στόχο.



Κύπρος: Η Ομόνοια κερδισμένη της αγωνιστικής
Κύπρος: Η Ομόνοια κερδισμένη της αγωνιστικής
United Cup: Aπέσυρε τη συμμετοχή της η αντίπαλος της Σάκκαρη
United Cup: Aπέσυρε τη συμμετοχή της η αντίπαλος της Σάκκαρη
ΑΕΛ: Παρελθόν οι Ουάρντα, Γιούσης, Κοβάσεβιτς, Τσάκλα
ΑΕΛ: Παρελθόν οι Ουάρντα, Γιούσης, Κοβάσεβιτς, Τσάκλα
ΑΕΚ: Στην Ελλάδα ο Βάργκα, ολοκληρώνεται η σπουδαία μεταγραφή
ΑΕΚ: Στην Ελλάδα ο Βάργκα, ολοκληρώνεται η σπουδαία μεταγραφή
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved