Χατζηθεοδώρου: «Δεν φοβόμαστε…»

Χατζηθεοδώρου: «Δεν φοβόμαστε…»

Ο «Τεό» είναι ο φετινός άτυχος, αφού η χρονιά ξεκίνησε με τραυματισμούς για αυτόν. Ωστόσο, ο Χατζηθεοδώρου έχει μάθει να σηκώνεται και να προχωρά, αυτό θα κάνει και τώρα που περιμένει με αγωνία την επιστροφή του στη δράση.

Για την επιστροφή του στην πισίνα, την κλήρωση της Ευρώπης και τη μέχρι τώρα πορεία της Χίου, μίλησε στο Onsports ο έμπειρος πολίστας, Θοδωρής Χατζηθεοδώρου.

Ο πολίστας της Χίου μίλησε αρχικά για την κατάσταση του τραυματισμού του, αναφέροντας: «Αύριο ακολουθεί μία σειρά νέων εξετάσεων, ειδικές θεραπείες και πιο εντατικές, οπότε και θα γνωρίζω σε ποια κατάσταση βρίσκομαι. Επιθυμώ να γυρίσω το συντομότερο δυνατό. Τα παιδιά που έχουν μείνει πίσω, μάχονται με όλες τους τις δυνάμεις, αφού λείπουν δύο αθλητές και δεν υπάρχουν περισσότερες λύσεις και εκτός αυτού, ο Βλοντάκης αγωνίζεται με το πρόβλημα στο αυτί του», δήλωσε αρχικά ο έμπειρος πολίστας.

Ο περιφερειακός της Χίου, σχολίασε και την εμφάνιση της ομάδας του στα δύο μεγάλα ντέρμπι με Παναθηναϊκό και Βουλιαγμένη, «είμαι πολύ χαρούμενος για τις εμφανίσεις που έχει κάνει η ομάδα μου στα δύο τελευταία, δυνατά ματς, μες στο Μαρούσι το πρώτο, ενώ δυστυχώς χάσαμε μέσα από τα χέρια μας τη νίκη στο δεύτερο κόντρα στη Βουλιαγμένη. Τώρα ακολουθεί η εβδομάδα των παθών, αφού έπεται ένα επικίνδυνο παιχνίδι με τον Πανιώνιο και αυτό με την Ρωσία».

Όσον αφορά στην κλήρωση και τη ρώσικη Καζάν, δήλωσε: «Την Καζάν δεν την ξέρω, συζήτησα όμως με τους συμπαίκτες μου γιατί την βρήκαν στον πρώτο γύρο στην Γαλλία. Πρόκειται για μία ρώσικη, παραδοσιακή ομάδα, που αποτελείται με έμπειρους παίκτες, που ποντάρουν πολλά στην Ευρώπη. Δεν χωρούν συγκρίσεις με τον πρώτο γύρο. Ελπίζω να επιστρέψει ο Χατζηδάκης σύντομα για να δώσει ανάσες στον Βλοντάκη και στους υπόλοιπους και λογικά θα φέρουμε καλό αποτέλεσμα στη Ρωσία. Στην έδρα τους δεν θέλουμε μόνο μία καλή εμφάνιση αλλά να κερδίσουμε για να πάρουμε την πρόκριση αν δώσει ο Θεός, στην έδρα μας μετά από 15 ημέρες. Με το σκεπτικό ότι ήμασταν στο γκρουπ των αδύναμων, νομίζω ότι η κλήρωση μας ευνόησε, γιατί θα μπορούσαμε να κληρωθούμε με ισχυρότερο αντίπαλο. Δεν φοβόμαστε, ακόμα είμαστε καινούρια ομάδα, δεν έχουμε δέσει και ελπίζω να γίνει το συντομότερο δυνατό, αλλά δεν μας έχει βοηθήσει σε αυτό, το γεγονός ότι υπάρχουν σοβαροί τραυματισμοί».

Ο Χατζηθεοδώρου συμπλήρωσε ακόμα πως: «Θα υπάρξει και ένα διάστημα διακοπής λόγω Εθνικής, αλλά αυτό θα βοηθήσει και σε εμάς που είμαστε τραυματίες για την αποκατάσταση. Θέλω να πιστεύω ότι στην επόμενη φάση του Γιούροκαπ θα υπάρχει διπλή ελληνική εκπροσώπηση στον επόμενο γύρο, μία θα είναι σίγουρα, αφού σ το άλλο μάτς είναι δυο ελληνικές ομάδες, ελπίζω να είμαστε εμείς η δεύτερη. Πάντως σε διάφορα πηγαδάκια και σημερινές συζητήσεις, λέγαμε ότι και οι άλλες δύο ελληνικές ομάδες μπορούν να περάσουν στην επόμενη φάση και μιλάω για τον Ολυμπιακό και τη Βουλιαγμένη που παίζουν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στον Όμιλο που αγωνίζονται μπορούν και οι δύο να πάρουν την πρόκριση, θα είναι μεγάλη ελληνική επιτυχία αν γίνει αυτό».



Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved