Άρης: Προπονητής τερματοφυλάκων ο Ράντος

Άρης: Προπονητής τερματοφυλάκων ο Ράντος

Ο Άρης ανακοίνωσε τη συνεργασία του με τον Αλέκο Ράντο, ευχαριστώντας τον Αντώνη Λυκούρη για τη συνεργασία τους.

Νέο προπονητή τερματοφυλάκων έχει από την αρχή της προετοιμασίας φέτος ο Άρης. Ο λόγος για τον Αλέκο Ράντο, με την ΠΑΕ να ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας μαζί του, παράλληλα με την αποχώρηση του Αντώνη Λυκούρη.

Στα της προπόνησης, στο πρόγραμμα εντάχθηκε ο Ντάνιελ Λάρσον, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε και πάλι διπλή προπόνηση (η πρωινή έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ενώ η απογευματινή στο Κλεάνθης Βικελίδης), ενώ την Τετάρτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν μόνο το απόγευμα στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αλέκο Ράντο, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα προπονητή τερματοφυλάκων στην ομάδα μας.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ευχαριστεί τον μέχρι πρότινος προπονητή τερματοφυλάκων, Αντώνη Λυκούρη, για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα μας και του εύχεται καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά του βήματα».



Παρί: Το αντίο του Τιάγκο Σπλίτερ
Παρί: Το αντίο του Τιάγκο Σπλίτερ
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Στους «8» η Φλουμινένσε, «ξέρανε» την Ίντερ - Δείτε βίντεο
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Στους «8» η Φλουμινένσε, «ξέρανε» την Ίντερ - Δείτε βίντεο
Στη Μονακό ο Κεβάριους Χέιζ
Στη Μονακό ο Κεβάριους Χέιζ
Στη Ζαλγκίρις ο Ράιτ
Στη Ζαλγκίρις ο Ράιτ
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved