Όλτρα ο «εκλεκτός»!

Όλτρα ο «εκλεκτός»!

Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Χοσέ Λουίς Όλτρα, για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού Βόλου, βρίσκονται οι διοικούντες την ΠΑΕ.

Ο 42χρονος Ισπανός προπονητής είναι πολύ κοντά στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της θεσσαλικής ομάδας, μια και οι επαφές του με τους διοικούντες βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.

Ο Ολτρα ανέλαβε προπονητής στην Αλμερία το Νοέμβριο του 2010, οδηγώντας την -μάλιστα- στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας. Ωστόσο, προσφάτως, στις 5 Απριλίου 2011, ο Ισπανός τεχνικός έλυσε τη συνεργασία του με τον σύλλογο από την Ιβηρική Χερσόνησο, λόγω των αρνητικών αποτελεσμάτων. Έχει θητεία ακόμη σε Τενερίφη και Λεβάντε.

Σημειώνεται ότι ο Όλτρα αντικατέστησε τον Χουάν Μανουέλ Λίγιο στον πάγκο της Αλμερίας, την πόρτα του οποίου χτύπησε ο Ολυμπιακός Βόλου τον περασμένο Απρίλιο.

Συγκεκριμένα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 46χρονος προπονητής είχε έρθει στην πόλη της Μαγνησίας στις 17 Απριλίου και παρακολούθησε από κοντά την επικράτηση (3-2) του Ολυμπιακού Βόλου επί του Παναθηναϊκού, που σήμανε και την είσοδο της ομάδας στα play off. Ωστόσο, την τελευταία στιγμή η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από εκείνον χάλασε στις… λεπτομέρειες.

Στο μεταξύ, εξετάζεται η περίπτωση του Ντιντιέ Ολέ Νικολά. Ο 50χρονος τεχνικός απολύθηκε από τη Ξαμάξ και το όνομά του προτάθηκε στον Ολυμπιακό Βόλου.



Τα βρήκαν στις 500.000 ευρώ Ολυμπιακός και Προμηθέας για Καραγιαννίδη
Τα βρήκαν στις 500.000 ευρώ Ολυμπιακός και Προμηθέας για Καραγιαννίδη
Χωρίς Τάις η Μονακό στους τελικούς
Χωρίς Τάις η Μονακό στους τελικούς
Cash: Ο ωραιότερος κήπος των βορείων προαστίων ανανεώθηκε (By Majenco)
Cash: Ο ωραιότερος κήπος των βορείων προαστίων ανανεώθηκε (By Majenco)
Μεταγραφές, ΑΕΚ: Μια… ανάσα από Ντέσερς, πλησιάζει κι ο Ντιν Τζέιμς
Μεταγραφές, ΑΕΚ: Μια… ανάσα από Ντέσερς, πλησιάζει κι ο Ντιν Τζέιμς
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved