Απόλλων Σμύρνης: Μία ανάσα από Φερνάντεθ (photos)

Απόλλων Σμύρνης: Μία ανάσα από Φερνάντεθ (photos)

Κοντά σε μία σπουδαία μεταγραφή είναι ο Απόλλων Σμύρνης. Ετοιμάζεται να τελειώσει τη μεταγραφή του Μαρκ Φερνάντεθ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Απόλλων Σμύρνης ανέβηκε στη Σούπερ Λίγκα μετά τις δύο νίκες επί της Ξάνθης στα μπαράζ και τρέχει να κλείσει το ρόστερ του για την έναρξη του πρωταθλήματος. Έκανε σεφτέ με τον Λισγάρα και θέλει και τον Ντάουντα, ο οποίος τη σεζόν που πέρασε έπαιξε σε ΑΕΛ, Παναιτωλικό. Έχει, όμως, στα σκαριά μία ακόμα σημαντική κίνηση.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία», λοιπόν, είναι μία ανάσα από την απόκτηση του Ισπανού Μαρκ Φερνάντεθ. Του 30χρονου (γεννήθηκε στις 29/4/90 στη Κορμπέρα) ακραίου επιθετικού, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Φερνάντεθ, μάλιστα, είχε μία πολύ καλή σεζόν με έξι γκολ και δύο ασίστ σε 27 αγώνες με τους Αρκάδες. Στον Αστέρα Τρίπολης έμεινε δύο χρόνια και είχε συνολικά 60 αγώνες, με 14 γκολ και δύο ασίστ.

Ο δεξιοπόδαρος Φερνάντεθ, ο οποίος παίζει κυρίως στο αριστερό άκρο, έχει αγωνιστεί ακόμα στις Μούρθια (36 αγώνες, 12 γκολ), Σαμπαντέλ (32 ματς, 10 γκολ), Λαγοστέρα (35 παιχνίδια, 9 γκολ), Μαγιόρκα (9 ματς χωρίς γκολ), Μαγιόρκα Β' (28 ματς, 4 γκολ), Εσπανιόλ Β' (29 ματς, χωρίς γκολ), Καρταχένα (18 παιχνίδια χωρίς να σκοράρει), Μπνέι Σαχίν (12 ματς, 1 γκολ). Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα υπογράψει για έναν χρόνο με προοπτική επέκτασης, εφόσον μείνει στην κατηγορία ο Απόλλων. 

 



Βοτανικός: Εξελίξεις για τις εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού Α.Ο.
Βοτανικός: Εξελίξεις για τις εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού Α.Ο.
ΑΕΚ: Ο Γιώργος Γεωργιάδης στο συνέδριο της EFC στο Παρίσι
ΑΕΚ: Ο Γιώργος Γεωργιάδης στο συνέδριο της EFC στο Παρίσι
Σύμβουλος στην ΚΑΕ Άρης η Φανή Χαλκιά
Σύμβουλος στην ΚΑΕ Άρης η Φανή Χαλκιά
ΑΕΚ: Νέα ατυχία - Εξάρθρωση ώμου υπέστη ο Κλαβέλ στην πρώτη του προπόνηση
ΑΕΚ: Νέα ατυχία - Εξάρθρωση ώμου υπέστη ο Κλαβέλ στην πρώτη του προπόνηση
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved