Ολυμπιακός: Σάρωσε την Ορεστιάδα (photos)

Ολυμπιακός: Σάρωσε την Ορεστιάδα (photos)

Εντυπωσιακός ήταν ο Ολυμπιακός κόντρα στην Ορεστιάδα, την οποία νίκησε 3-0 για τη 18η αγωνιστική της Volleyleague και περιμένει το αποτέλεσμα του αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ για να μάθει εάν θα συνεχίσει να έχει συγκάτοικο τον «Δικέφαλο του Βορρά» στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η Ορεστιάδα δεν απείλησε τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι είχαν κορυφαίους τους Κοκκινάκη και Τζελάτι και έμεινε στην 8η θέση της βαθμολογίας.

Μεγάλο «πλήγμα» για την Ορεστιάδα o τραυματισμός του Γκιγιέρμε στους κοιλιακούς στην τελευταία φάση του αγώνα. Ο Βραζιλιάνος ακραίος θα υποβληθεί αύριο σε ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί εάν έπαθε θλάση.

Ο αγώνας έγινε κεκλεισμένων των θυρών λόγω της τιμωρίας του Ολυμπιακού, ο οποίος πάντως δε συνάντησε αντίσταση. Εκτός 12αδας ήταν ο Ουκρανός ακραίος του Ολυμπιακού Αντρί Ντιάτσκοφ.

*Οι πόντοι του Ολυμπιακού προήλθαν από 2 άσσους, 50 επιθέσεις, 6 μπλοκ και 19 λάθη αντιπάλων και της Ορεστιάδας προήλθαν από 0 άσσους, 31 επιθέσεις, 6 μπλοκ και 13 λάθη αντιπάλων.

Τα σετ: 3-0 (25-14, 25-20, 25-16).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Καζάζης): Χριστοφιδέλης 7 (7/18 επ, 67% υπ - 60% άριστες), Γιούρισιτς 9 (9/11 επ), Προύσαλης 2 (2 μπλοκ), Κοκκινάκης 17 (14/19 επ, 2 άσσοι, 1 μπλοκ, 62% υπ - 54% άριστες), Κόιστρα 8 (6/7 επ, 2 μπλοκ), Τζελάτι 14 (13/19 επ, 1 μπλοκ) / Στεφάνου (λ, 67% υπ - 56% άριστες), Μαρούλης, Σωτηρίου (50% υπ - 50% άριστες), Τακουρίδης 1 (1/2 επ).

ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ (Δεληκώστας): Δημητριάδης 1 (1 μπλοκ), Λούνα 6 (6/25 επ), Τόμσον 7 (5/6 επ, 2 μπλοκ), Γκιγιέρμε 10 (9/21 επ, 1 μπλοκ, 85% υπ - 70% άριστες), Ποτολίδης 7 (5/5 επ, 2 μπλοκ), Ριζόπουλος 2 (2/8 επ, 53% υπ - 47% άριστες) / Κωνσταντινίδης (λ, 46% υπ - 42% άριστες), Σκαρλατίδης, Βλασακίδης 3 (3/4 επ), Διαμαντίδης, Πεντίδης 1 (1/1 επ).

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης δήλωσε: «Στόχος ήταν το καθαρό τρίποντο και αυτό που μένει είναι η σοβαρότητα που δείξαμε ως ομάδα. Μην ξεχνάμε ότι στο πρωτάθλημα και Κύπελλο μας πίεσε αλλά σήμερα ήμασταν πάρα πολύ σοβαροί και δεν αφήσαμε τον αντίπαλο μας να κάνει το παιχνίδι του. Χρησιμοποιήθηκαν όλα τα παιδιά και με σοβαρότητα και συγκέντρωση κάναμε αυτό που έπρεπε».

Ο προπονητής της Ορεστιάδας Κώστας Δεληκώστας είπε: «Περίμενα να αντιδράσουμε περισσότερο στο πρώτο σετ. Μπήκαμε πολύ νωθρά, ιδίως στην υποδοχή και λόγω του καλού σερβίς από τον Ολυμπιακό. Στο δεύτερο και τρίτο ήμασταν κατά διαστήματα μέσα στο παιχνίδι αλλά ο Ολυμπιακός στην έδρα του παίζει πολύ καλά το transition. Παίζουν και καλή άμυνα και εκτός έδρας αλλά σήμερα έπαιζαν πολύ γρήγορα και δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε. Ανησυχώ λίγο για τον Γκιγιέρμε που αποκόμισε ένα πρόβλημα στους κοιλιακούς. Το σημαντικό παιχνίδι για μας είναι με τον Εθνικό που θέλουμε την νίκη για να εξασφαλίσουμε την οκτάδα».

Ο ακραίος της Ορεστιάδας Δημήτρης Βλασακίδης είπε: «Ξέραμε από την αρχή ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, παίζαμε με μία από τις δύο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας. Ήρθαμε, προσπαθήσαμε, δυστυχώς δεν μας βγήκε και δεν μας άφησε ο Ολυμπιακός. Στόχος μας τώρα ο Εθνικός και όσο πιο γρήγορα να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας στην κατηγορία».

Δείτε τις φωτογραφίες:



ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved