Η στάση του ΠΑΟΚ και ο υπό αμφισβήτηση Φερέιρα - Πλήγμα και με Κρέσπο (photos)

Η στάση του ΠΑΟΚ και ο υπό αμφισβήτηση Φερέιρα - Πλήγμα και με Κρέσπο (photos)

Σφίγγει ο κλοιός για τον Αμπέλ Φερέιρα που πλέον δέχεται έντονη κριτική - Η θέση του ΠΑΟΚ για το θέμα προπονητή

Η επόμενη ημέρα του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό βρίσκει τον ΠΑΟΚ σε διαδικασία προβληματισμού. Ο Αμπέλ Φερέιρα πλέον είναι υπό πίεση και του ασκείται έντονη κριτική, καθώς ο δικέφαλος στο ΟΑΚΑ γνώρισε τη δεύτερη φετινή του ήττα.

Οι επιλογές του Πορτογάλου τεχνικού και η αδυναμία του να αλλάξει τη ροή ενός παιχνιδιού έγιναν αντικείμενο σχολίων ακόμα και σε υψηλά κλιμάκια της ΠΑΕ.

Το βεβαρημένο αγωνιστικό πρόγραμμα της ομάδας που περιλαμβάνει και τα παιχνίδια της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου Ελλάδας αρχής γενομένης από το μεθαυριανό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα (5/3. 21.30) δεν δίνουν τα περιθώρια για να συζητηθεί οποιαδήποτε άλλη βιαστική αντίδραση. Το μήνυμα που δόθηκε άλλωστε από τον Γιώργο Σαββίδη ήταν ξεκάθαρο και επί της ουσίας ξέκοψε τις εν θερμώ αποφάσεις.

Βεβαίως στην γειτονική Σερβία δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο ΠΑΟΚ βλέπει με θετικό μάτι ως πιθανό αντικαταστάτη του Αμπελ Φερέϊρα, τον Σέρβο πρώην προπονητή του Πανιωνίου και του Ερυθρού Αστέρα μέχρι πρόσφατα Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ωστόσο στον ΠΑΟΚ ούτε διαψεύδουν ούτε επιβεβαιώνουν τέτοιες φήμες αφήνοντας ασχολίαστο οτιδήποτε και ενόψει μάλιστα της προετοιμασίας που κάνει η ομάδα για το παιχνίδι της Τετάρτης.

Η διαρροή από πλευράς ασπρόμαυρης ΠΑΕ αναφέρει πως δεν υπάρχει θέμα προπονητή, για την ωρά, ωστόσο, είναι γεγονός ο Φερέιρα πλέον κρίνεται και το επερχόμενο ντέρμπι Κυπέλλου μοιάζει σαν κρας-τεστ γι' αυτόν.

Στις αδυναμίες του ξένου τεχνικού χρεώνεται το αγωνιστικό στυλ της ομάδας, οι διαρκείς επιλογές του και την επιμονή σε αυτές, μερικές από τις οποίες δεν είναι αποδοτικές, ο περιορισμός ικανών παικτών που θα μπορούσαν να αποτελέσουν εναλλακτικές λύσεις και κυρίως στο γεγονός ότι δεν αξιοποίησε ποδοσφαιριστές σε περιόδους ενός αγωνιστικού αποσυντονισμού όπως συμβαίνει τώρα. Ο Αμπελ Φερέιρα που ήρθε με ένα υψηλότατο συμβόλαιο, ηγεμονικό για τα δεδομένα της δικής του προϋπηρεσίας και των προπονητικών του περγαμηνών, απόλαυσε ως τώρα ιδανικές συνθήκες και απεριόριστη στήριξη με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ωστόσο τα πράγματα δυσκολεύουν. Καθώς ο ΠΑΟΚ έχασε όχι μόνο το αήττητο, αλλά και την πρωτιά του βαθμολογικού πίνακα. Κυρίως όμως έχασε την φρεσκάδα και επιθετικότητα του παιχνιδιού του και δεν παίζει πλέον εκείνο το επιθετικό, κατακτητικό ποδόσφαιρο, με κατοχή μπάλας και πλήθος επιθέσεων. Αυτό που είδαν οι φίλοι του χθες, ήταν ένα φοβισμένο αμυντικογενές ποδόσφαιρο, όπου ο νταμπλούχος Ελλάδος προσπαθούσε να αποσείσει τον κίνδυνο για την δική του εστία, παρά να δημιουργήσει προβλήματα και φάσεις στην αντίπαλη. Και όλα αυτά στην πιο κρίσιμη και αποφασιστική καμπή του πρωταθλήματος λίγο πριν από την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του και πριν την είσοδο στα play-off εκεί όπου θα κριθεί και ο τίτλος του εφετινού πρωταθλητή.

Μπαίνει στο χειρουργείο ο Κρέσπο

Δεν είναι καλά τα νέα από την Ισπανία για τον κεντρικό αμυντικό του ΠΑΟΚ, Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, ο οποίος θα χειρουργηθεί, ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο βρίσκεται στην Ισπανία όπου υποβλήθηκε σε νέο έλεγχο προκειμένου να καταρτιστεί το πρόγραμμα αποθεραπείας για τον τραυματισμό του στον τένοντα του ορθού μηριαίου.

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής εξετάστηκε από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ της Μπαρτσελόνα, Ραμόν Κουγκάτ κι από τη στιγμή που η συντηρητική θεραπεία δεν είχε τ’ αναμενόμενα αποτελέσματα αποφασίστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση προκειμένου ν’ αντιμετωπιστεί το πρόβλημά του.

Το χειρουργείο πρόκειται να πραγματοποιηθεί εντός της ημέρας παρουσία του επικεφαλής του ιατρικού τιμ του ΠΑΟΚ, Μάκη Παπασούλη».



Κύπελλο Ελλάδας: Άναψε «πράσινο» για τελικό με κόσμο ο Αχιλλέας Μπέος - Διαφωνία για τον αριθμό
Κύπελλο Ελλάδας: Άναψε «πράσινο» για τελικό με κόσμο ο Αχιλλέας Μπέος - Διαφωνία για τον αριθμό
Ρεάλ Μαδρίτης: Καταγγελία του Ρούντιγκερ μετά τη σύνδεσή του με την ISIS
Ρεάλ Μαδρίτης: Καταγγελία του Ρούντιγκερ μετά τη σύνδεσή του με την ISIS
Σούπερ προσφορές* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες των ελληνικών ομάδων στη Euroleague
Σούπερ προσφορές* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες των ελληνικών ομάδων στη Euroleague
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παρτιζάν-Ολυμπιακός και τις υπόλοιπες «μάχες» της EuroLeague
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παρτιζάν-Ολυμπιακός και τις υπόλοιπες «μάχες» της EuroLeague
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved