Χατζηθεοδώρου: «Μου αρέσει η Εθνική, όπως την είδα»

Χατζηθεοδώρου: «Μου αρέσει η Εθνική, όπως την είδα»

Ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου κάνει τη δική του πρόβλεψη για το Πανευρωπαϊκό.

Ο έμπειρος περιφερειακός, Θοδωρής Χατζηθεοδώρου είναι η μεγάλη απουσία –τολμώ να θέσω την προσωπική άποψη- σε αυτό το Πανευρωπαϊκό. Ωστόσο, πολλά στοιχεία των παικτών που απαρτίζουν αυτή την Εθνική είναι «κλεμμένα» από τον Τεό.

Ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου κάνει στο Onsports τη δική του πρόβλεψη για το Πανευρωπαϊκό και την πορεία της Ελλάδας σε αυτό. «Η προσωπική μου άποψη και προσδοκία είναι πως η Εθνική με γνώμονα το δείκτη δυσκολίας των αγώνων, θα πρέπει να κερδίσει τα τρία πρώτα θεωρητικά εύκολα παιχνίδια. Μετά στο χιαστί παιχνίδι είτε θα μπει τετράδα με μία νίκη απέναντι σε μια εκ των Σερβία, Μαυροβούνιο, Κροατία είτε θα παίξει για τις θέσεις 5-6. Είναι πολύ κοντά όλα αυτά, αλλά το όνειρο αν θες, είναι εφικτός στόχος».

Ο έμπειρος πολίστας της Χίου παρακολούθησε από κοντά όλα τα παιχνίδια της εθνικής στο τουρνουά «Σαμαρτζίδης Καπ» και δήλωσε σχετικά: «Μου άρεσε αρκετά η Εθνική που είδα στο τουρνουά. Δεν ήταν πλήρης μεν αλλά παρουσίασε καλό πρόσωπο. Από ‘κει και πέρα, αν έχει την εύνοια της τύχης και καταφέρουν τα παιδιά να πιάσουν το μάξιμουμ θα τα πάνε καλά».

Και συνέχισε: «Για μένα, το πρώτο παιχνίδι κρύβει παγίδες, αυτό με την Ολλανδία. Όχι από άποψη δυναμικής όσο το γεγονός ότι το παιχνίδι είναι στην έδρα τους, τα σφυρίγματα των διαιτητών αναμένονται υπέρ τους και αν δεν προσέξουν θα είναι δύσκολο ματς. Βέβαια, δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης, μην τρελαθούμε, η εθνική μας είναι πολύ καλύτερη».

«Σε ένα Πανευρωπαϊκό όλα συμβαίνουν», συμπλήρωσε ο «Τεό» και πρόσθεσε: «Από όσο έχω παρακολουθήσει, αυτή η Εθνική έχει χαρακτήρα. Μπορεί να αποφύγει τις κακοτοπιές και τις παγίδες και όλα να κυλήσουν ομαλά. Γιατί όχι να μην δούμε αυτή την Εθνική να κάνει μεγάλη πορεία και να έχουμε μεγάλη επιτυχία μετά από πολλά χρόνια».

Όσον αφορά στο «μυστικό» για την επιτυχία, ο Χατζηθεοδώρου είπε: «Οι μεγάλες επιτυχίες σε εθνικό και συλλογικό επίπεδο, ξεκινούν από την άμυνα. Εάν υπάρχει σωστή αμυντική λειτουργία και διατηρείται χαμηλά το σκορ είναι καλός οιωνός. Περιμένω πολλά και από τον τερματοφύλακα γιατί από εκεί ξεκινούν όλα. Οι δύο φουνταριστοί είναι εκπληκτικοί, όχι μόνο ο Γιώργος (Αφρουδάκης) αλλά και ο Βουλγαράκης έκανε πολύ καλό τουρνουά στην Χίο. Επίσης, ο Μουρίκης είναι πολύ καλός και στον φουνταριστό είναι πολύ δυνατή η ομάδα. Από ‘κει και πέρα, θα πρέπει να γίνει σωστή ανάπτυξη του παιχνιδιού και να δοθούν οι καλύτερες δυνατές λύσεις στον παίκτη παραπάνω. Οι διαιτητές από ότι είδα και στο «Σαμαρτζίδης Καπ» θα δώσουν πολλές αποβολές, οπότε εκεί θα κριθεί το θετικό αποτέλεσμα».



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved