Επανάληψη της δίκης για Λάζαρο αποφάσισε το Διαιτητικό
3 SHARES

Επανάληψη της δίκης για Λάζαρο αποφάσισε το Διαιτητικό

Απορρίφθηκε η προσφυγή της ΑΕΚ για το πρόστιμο.

Νέα επεισόδια αναμένονται να παιχτούν στο σίριαλ της διαμάχης της ΑΕΚ με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και τον Ολυμπιακό, καθώς το Διαιτητικό Δικαστήριο αποφάσισε την επανάληψη της δίκης.

Αναφορικά με την προσφυγή της ΑΕΚ, που ζητεί αποζημίωση και πειθαρχικές ποινές σε βάρος του Ολυμπιακού και του ποδοσφαιριστή (όπως και οι «ερυθρόλευκοι» σε βάρος της Ένωσης), αποφασίστηκε να διεξαχθεί νέα δίκη, αλλά αυτή τη φορά με τριμελή έδρα, αποτελούμενη από δύο δικηγόρους κι έναν δικαστή, κι όχι από πενταμελή όπως είχε γίνει πρωτόδικα.

Παράλληλα, απορρίφθηκε η προσφυγή της ΠΑΕ ΑΕΚ για το πρόστιμο που είχε επιβάλει στον ποδοσφαιριστή (επειδή είχε καταγγείλει εκβιασμούς και απειλές για να υπογράψει) και έτσι ουσιαστικά δεν επικυρώθηκε η χρηματική ποινή της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ προς τον Χριστοδουλόπουλο.

Αναλυτικά οι αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου:

-Το Διαιτητικό Δικαστήριο, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε την ακόλουθη απόφαση, αναφορικά με την έφεση της ΠΑΕ ΑΕΚ (αρ.πρωτ. Ε.Π.Ο. 28172/17.09.2018) κατά (1) του επαγγελματία ποδοσφαιριστή, Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου του Χρήσου, (2) του ΠΣΑΠ ΚΑΙ (3) ΤΗς ΥΠ. ΑΡΙΘΜ. 550/2018 απόφασης της ΠΕΕΟΔ.

Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσίαν την έφεση.

Εξαφανίζει την υπ’ αριθ. 550/2018 απόφαση της Π.Ε.Ε.Ο.Δ. της Ε.Π.Ο.

Κρατεί και δικάζει την υπ’ αριθ. 18.729/02.07.2018 Προσφυγή της εκκαλούσας Π.Α.Ε. κατά του εφεσιβλήτου ποδοσφαιριστή και την υπ’ αριθ. 30.829/2018 Πρόσθετη Παρέμβαση του Π.Σ.Α.Π.

Απορρίπτει την υπ’ αριθ. 18.729/02.07.2018 Προσφυγή της Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ.

Δέχεται την υπ’ αριθ. 30.829/2018 Πρόσθετη Παρέμβαση του Π.Σ.Α.Π.

-Το Διαιτητικό δικαστήριο έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις: Συνεκδικάζει αντιμωλία των διαδίκων τις κρινόμενες εφέσεις: α) της ΠΑΕ ΑΕΚ β) της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και γ) την πρόσθετη παρέμβαση του Π.Σ.Α.Π. κατά της 549/2018 απόφασης της Π.Ε.Ε.Ο.Δ.

Διατάσσει κατά πλειοψηφία, την επανάληψη της συζήτησης των κρινόμενων εφέσεων: α) της ΠΑΕ ΑΕΚ β) της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ και γ) της πρόσθετης παρέμβασης του Π.Σ.Α.Π. κατά της 549/2018 απόφασης της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών (Π.Ε.Ε.Ο.Δ) της ΕΠΟ ενώπιον του Διαιτητικού Δικαστηρίου τούτου με τριμελή σύνθεση, η συζήτηση της οποίας θα γίνει με επιμέλεια των διαδίκων.

Παίζουμε μπαλίτσα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!

Ξανθη: Χωρίς Καμαρά και Μπαξεβανίδη με ΠΑΟΚ
Ξανθη: Χωρίς Καμαρά και Μπαξεβανίδη με ΠΑΟΚ
Ο Μπαλοτέλι ετοίμαζε μεγάλη πλάκα με Ράσφορντ στην Παρί!
Ο Μπαλοτέλι ετοίμαζε μεγάλη πλάκα με Ράσφορντ στην Παρί!
Προλαβαίνει Γιουνάιτεντ ο Σουάρες
Προλαβαίνει Γιουνάιτεντ ο Σουάρες
Υποψήφια στις Δημοτικές Εκλογές η σύντροφος του Νίκου Παππά, Μαρία Λαθούρη
Υποψήφια στις Δημοτικές Εκλογές η σύντροφος του Νίκου Παππά, Μαρία Λαθούρη

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies