Παλαίμαχοι ΠΑΟΚ κατά ΠΑΕ Ολυμπιακός και Μαρινάκη

Παλαίμαχοι ΠΑΟΚ κατά ΠΑΕ Ολυμπιακός και Μαρινάκη

Με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι παλαίμαχοι του ΠΑΟΚ… επιτέθηκαν στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και τον ιδιοκτήτη της, διευκρινίζοντας μάλιστα πως σε όσα αναφέρουν δεν συμπεριλαμβάνονται παίκτες, παλαίμαχοι και φίλαθλοι της ομάδας του Πειραιά.

Για έναν ανελέητο και βρώμικο πόλεμο που γίνεται από την πλευρά του Ολυμπιακού προς τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη έκαναν λόγο οι παλαίμαχοι του «δικέφαλου του Βορρά». Μάλιστα στην ανακοίνωση που εξέδωσαν έστρεψαν τα βέλη τους στους «ερυθρόλευκους» και στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη. Παρόλα αυτά, ξεκαθάρισαν πως στα όσα αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους δεν συμπεριλαμβάνουν το αγωνιστικό τμήμα, τους παλαίμαχους και την πλειοψηφία των  φιλάθλων του Ολυμπιακού!

Η ανακοίνωση των παλαιμάχων του ΠΑΟΚ

Εδώ και αρκετό καιρό παρακολουθούμε, όπως όλος ο φίλαθλος κόσμος, έναν ανελέητο και βρώμικο πόλεμο από τον Ολυμπιακό προς την ομάδα μας και προσωπικά προς τον πρόεδρο, κ. Ιβάν Σαββίδη.

Εάν πόλεμος αυτός ήταν καθαρά ποδοσφαιρικός σε αγωνιστικά πλαίσια θα το κατανοούσαμε. Αυτή η ομάδα και ο πρόεδρος της, που εκκρεμούν τόσα αδικήματα εις βάρους του και ως δια μαγείας δεν προχωρούν οι νομικές διαδικασίες εναντίον του, διεξάγουν αυτό το πόλεμο έξω από αγωνιστικούς χώρους με μεθόδους που περιττεύει για εμάς να τους χαρακτηρίσουμε.

Αυτό εμείς το ερμηνεύουμε πως ο Ολυμπιακός βιώνοντας τα αποτελέσματα της μετεξελιξης της ομαδας και του Συλλόγου μας σε πανελλήνιο πρωταγωνιστη στον αγωνιστικο χώρο, ζει και αναπνεει αποκλειστικα και μονο να βλαψει τον ΠΑΟΚ. Έτσι ώστε να μπορεί ο ίδιος να κατακτά τους τίτλους ,τους οποίους τους θεωρεί εκ των προτέρων δικούς της.

Ο ΠΑΟΚ και ο κ.Σαββίδης παλεύει με στόχο να προσπαθεί να πρωταγωνιστεί μεσα στις τέσσερις άσπρες γραμμές με μοναδική απαίτηση να υπάρχει το στοιχείο της αξιοκρατίας στις ποδοσφαιρικές διοργανώσεις.

Έχει έμπρακτα και ενεργά αποδείξει πολλές φορές την αφοσίωσή του στην διαμόρφωση ενός τέτοιου ποδοσφαιρικού περιβάλλοντος στη χώρα. Άλλωστε όλος ο κόσμος του δεν θα δεχόταν τίποτα λιγοότερο και τίποτα περισσότερο από αυτό.

Ο χρόνος θα δείξει κατά πόσο αυτό είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί κάποια στιγμή στην Ελλάδα ή είναι μια χίμαιρα , ένας ευσεβής πόθος.

Εμείς οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές θέλουμε να δηλώσουμε ότι στον δίκαιο αγώνα που αναγκάζεται ο Σύλλογός μας να δώσει ενάντια σ'αυτήν την ανήθικη συμπεριφορά, στεκόμαστε, με την ελάχιστη οντότητα μας, συμπαραστάτες στο πλευρό του Συλλόγου μας και του προέδρου κ. Ιβάν Σαββίδη.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ: Αναφερόμενοι στον Ολυμπιακό δεν συμπεριλαμβάνουμε :

Τους ποδοσφαιριστές

Τους φίλους παλαιμάχους ποδοσφαιριστές

Την πλειοψηφία του κόσμου του Ολυμπιακού.

Η αναφορά μας είναι στην ηγεσία της ΠΑΕ Ολυμπιακός.Σουβλάκι και πίτσα από «χρυσάφι» - Πόσο πωλούνται μετά τις ανατιμήσεις
Σουβλάκι και πίτσα από «χρυσάφι» - Πόσο πωλούνται μετά τις ανατιμήσεις
ΔΟΕ: Απορρίπτει την κριτική της Ουκρανίας
ΔΟΕ: Απορρίπτει την κριτική της Ουκρανίας
Survivor All Star: Αυτοί κέρδισαν στα Παιχνίδια της Καραϊβικής - Το έπαθλο που «ένωσε» τους παίκτες
Survivor All Star: Αυτοί κέρδισαν στα Παιχνίδια της Καραϊβικής - Το έπαθλο που «ένωσε» τους παίκτες
Βαλένθια: Παρελθόν ο Γκατούζο
Βαλένθια: Παρελθόν ο Γκατούζο