Θεοδωρίδης: «Ζούγκλα η Τούμπα»
SHARE

Θεοδωρίδης: «Ζούγκλα η Τούμπα»

«Ζούγκλα» χαρακτήρισε το γήπεδο του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Ο αντιπρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΠΟΡ FM» για τα όσα έγιναν στο στάδιο της Θεσσαλονίκης στο ντέρμπι που δεν ξεκίνησε ποτέ, τις συνομιλίες που είχε με τον Ιβάν Σαββίδη στα αποδυτήρια και την στάση του προέδρου του ΠΑΟΚ, αλλά και τις… συμμαχίες στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος παράγοντας μίλησε για:

Το αν είχε συζήτηση με τον Ιβάν Σαββίδη στ’ αποδυτήρια: «Είναι αλήθεια. Ο κ. Σαββίδης ήρθε μόνος του και καθίσαμε μισή ώρα την πρώτη φορά, άλλη τόση μετά και μετά ήρθε και τρίτη φορά. Συζητούσαμε ενώπιον 100 ανθρώπων. Ο άνθρωπος ήταν πελαγωμένος μετά απ’ αυτό που έγινε. Τα είχα προβλέψει αυτά και κάποιοι γελούσαν στη σύσκεψη το πρωί. Επειδή το έχω φάει με το κουτάλι αυτό το γήπεδο, το ξέρω. Τα σημεία στα δυο σημαιάκια του κόρνερ είναι επικίνδυνα, αλλά το τόνισα ότι η μεγαλύτερη πηγή κινδύνου είναι τα επίσημα και η φυσούνα».

Το αν του είπε ο Σαββίδης να παίξουν το παιχνίδι: «Δεν ήταν θέμα δικό μου, του το εξήγησα. Ο προπονητής μας έμεινε ξερός και μια ομάδα δεν μπορεί να μπει στο γήπεδο όταν έχει συμβεί αυτό».

Το αν του είπε ο Σαββίδης «μπείτε να παίξετε γιατί θα καεί όλη η Θεσσαλονίκη»: «Το είπε κάποιος άλλος, ο κ. Σαββίδης δεν λέει τέτοια πράγματα. Μου είπε τι μπορεί να γίνει και εγώ του είπα ότι απέσυρα την ομάδα για να προστατεύσω τα μέλη της. Συζητούσαμε για πολλή ώρα με τον κ. Σαββίδη. Του είπα ότι είναι αμαρτία να βάζει τόσα λεφτά και να επωφελούνται άλλοι από τις συμμαχίες που έχει κάνει. Δεν μου έφερε καμία αντίρρηση σε όλα αυτά. Μου λέει “έχεις δίκιο”. Του έκανα μια ερώτηση που δεν θέλω να την πω γιατί θα γίνει μεγάλη ιστορία. Δεν μπορώ να πω την απάντηση γιατί είναι πολύ χοντρό. Αφορά τις συμμαχίες αυτές, αλλά δεν μπορώ να το πω. Εγώ του είπα ευθέως για την ΑΕΚ και να δω ποιος θα επικρατήσει στο τέλος. Εμείς σαν Ολυμπιακός δεν μας απασχολεί, το θέμα είναι ότι η διαιτησία μας αδικεί και όλως τυχαίως ευνοούνται δυο ομάδες. Είμαι τόσα χρόνια στο ποδόσφαιρο και τέτοιες διαιτητικές αποφάσεις και τέτοια αίσχη δεν τα έχω ξαναδεί. Στην ουσία μια ομάδα θα ευνοηθεί. Δεν θα πω όνομα, να το μαντέψουν εκείνο».

Τη συμπεριφορά του Γιώργου Σαββίδη και εκείνη των Μίχελ - Σαραϊδάρη: «Ο γιος του κ. Σαββίδη ήταν άψογος. Στο Instagram μου κάνει διθυράμβους, όταν ήμουν άρρωστος έγραψε τα καλύτερα. Πάντοτε έλεγε ότι δεν έχει ξαναδεί στη ζωή του έναν άνθρωπο να είναι τόσο αφοσιωμένος στην ομάδα του. Ήρθε, με αγκάλιασε, τον αγκάλιασα. Εμένα με ενδιαφέρει ότι με σεβάστηκε. Υπήρχαν και πολλοί που δεν με σεβάστηκαν. Όσο ήταν ο Σαββίδης εκεί, ήταν όλοι σαν τις κοτούλες. Μόλις έφευγε εκφράζονταν με τα χειρότερα λόγια. Έβριζαν συνεχώς και απέξω από την πόρτα των διαιτητών ήταν 2-3 έξω από την πόρτα των διαιτητών επί τέσσερις ώρες. Ο κ. Μίχελ και ο κ. Σαραϊδάρης, που έβριζαν συνεχώς. Ειδικά από τον δεύτερο δεν το περίμενα ποτέ να βρίζει έτσι. Δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλει τους πρώην διαιτητές ο ΠΑΟΚ, είναι δυσφήμιση και στρέφεται το μυαλό όλων στο πονηρό χωρίς να υπάρχει και λόγος. Ήμουν συνέχεια μπροστά, είχα βάλει άνθρωπο και κοίταγε και είχα πει ότι δεν θα μπει κανένας μόνος του μέσα».

Τον λόγο που εμποδίστηκε ο γιατρός του αγώνα να εξετάσει αμέσως τον Γκαρθία: «Αυτός ο κύριος ήταν ντυμένος ΠΑΟΚτσής από πάνω μέχρι κάτω. Δεν μπορεί ο γιατρός του αγώνα να φοράει τα σήματα του ΠΑΟΚ, να έχει τέτοιο θράσος και να είναι προκλητικός. Του είπα να βγάλει τη φόρμα. Πρέπει η Super League να μην βάζει γιατρούς που ανήκουν σε κάποια ομάδα. Του είπα “θα αλλάξεις ενδυμασία και μετά θα μπεις μέσα”. Στα αποδυτήρια τα δικά μας δεν έμπαινε έτσι. Δέκα λεπτά έκανε να αλλάξει και μπήκε».

Το αν ήταν αρκετά σοβαρός ο τραυματισμός του Γκαρθία για να μην ξεκινήσει το ματς: «Πέρυσι για μια εκδορά του Ίβιτς ο κ. Κομίνης διέκοψε το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό. Σκεφτείτε ένα αντικείμενο 100 γραμμαρίων να έρχεται με φόρα, γίνεται τρία κιλά».

Τον λόγο που είπε «πήρα την ομάδα κι έφυγα»: «Γιατί εκείνη τη στιγμή ήταν έτοιμοι να εκραγούν με τις χειρότερες διαθέσεις εναντίον των ποδοσφαιριστών μου. Εγώ είπα ότι θα τους προστατεύσω και γι’ αυτό το έκανα. Δεν έχω δικαίωμα να αποχωρήσω, τους κανονισμούς τους ξέρω καλύτερα. Εμένα με ενδιέφερε να πάει η ομάδα μέσα, γιατί ήταν έτοιμοι να εκραγούν και όντως σε τρία λεπτά γινόταν χαμός. Ήθελα να προστατεύσω την αποστολή του Ολυμπιακού. Τους είπα και το πρωί στη σύσκεψη να προσέξουν τους επίσημους και όντως αυτό έγινε. Την άλλη φορά μας πετούσαν μαρίδες και έγινε το ματς, που δεν έπρεπε να γίνει. Την άλλη φορά πετούσαν φωτοβολίδες. Δεν θα αφήσω εγώ στη ζούγκλα τους παίκτες μου έτσι».

Το γεγονός ότι αρχικά δεν είχε δηλωθεί ως προπονητής ο Γκαρθία: «Κανένα λάθος δεν έχει γίνει και θα το δείτε. Στο φύλλο αγώνα το έχει γράψει ο προπονητής μετά. Αυτά είναι αστεία πράγματα. Και τι έγινε; Το δέχθηκε ο διαιτητής; Το έγραψε στο φύλλο αγώνα; Ο διαιτητής είναι ο άρχοντας του αγώνα. Και πότε το θυμήθηκαν αυτό; Ας έκαναν την ένσταση πριν το παιχνίδι, όχι μετά. Θα γελάει η UEFA με αυτά. Ο κόσμος έδερνε την αστυνομία, η αστυνομία έδερνε τον κόσμο και 40 άτομα ήμασταν απροστάτευτοι. Είναι ζούγκλα το γήπεδο του ΠΑΟΚ. Το κάνουν αυτό επειδή μόνο έτσι μπορούν να επικρατήσουν του Ολυμπιακού. 17 φορές έπαιξε ο προπονητής τους με τον Ολυμπιακό και δεν πήρε ούτε ισοπαλία. Αυτά είναι αστεία και αν τα πάνε στην UEFA, ουαί κι αλίμονο για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Το τι θα γίνει από ‘δω και πέρα: «Θα συμβούν αυτά που λένε οι κανονισμοί. Δεν υπάρχει περίπτωση να έχει χτυπηθεί προπονητής πριν το ματς και να μπει ομάδα να παίξει. Εγώ σαν Ολυμπιακός απαιτώ να τηρηθούν οι κανονισμοί από το άλφα ως το ωμέγα. Και αυτές οι βλακείες που λένε, από τη στιγμή που το δέχθηκε ο διαιτητής, τελείωσε. Να είναι σίγουροι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού ότι η ομάδα έκανε τα νόμιμα. Πήρα την ομάδα για να σώσω τους παίκτες απ’ αυτά που θα γίνονταν. Θα έπρεπε να έχει κλείσει η Τούμπα με αυτά που έχουν γίνει σε ματς με τον Ολυμπιακό».

Το ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα: «Αυτό θα το δούμε. Εξαρτάται από τις διάφορες διαιτησίες που θα γίνουν. Αν φέρουν ξένους διαιτητές, έστω και τώρα, θα το πάρει ο καλύτερος. Αν σφυρίξουν αυτοί που έχουν επιλέξει, δεν το πιστεύω. Σαν Ολυμπιακός δεν φοβάμαι κανέναν και τους σέβομαι όλους. Και φυσικά τον Παναθηναϊκό, που του έχουν συμβεί κάποιες ατυχίες, αλλά τον θεωρώ ως τον μόνο μεγάλο μας αντίπαλο και τον υπολογίζω πολύ για το παιχνίδι της Κυριακής».

Εθνική Παίδων: Λύγισε στο τέλος από την Ισπανία
Εθνική Παίδων: Λύγισε στο τέλος από την Ισπανία
Τοροσίδης: «Πρέπει να νικήσουμε»
Τοροσίδης: «Πρέπει να νικήσουμε»
Τρελό… buzzer beater Τεντέρο απέναντι στην Εθνική Παίδων! (video)
Τρελό… buzzer beater Τεντέρο απέναντι στην Εθνική Παίδων! (video)
Μαρτίνς: «Θα παίξουμε σαν να ήταν 0-0 το πρώτο ματς»
Μαρτίνς: «Θα παίξουμε σαν να ήταν 0-0 το πρώτο ματς»

 • Τετάρτη, 15 Αυγούστου 2018
 • Ποδόσφαιρο: Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Μπάγερν Μονάχου
  17:30Super Cup Γερμανίας 2018. Απολαύστε την ετήσια αναμέτρηση ανάμεσα στην πρωταθλήτρια Γερμανίας και τον νικητή του DFB-Pokal. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Τένις: 2018 ATP Masters 1000 (Ζ)
  18:00Western & Southern Open. Αγώνες κυρίως ταμπλό. Περιγραφή: Γιάννης Κυφωνίδης.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E657
  18:30Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης - Ατλέτικο Μαδρίτης (Ζ)
  19:00UEFA Super Cup 2018.Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • WRC 2018
  19:15SS11 Harju 2, Φινλανδία. Πριγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Μπενφίκα - Βιτόρια Γκιμαράες
  20:00Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • WRC 2018
  20:30SS23 Ruuhimaki 1 Power Stage, Φινλανδία. Πριγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  21:00Συντονιστείτε στο Cosmote Sport 9HD από τις 25 Αυγούστου. Το νέο κανάλι της Cosmote TV φέρνει στις οθόνες σας ακόμη περισσότερες live μεταδόσεις από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός Superfoods - ΠΑΟΚ
  21:25Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ο Κόσμος του Αγγλικού Πρωταθλήματος 2018-19
  21:301η αγωνιστική. Κατά τη διάρκεια της σεζόν, η εκπομπή παρουσιάζει όλες τις τελευταίες τροποποιήσεις των ποδοσφαιρικών ομάδων καθώς και συνεντεύξεις με παίκτες και προπονητές. Δείτε επίσης, ρεπορτάζ και ανασκοπήσεις σε πρώην και νυν αθλητές από όλο τον κόσμο.
 • Τένις: 2018 ATP Masters 1000
  21:45Rogers Cup. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Τσέλσι - Πόρτο
  21:50UEFA Πρωτάθλημα Νέων 2017-18. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017-18 - Στιγμιότυπα
  22:00Ομάδες που προβιβάστηκαν.
 • WRC 2018
  22:20Φινλανδία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Τένις: 2018 ATP Masters 1000 (Ζ)
  23:00Western & Southern Open. Αγώνες κυρίως ταμπλό. Περιγραφή: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  23:35Γερμανία.
 • Χάντμπολ: Μαγδεβούργο - Κίελο
  23:40Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 24η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Πέμπτη, 16 Αυγούστου 2018
 • Ποδόσφαιρο: Μπαρτσελόνα - Λεγανές
  00:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 31η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • RBAR 2018
  00:20Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Στιγμιότυπα.
 • Ο Κόσμος του Αγγλικού Πρωταθλήματος 2018-19
  00:451η αγωνιστική. Κατά τη διάρκεια της σεζόν, η εκπομπή παρουσιάζει όλες τις τελευταίες τροποποιήσεις των ποδοσφαιρικών ομάδων καθώς και συνεντεύξεις με παίκτες και προπονητές. Δείτε επίσης, ρεπορτάζ και ανασκοπήσεις σε πρώην και νυν αθλητές από όλο τον κόσμο.
 • Ποδόσφαιρο: Μορεϊρένσε - Σπόρτινγκ Λισαβόνας
  01:00Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Βόγλης.
 • Μπάσκετ: Εσκισεχίρ - Αναντολού Εφές
  01:15Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Χαράλαμπος Σαραντινάκης.
 • GP Confidential 2018 E14
  01:35Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Σαουθάμπτον - Μπέρνλι
  01:45Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Ποδόσφαιρο: Βιγιαρεάλ - Ρεάλ Μαδρίτης
  01:55Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 38η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  02:20Μαρκόπουλο.
 • Στιγμιότυπα
  02:30Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  03:00Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός Superfoods - ΠΑΟΚ
  03:20Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: Βέρντερ Βρέμης - Λεβερκούζεν
  03:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 33η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας.
 • Ποδόσφαιρο: Τσέλσι - Πόρτο
  03:50UEFA Πρωτάθλημα Νέων 2017-18. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  05:00Συντονιστείτε στο Cosmote Sport 9HD από τις 25 Αυγούστου. Το νέο κανάλι της Cosmote TV φέρνει στις οθόνες σας ακόμη περισσότερες live μεταδόσεις από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  05:30Μαρκόπουλο.
 • Χάντμπολ: Φλένσμπουργκ - Φούξε Βερολίνου
  05:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 25η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  06:00Michigan Consumers Energy 400. Στιγμιότυπα.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Ανασκόπηση της Κυριακής
  06:301η αγωνιστική. Η εκπομπή εστιάζει στους αγώνες της Κυριακής, αναλύοντας και την αθλητική δράση της προηγούμενης μέρας. Επίσης, περιλαμβάνει στατιστικά και τακτικές ενώ αναμεταδίδει και τα αθλητικά νέα που ξεχώρισαν στις Κυριακάτικες εφημερίδες, το διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
 • WRC 2018
  07:15Φινλανδία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E657
  07:20Στιγμιότυπα.
 • Ο Κόσμος του Αγγλικού Πρωταθλήματος 2018-19
  07:451η αγωνιστική. Κατά τη διάρκεια της σεζόν, η εκπομπή παρουσιάζει όλες τις τελευταίες τροποποιήσεις των ποδοσφαιρικών ομάδων καθώς και συνεντεύξεις με παίκτες και προπονητές. Δείτε επίσης, ρεπορτάζ και ανασκοπήσεις σε πρώην και νυν αθλητές από όλο τον κόσμο.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός Superfoods - ΠΑΟΚ
  07:50Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Τένις: 2018 ATP Masters 1000
  08:00Western & Southern Open. Αγώνες κυρίως ταμπλό.
 • Ποδόσφαιρο Σάλας: Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Ίντερ
  08:15Κύπελλο UEFA 2017-18. Τελικός. Περιγραφή: Χρήστος Κυριαζής.
 • RBAR 2018
  08:30Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Στιγμιότυπα.
 • MotoGP 2018
  09:45Eyetime Mottorad Grand Prix Von Osterreich. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Εσκισεχίρ - Αναντολού Εφές
  10:15Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Χαράλαμπος Σαραντινάκης.
 • Ποδόσφαιρο: Μορεϊρένσε - Σπόρτινγκ Λισαβόνας
  10:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Βόγλης.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  11:00Michigan Consumers Energy 400. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Σαουθάμπτον - Μπέρνλι
  11:15Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Χάντμπολ: Φλένσμπουργκ - Φούξε Βερολίνου
  12:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 25η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Βέρντερ Βρέμης - Ντόρτμουντ
  12:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 32η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  13:00Συντονιστείτε στο Cosmote Sport 9HD από τις 25 Αυγούστου. Το νέο κανάλι της Cosmote TV φέρνει στις οθόνες σας ακόμη περισσότερες live μεταδόσεις από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Ανασκόπηση της Κυριακής
  13:301η αγωνιστική. Η εκπομπή εστιάζει στους αγώνες της Κυριακής, αναλύοντας και την αθλητική δράση της προηγούμενης μέρας. Επίσης, περιλαμβάνει στατιστικά και τακτικές ενώ αναμεταδίδει και τα αθλητικά νέα που ξεχώρισαν στις Κυριακάτικες εφημερίδες, το διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
 • Watersports: 2018 Speed Catamarans GC32 E2
  14:00Στιγμιότυπα.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E657
  14:10Στιγμιότυπα.
 • WRC 2018
  14:30Φινλανδία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης - Ατλέτικο Μαδρίτης
  14:35UEFA Super Cup 2018.Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Ποδόσφαιρο: Βέρντερ Βρέμης - Λεβερκούζεν
  14:50Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 33η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός Superfoods - ΠΑΟΚ
  14:55Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Τένις: 2018 ATP Masters 1000 (Ζ)
  15:00Western & Southern Open. Αγώνες κυρίως ταμπλό. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • GP Confidential 2018 E14
  15:30Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μάντσεστερ Σίτι - Μπαρτσελόνα
  16:00UEFA Πρωτάθλημα Νέων 2017-18. 2ος ημιτελικός. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  16:15Γερμανία.
 • Ποδόσφαιρο: Μαριουπόλ - Μπορντό
  16:45UEFA Europa League 2018 - 2019. 3ος προκριματικός γύρος. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Moto3 2018
  17:00Mottorad Grand Prix Von Osterreich. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Γαλατάσαραϊ - Φενέρμπαχτσε
  17:20Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Αφιέρωμα: Lionel Messi
  18:00Οι καλύτερες στιγμές του Λιονέλ Μέσι της περασμένης σεζόν στην LaLiga Santander. (Ντεπορτίβο λα Κορούνια - Μπαρτσελόνα. Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 35η αγωνιστική. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.)
 • Moto2 2018
  18:30Mottorad Grand Prix Von Osterreich. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Μπορντό - Μαριουπόλ (Ζ)
  18:45UEFA Europa League 2018 - 2019. 3ος προκριματικός γύρος. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Πάνος Βόγλης.
 • Τένις: 2018 ATP Masters 1000 (Ζ)
  19:00Western & Southern Open. Αγώνες κυρίως ταμπλό. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • UEFA Nations League 2018-19
  19:30Προεπισκόπηση. Στιγμιότυπα.
 • MotoGP 2018
  20:00Mottorad Grand Prix Von Osterreich. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Neymar Jr's Five 2018
  20:45Παγκόσμιοι Τελικοί. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies