ΑΕΚ: Επιβεβαίωση από Σερβία για Καρακλάγιτς (photos)

ΑΕΚ: Επιβεβαίωση από Σερβία για Καρακλάγιτς (photos)

Παίκτης της ΑΕΚ φαίνεται να είναι ο νεαρός Πέταρ Καρακλάγιτς που έστειλε ήδη τα πρώτα του μηνύματα στην «Ένωση»

Τη φανέλα της ΑΕΚ θα φοράει όπως όλα δείχνουν ο Πέταρ Καρακλάγιτς, καθώς μετά τα ρεπορτάζ που είδαν το φως της δημοσιότητας για τον Σέρβο εξτρέμ ήρθε και η επίσημη επιβεβαίωση από την Προλετέρ και συγκεκριμένα τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας αλλά και τον 20χρονο Σέρβο εξτρέμ με το deal όπως αναφέρεται να αφορά πενταετές συμβόλαιο.

«Δεν μπορούσαμε να αρνηθούμε την πρόταση της ΑΕΚ μεταξύ πολλών εξαιρετικών προσφορών. Ήταν μια ιστορική πρόταση για μια ομάδα σαν την Προλετέρ, που έχει αναδείξει πολλά ταλέντα», δήλωσε ο Αμίρ Μπισλίμι. «Δεν μπορώ να αποκαλύψω τα οικονομικά δεδομένα της συμφωνίας, αλλά αρκεί να πω ότι είναι ιστορικής σημασίας. Έχουμε ανοίξει μια νέα αγορά και ο Καρακλάγιτς υπέγραψε για πέντε χρόνια», πρόσθεσε ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας του Νόβι Σαντ.

Ο ίδιος ο 20χρονος Σέρβος είπε με τη σειρά του: «Οι εμφανίσεις που έκανε στην Προλετέρ επιβραβεύτηκαν στο πολλαπλάσιο. Είχα πληροφορίες πως με παρακολουθούσαν αρκετές ομάδες και εγώ απλώς έπρεπε να αποδώσω όσο καλύτερα μπορούσα, όπως κάθε παίκτης που θέλει το καλύτερο για την καριέρα του. Τι να πω, η ΑΕΚ είναι μεγάλο κλαμπ, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε ευρωπαϊκή κλίμακα. Θα είναι μεγάλη τιμή για μένα αλλά και ευθύνη να φορέσω τη φανέλα της και να δικαιολογήσω την επένδυσή της την επόμενη σεζόν», ανέφερε.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση της Προλετέρ, το προπονητικό τιμ και τους παίκτες για το αξέχαστο διάστημα που περάσαμε μαζί και την εμφανή πρόοδο στην καριέρα μου. Εύχομαι στην ομάδα να έχει επιτυχίες και στο μέλλον», πρόσθεσε.

Η απόκτηση του Πέταρ Καρακλάγιτς, εφόσον ολοκληρωθεί και τυπικά και από την ΠΑΕ ΑΕΚ, εντάσσεται στο πλαίσιο της επένδυσης σε νεαρούς άσους της ΑΕΚ, δίνοντας συνέχεια στο πρότζεκτ που ξεκίνησε με τους Σαμπανάτζοβιτς και Λάτσι.

Μάλιστα, ο 20χρονος εκτιμάται ότι θα χρειαστεί λιγότερο χρόνο προσαρμογής από τους άλλους δύο για να ενταχθεί στα βασικά πλάνα της ΑΕΚ. Και αυτό φαίνεται από τις αναρτήσεις του στα social media δείχνοντας ανυπόμονος να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ.

Ο 20χρονος Σέρβος εξτρέμ έγραψε συγκεκριμένα στο Instagram: «Σας ευχαριστώ όλους για το καλωσόρισμα στην ομάδα και ευχαριστώ τους φιλάθλους της καλύτερης ομάδας στον κόσμο. Ελπίζω να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη σας. ΑΕΚ».

Δείτε όσα έγραψε ο νεαρός εξτρέμ στα social media



Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved