ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Χιλιάδες οπαδοί για ένα εισιτήριο στην Τούμπα! (photo+video)

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Χιλιάδες οπαδοί για ένα εισιτήριο στην Τούμπα! (photo+video)

Παροξυσμός στον κόσμο του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι της Κυριακής (11/3) με την ΑΕΚ στην Τούμπα με χιλιάδες οπαδούς να έχουν σχηματίσει μεγάλες ουρές για να πάρουν ένα «μαγικό χαρτάκι».

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ αποφάσισε να εξαφανίσει την ποινή των δύο αγωνιστικών «κεκλεισμένων των θυρών» στον ΠΑΟΚ για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και αυτό σημαίνει πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα υποδεχθεί την ΑΕΚ, στο ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής με κόσμο.

Μάλιστα, τα ξημερώματα της Κυριακής (11/3), λίγες ώρες μετά την απόφαση της Εφέσεων, η ΠΑΕ ανακοίνωσε πως ξεκινά η διαδικασία, από το πρωί στις 8:30. Όμως, οι ουρές που είχαν δημιουργηθεί από πολύ νωρίτερα, ανάγκασαν τους ανθρώπους των «ασπρόμαυρων» να ανοίξουν νωρίτερα τα εκδοτήρια.

Πάντως, στο γήπεδο της Τούμπας βρίσκονται χιλιάδες οπαδοί του ΠΑΟΚ, οι οποίοι προσπαθούν να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, που πλέον έχει αποκτήσει μεγάλη σημασία, καθώς με την επιστροφή των τριών βαθμών, οι Θεσσαλονικείς μπορούν να επιστρέψουν στην κορυφή της Super League.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αναφέρεται:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι την Κυριακή (11.03) στις 08:30 θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας για την 25η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

Θύρα

Τιμή

1

€40

2, 3

€30

5, 6

€25

4, 4A

€15

8

€15

VIP 3ου:

€150

VIP 4ου:

€150

Ενημερώνουμε ότι εισιτήρια στη Θύρα 8 θα πωλούνται και μέσω interet από τις σελίδες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και της Ticketmaster.

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει την παραλαβή από τα εκδοτήρια, θα μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήριά τους τις ώρες και μέρες λειτουργίας των εκδοτηρίων της Τούμπας με την επίδειξη της ταυτότητας τους και του αριθμού κράτησης των εισιτηρίων.

Σε περίπτωση που κάποιος κάτοχος εισιτηρίου δε μπορεί να προσέλθει στα εκδοτήρια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα μπορεί να παραλάβει το εισιτήριο του μέσω εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου ο οποίος θα πρέπει να προσκομίσει την ταυτότητα του κατόχου, εκτυπωμένο τον αριθμό κίνησης της ηλεκτρονικής αγοράς και την εξουσιοδότηση.

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση των στοιχείων της ταυτότητας και βάσει του νέου αθλητικού νόμου και του ΑΜΚΑ του φιλάθλου.

Παρατηρήσεις

Στη θύρα 7 δεν θα διατεθούν εισιτήρια καθώς όλα είναι εισιτήρια διαρκείας της τρέχουσας αγωνιστικής χρονιάς.

Η οικογενειακή κερκίδα στη θύρα 7Α θα λειτουργήσει μόνο για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας χωρίς να διατεθούν μεμονωμένα εισιτήρια για τον αγώνα.

Στα εισιτήρια των Vip & VipA παρέχεται δωρεάν θέση στάθμευσης στο Parking P3 (σχολείο απέναντι από τις θύρες των επισήμων). Για την είσοδο στο χώρο στάθμευσης είναι απαραίτητη η επίδειξη της κάρτας στάθμευσης και το εισιτήριο του αγώνα.

Για την αγορά εισιτηρίου για παιδιά έως 15 ετών απαιτείται η φυσική παρουσία του γονέα ή κηδεμόνα ή συνοδού (άνω των 18 ετών) και είναι απαραίτητη η επίδειξη πιστοποιητικού δημόσιου φορέα και η δήλωση του ΑΜΚΑ του παιδιού.

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που έρχονται να παρακολουθήσουν από κοντά την ομάδα μας θα πρέπει να γνωρίζουν ότι είναι απαραίτητο κατά την προσέλευσή τους στο γήπεδο να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα (ή στρατιωτική ταυτότητα, ή διαβατήριο, ή δίπλωμα οδήγησης).

ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310954099
Ε-mail: helpdesk@paokfc.gr».

Διαβάστε ακόμα:

Ανατροπή για ΠΑΟΚ! Επιστροφή τριών βαθμών, γεμάτη Τούμπα με ΑΕΚ

Σαββίδης: «Να γίνετε η ασπίδα»

Καραπαπάς: «Καταλαβαίνουν όλοι πλέον τι γίνεται» (photo)

Η βαθμολογία της Super League μετά την απόφαση για ΠΑΟΚ

Οι ουρές των οπαδών του ΠΑΟΚ για εισιτήριο με ΑΕΚ



Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved