ΑΕΚ: Νέο όνομα για την άμυνα (photos+video)
Ο Μιγκέλ Καρντόσο «βλέπει» ένα νέο υποψήφιο για το κέντρο της άμυνας.
Στην ΑΕΚ έχουν ολοκληρώσει σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ της ερχόμενης περιόδου, με τον Μιγκέλ Καρντόσο να δουλεύει απερίσκεπτος μαζί με τους ποδοσφαιριστές του.
Βέβαια, ο Πορτογάλος τεχνικός γνωρίζει πως η ΑΕΚ χρειάζεται ακόμα έναν κεντρικό αμυντικό, ώστε να δώσει λύσεις μέσα στη σεζόν.
Ένα από τα ονόματα που εξετάζει λοιπόν, ο Καρντόσο είναι αυτό του 30χρονου Βραζιλιάνου, Μαρσέλο. Τη σεζόν 2017-2018 αποτέλεσε τον «βράχο» στην άμυνα της Ρίο Άβε στην εντυπωσιακή της πορεία στο πρωτάθλημα (5η θέση), με τις εμφανίσεις του, να τον στέλνουν στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας.
Στα «λιοντάρια» δεν αγωνίστηκε ποτέ βέβαια, με αποτέλεσμα να ζήσει το… αμερικάνικο όνειρο με του Chicago Fire, όπου αποτελεί τον βασικό κεντρικό αμυντικό της ομάδας.
Ο Μιγκέλ Καρντόσο τον θεωρεί εξαιρετική περίπτωση και θα ήθελε να τον δει στα κιτρινόμαυρα, καθώς γνωρίζει τι μπορεί να του δώσει σαν ποδοσφαιριστής.