Ο Φιλιππίδης πέρασε τα 5.40μ. στην Κολωνία

Στους δρόμους της Κολωνίας, επέλεξε ο Κώστας Φιλιππίδης να κάνει τον τελευταίο του αγώνα πριν από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Ελσίνκι, όμως, οι καιρικές συνθήκες δεν του επέτρεψαν να φτάσει όσο ψηλά ήθελε.

Γιάννης Ρήγας
Ο Φιλιππίδης πέρασε τα 5.40μ. στην Κολωνία

Στην διάρκεια του αγώνα που έγινε σε δρόμο, δεν σταμάτησε να πέφτει δυνατή βροχή. Ο Φιλιππίδης ξεπέρασε με την δεύτερη προσπάθεια τα 5,40 μ. στο επί κοντώ και στη συνέχεια απέτυχε στα 5,50 μ. και κατέλαβε την δεύτερη θέση. Νικητής του αγώνα ήταν ο Γερμανός Κάρστεν Ντίλα (5,40 μ.).

Η βροχή απέτρεψε τον Μπιορν Οττο να ξεκινήσει τον αγώνα, ενώ στα χαμηλά έμεινε και ο ολυμπιονίκης Στιβ Χούκερ, ο οποίος ξεπέρασε τα 5.00 μ. και έκανε άκυρα στα 5,20 μέτρα. Ο αγώνας αυτός είχε προπονητικό χαρακτήρα για τον Ελληνα αθλητή, που πλέον θα πάρει το δρόμο για το Ελσίνκι με στόχο την καλύτερη δυνατή εμφάνιση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

COMMENTS