Κύπελλο Ελλάδας Γυναικών: Όλα έτοιμα για το F4

Κύπελλο Ελλάδας Γυναικών: Όλα έτοιμα για το F4

Η καρδιά του ελληνικού βόλεϊ θα χτυπάει και το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (29-30/03) στη Μεσσηνία, με αφορμή το Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών.

Μετά την Καλαμάτα, που φιλοξένησε πριν από λίγες ημέρες την αντίστοιχη διοργάνωση των Ανδρών, η… σκυτάλη περνάει πλέον στην Πύλο. Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, Πανναξιακός και Ηρακλής θα δώσουν τη μάχη τους για την κατάκτηση του πρώτου τίτλου της χρονιάς στο γυναικείο βόλεϊ, με τους διοργανωτές να τα έχουν όλα στην εντέλεια για τους υποδεχθούν. «Το βόλεϊ στην Πύλο έχει μακρά ιστορία, αλλά για διάφορους λόγους υπάρχουν και κάποια κενά διαστήματα. Αυτό που θέλουμε να πετύχουμε μέσα από το Final Four είναι να περάσουμε το μήνυμα ότι υπάρχει μια ομάδα εδώ στην Πύλο που καλλιεργεί το άθλημα και μπορεί να δώσει ώθηση στον αθλητισμό της περιοχής», ανέφερε σχετικά ο γενικός γραμματέας και υπεύθυνος του τμήματος βόλεϊ του Ν.Ο. Πύλου, Γιώργος Αρβανίτης.

«Δεν έχουμε την εμπειρία από τέτοιου είδους διοργανώσεις, αλλά έχουμε την όρεξη και το μεράκι να αποδείξουμε ότι δικαίως η ομοσπονδίας μάς εμπιστεύθηκε ένα τόσο σημαντικό τουρνουά. Θέλοντας και μη τρέχουμε για να είναι όλα τακτοποιημένα και πιστεύω ότι έχουμε καταφέρει να είμαστε σε μεγάλο βαθμό έτοιμοι. Πραγματικά έχει γίνει μεγάλη προσπάθεια από όλους μας, ωστόσο θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον δήμαρχο Πύλου-Νέστωρος Δημήτρη Καφαντάρη, τον πρόεδρο του ΣΕΤΑΠ Βασίλη Βρεττάκο για τη βοήθεια και τη στήριξη που μας έχουν προσφέρει από την πρώτη στιγμή και τον πρόεδρο του Φορέα Κοινωνικής Μέριμνας και Αθλητισμού του Δήμου Πύλου-Νέστωρος Γιάννη Σαρδέλη», πρόσθεσε.

Αναφορικά με το ενδιαφέρον των φιλάθλων για τη διοργάνωση, συμπλήρωσε: «Γενικά, υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από τον κόσμο, αλλά ξέρουμε ότι στην Ελλάδα είμαστε της τελευταίας στιγμής και περιμένουμε το τελευταίο διήμερο για να υπάρξει μεγάλη αύξηση στα εισιτήρια. Ωστόσο, από την πρώτη στιγμή υπήρξε τεράστια ανταπόκριση από τη νεολαία της περιοχής, αφού τα παιδιά θέλουν να ζήσουν από κοντά αυτή τη γιορτή του αθλητισμού κι αυτό είναι το πιο ελπιδοφόρο μήνυμα για εμάς». Θυμίζουμε ότι οι προεγγραφές για τα εισιτήρια του Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών θα ολοκληρωθούν σήμερα το βράδυ (27/03). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν τις αιτήσεις τους στο Κλειστό Γυμναστήριο Πύλου (10.00-13.00, 18.00-20.00). Απαραίτητη προϋπόθεση για την προεγγραφή είναι η καταγραφή του ονοματεπώνυμου, καθώς και ο αριθμός της ταυτότητας του εκάστοτε ενδιαφερόμενου.

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV



Premier League: Ιστορία με την Μόρνμουθ γράφει ο Ιραόλα
Premier League: Ιστορία με την Μόρνμουθ γράφει ο Ιραόλα
Πόλο: Η κλήρωση του Παγκοσμίου Εφήβων
Πόλο: Η κλήρωση του Παγκοσμίου Εφήβων
ΠΑΟΚ: «Ναυάγησε» η σκέψη για φιλικό παιχνίδι με τον Προμηθέα
ΠΑΟΚ: «Ναυάγησε» η σκέψη για φιλικό παιχνίδι με τον Προμηθέα
Euroleague, Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: «Τελικός» επιβίωσης στο ΣΕΦ - Η ώρα και το κανάλι
Euroleague, Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: «Τελικός» επιβίωσης στο ΣΕΦ - Η ώρα και το κανάλι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved