Ολυμπιακός: MVP ο Γιούρισιτς

Ολυμπιακός: MVP ο Γιούρισιτς

Ο Σέρβος κεντρικός του Ολυμπιακού, Μίλαν Γιούρισιτς, αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 21ης αγωνιστικής της Volleyleague ΟΠΑΠ για την εμφάνισή του στη νίκη με 3-1 επί του Παναθηναϊκού.

Σημείωσε 16 πόντους με 8 στις 11 τελειωμένες επιθέσεις με ποσοστό αποτελεσματικότητας στην επίθεση 73%. Επίσης πήρε 8 πόντους από μπλοκ και 2 άσσους. Αυτή είναι η τρίτη φορά που ο Γιούρισιτς διακρίνεται ως MVP της Volleyleague.

H προηγούμενη ήταν τη σεζόν 2012-13 πάλι με τον Ολυμπιακό και στην 8η αγωνιστική (01/12/2012) στο 3-1 επί του Φοίνικα Σύρου. Η πρώτη φορά που πήρε την ατομική διάκριση του MVP ήταν τη σεζόν 2011-12 όταν αγωνίζονταν στην Ε.Α.Πατρών και μάλιστα στο 3-2 επί του Ολυμπιακού την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος στις 2 Μαρτίου 2012.

Ο Γιούρισιτς γεννήθηκε στις 21 Αυγούστου 1978, έχει ύψος 1μ.98 και αγωνίζεται στον Ολυμπιακό από το καλοκαίρι του 2012 και έχει κατακτήσει με τους «ερυθρόλευκους» ένα δύο Κύπελλα, ένα πρωτάθλημα και ένα Λιγκ Καπ.

«Τα... μικρά με περιμένουν με ανυπομονησία να τους πάω τα τρόπαια. Είναι η πρώτη φορά φέτος που βγαίνω MVP. Θυμάμαι πέρυσι είχα αναδειχθεί πάλι όπως και μια φορά με την Πάτρα. Είναι ωραίο το συναίσθημα να κερδίζεις ατομικούς τίτλους γιατί νιώθεις δικαιωμένος, όμως, σαν το συναίσθημα της κατάκτησης ενός τίτλου με την ομάδα σου δεν συγκρίνεται με τίποτα», τόνισε στην ιστοσελίδα της ΕΣΑΠ.
Αναλυτικά:
 
Πως βλέπεις τα πράγματα στην Ελλάδα;
 
«Είμαι πέντε χρόνια στην Ελλάδα και πραγματικά απολαμβάνω την διαμονή μου εδώ. Οι Έλληνες είναι καλοί άνθρωποι και μου συμπεριφέρονται με τον καλύτερο τρόπο».
 
Ποιες είναι οι διαφορές με το περσινό πρωτάθλημα;
 
«Φέτος τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως πέρυσι που κάναμε νίκες με 3-0 στους περισσότερους αγώνες. Οι λόγοι είναι δύο. Πρώτον οι ομάδες είναι καλύτερες σε σχέση με την περσινή σεζόν και έχουν καλύτερους παίκτες. Δεύτερον εφέτος είχαμε πολλούς τραυματισμούς που δεν μας άφησαν σε ησυχία»
 
Θα έχουμε φινάλε στο πρωτάθλημα ανάλογο με το περσινό για τον Ολυμπιακό;
 
«Πιστεύω όμως πως όλα θα πάνε καλά. Επιστρέφει άμεσα και ο Στεφάνου, ο Βασίλης (σ.σ.Κουρνέτας) θα ξεπεράσει το πρόβλημα και θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Πήραμε το Κύπελλο και βήμα βήμα πάμε για το πρωτάθλημα».
 
Θα μείνεις στην Ελλάδα και τη νέα σεζόν;
 
«Περνάω πολύ καλά στην Ελλάδα, αλλά είναι νωρίς ακόμα για να αποφασίσω. Πρώτη μου επιλογή είναι σίγουρα να παραμείνω στον Ολυμπιακό αλλά εάν κάτι δεν πάει όπως τα θέλουμε θα κοιταξώ και επιλογές από την Σερβία και το Μαυροβούνιο αλλά σίγουρα η πρώτη μου επιλογή είναι η Ελλάδα».
 
Που αφιερώνεις τον τίτλο του MVP;
 
«Στην ομάδα, τους συμπαίκτες μου, προπονητή και φυσικά στην οικογένεια μου».

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved