Σάλος και οργή στη Ρουμανία για την επίθεση Μελισσανίδη στον Λουτσέσκου!

Σάλος και οργή στη Ρουμανία για την επίθεση Μελισσανίδη στον Λουτσέσκου!

Μια ατάκα του Δημήτρη Μελισσανίδη για τον Ραζβάν Λουτσέσκου που «εξαφανίστηκε» έφερε αντιδράσεις στη Ρουμανία.

Η συνάντηση του Δημήτρη Μελισσανίδη με τους ρεπόρτερ της ΑΕΚ έβγαλε αρκετές ειδήσεις. Εκτός από το ρεζουμέ που θέλει τον διοικητικό ηγέτη της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ να μην βάζει το χέρι στην τσέπη, επιβεβαιωμένα πλέον, υπήρξαν και ατάκες που προκάλεσαν αντιδράσεις κυρίως στη Ρουμανία.

«Ο Κορυδαλλός είναι γεμάτος Ρουμάνους», φέρεται να είπε ο Δημήτρης Μελισσανίδης στο κρεσέντο του για τον Ραζβάν Λουτσέσκου για όσα έγιναν στο περσινό πρωτάθλημα με το περίφημο γκολ του Βαρέλα. Η συγκεκριμένη ατάκα όμως κόπηκε στο... μοντάζ της απομαγνητοφώνησης της ομίλιας του, κάτι δεν ήταν αρκετό προφανώς για να μην φτάσει έως και την πατρίδα του Λουτσέσκου.

Στη Ρουμανία πληροφορήθηκαν για τις «ομορφιές» του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ και είναι πυρ και μανία μαζί του. Κάνουν λόγο για «Άθλια επίθεση στην Ελλάδα: «Οι Ρουμάνοι έχουν ντοκτορά στο κλέψιμο», όπως είναι και ο τίτλος σχετικού ρεπορτάζ με τον συντάκτη να εξιστορεί όλα όσα έγιναν μεταξύ των δύο ομάδων:

«Ο Λουτσέσκου δεν έχανε την ευκαιρία να υπενθυμίζει τα γεγονότα: "Κερδίσαμε τον τίτλο στον αγωνιστικό χώρο την περσινή σεζόν, αλλά δεν μας άφησαν να το πανηγυρίσουμε. Ήταν μια κλεψιά και αυτό δεν αλλάζει!", ήταν τα λόγια που επανειλημμένα έλεγε ο Ρουμάνος τεχνικός.

Η αλήθεια δεν άρεσε στον πρόεδρο της ΑΕΚ, που δεν τήρησε την υπόσχεσή του προς τους παίκτες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Στην σεζόν, που μόλις ολοκληρώθηκε, η ΑΕΚ τερμάτισε στην τρίτη θέση και ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η δυσαρέσκεια του ιδιοκτήτη της ΑΕΚ, τον εξώθησε να βάλει στο στόχαστρο του τον Ράζβαν Λουτσέσκου: «Λέει ότι έκλεψα το πρωτάθλημα! Ποιος το λέει αυτό; Οι Ρουμάνοι που έχουν ντοκτορά στο κλέψιμο; Ο Κορυδαλλός είναι γεμάτος από Ρουμάνους», ήταν τα προσβλητικά λόγια του επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στη βιομηχανία του πετρελαίου.

Αναφορά στην επίμαχη ατάκα κάνει μέχρι και η ιστοσελίδα Fanatik που σημειώνει πως ο Μελισσανίδης επιτέθηκε στον Λουτσέσκου, προσβάλλοντας όλους τους Ρουμάνους.

Δείτε το δημοσίευμα...



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved