Θεοδωρίδης: «Ζούγκλα η Τούμπα»
SHARE

Θεοδωρίδης: «Ζούγκλα η Τούμπα»

«Ζούγκλα» χαρακτήρισε το γήπεδο του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Ο αντιπρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΠΟΡ FM» για τα όσα έγιναν στο στάδιο της Θεσσαλονίκης στο ντέρμπι που δεν ξεκίνησε ποτέ, τις συνομιλίες που είχε με τον Ιβάν Σαββίδη στα αποδυτήρια και την στάση του προέδρου του ΠΑΟΚ, αλλά και τις… συμμαχίες στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος παράγοντας μίλησε για:

Το αν είχε συζήτηση με τον Ιβάν Σαββίδη στ’ αποδυτήρια: «Είναι αλήθεια. Ο κ. Σαββίδης ήρθε μόνος του και καθίσαμε μισή ώρα την πρώτη φορά, άλλη τόση μετά και μετά ήρθε και τρίτη φορά. Συζητούσαμε ενώπιον 100 ανθρώπων. Ο άνθρωπος ήταν πελαγωμένος μετά απ’ αυτό που έγινε. Τα είχα προβλέψει αυτά και κάποιοι γελούσαν στη σύσκεψη το πρωί. Επειδή το έχω φάει με το κουτάλι αυτό το γήπεδο, το ξέρω. Τα σημεία στα δυο σημαιάκια του κόρνερ είναι επικίνδυνα, αλλά το τόνισα ότι η μεγαλύτερη πηγή κινδύνου είναι τα επίσημα και η φυσούνα».

Το αν του είπε ο Σαββίδης να παίξουν το παιχνίδι: «Δεν ήταν θέμα δικό μου, του το εξήγησα. Ο προπονητής μας έμεινε ξερός και μια ομάδα δεν μπορεί να μπει στο γήπεδο όταν έχει συμβεί αυτό».

Το αν του είπε ο Σαββίδης «μπείτε να παίξετε γιατί θα καεί όλη η Θεσσαλονίκη»: «Το είπε κάποιος άλλος, ο κ. Σαββίδης δεν λέει τέτοια πράγματα. Μου είπε τι μπορεί να γίνει και εγώ του είπα ότι απέσυρα την ομάδα για να προστατεύσω τα μέλη της. Συζητούσαμε για πολλή ώρα με τον κ. Σαββίδη. Του είπα ότι είναι αμαρτία να βάζει τόσα λεφτά και να επωφελούνται άλλοι από τις συμμαχίες που έχει κάνει. Δεν μου έφερε καμία αντίρρηση σε όλα αυτά. Μου λέει “έχεις δίκιο”. Του έκανα μια ερώτηση που δεν θέλω να την πω γιατί θα γίνει μεγάλη ιστορία. Δεν μπορώ να πω την απάντηση γιατί είναι πολύ χοντρό. Αφορά τις συμμαχίες αυτές, αλλά δεν μπορώ να το πω. Εγώ του είπα ευθέως για την ΑΕΚ και να δω ποιος θα επικρατήσει στο τέλος. Εμείς σαν Ολυμπιακός δεν μας απασχολεί, το θέμα είναι ότι η διαιτησία μας αδικεί και όλως τυχαίως ευνοούνται δυο ομάδες. Είμαι τόσα χρόνια στο ποδόσφαιρο και τέτοιες διαιτητικές αποφάσεις και τέτοια αίσχη δεν τα έχω ξαναδεί. Στην ουσία μια ομάδα θα ευνοηθεί. Δεν θα πω όνομα, να το μαντέψουν εκείνο».

Τη συμπεριφορά του Γιώργου Σαββίδη και εκείνη των Μίχελ - Σαραϊδάρη: «Ο γιος του κ. Σαββίδη ήταν άψογος. Στο Instagram μου κάνει διθυράμβους, όταν ήμουν άρρωστος έγραψε τα καλύτερα. Πάντοτε έλεγε ότι δεν έχει ξαναδεί στη ζωή του έναν άνθρωπο να είναι τόσο αφοσιωμένος στην ομάδα του. Ήρθε, με αγκάλιασε, τον αγκάλιασα. Εμένα με ενδιαφέρει ότι με σεβάστηκε. Υπήρχαν και πολλοί που δεν με σεβάστηκαν. Όσο ήταν ο Σαββίδης εκεί, ήταν όλοι σαν τις κοτούλες. Μόλις έφευγε εκφράζονταν με τα χειρότερα λόγια. Έβριζαν συνεχώς και απέξω από την πόρτα των διαιτητών ήταν 2-3 έξω από την πόρτα των διαιτητών επί τέσσερις ώρες. Ο κ. Μίχελ και ο κ. Σαραϊδάρης, που έβριζαν συνεχώς. Ειδικά από τον δεύτερο δεν το περίμενα ποτέ να βρίζει έτσι. Δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλει τους πρώην διαιτητές ο ΠΑΟΚ, είναι δυσφήμιση και στρέφεται το μυαλό όλων στο πονηρό χωρίς να υπάρχει και λόγος. Ήμουν συνέχεια μπροστά, είχα βάλει άνθρωπο και κοίταγε και είχα πει ότι δεν θα μπει κανένας μόνος του μέσα».

Τον λόγο που εμποδίστηκε ο γιατρός του αγώνα να εξετάσει αμέσως τον Γκαρθία: «Αυτός ο κύριος ήταν ντυμένος ΠΑΟΚτσής από πάνω μέχρι κάτω. Δεν μπορεί ο γιατρός του αγώνα να φοράει τα σήματα του ΠΑΟΚ, να έχει τέτοιο θράσος και να είναι προκλητικός. Του είπα να βγάλει τη φόρμα. Πρέπει η Super League να μην βάζει γιατρούς που ανήκουν σε κάποια ομάδα. Του είπα “θα αλλάξεις ενδυμασία και μετά θα μπεις μέσα”. Στα αποδυτήρια τα δικά μας δεν έμπαινε έτσι. Δέκα λεπτά έκανε να αλλάξει και μπήκε».

Το αν ήταν αρκετά σοβαρός ο τραυματισμός του Γκαρθία για να μην ξεκινήσει το ματς: «Πέρυσι για μια εκδορά του Ίβιτς ο κ. Κομίνης διέκοψε το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό. Σκεφτείτε ένα αντικείμενο 100 γραμμαρίων να έρχεται με φόρα, γίνεται τρία κιλά».

Τον λόγο που είπε «πήρα την ομάδα κι έφυγα»: «Γιατί εκείνη τη στιγμή ήταν έτοιμοι να εκραγούν με τις χειρότερες διαθέσεις εναντίον των ποδοσφαιριστών μου. Εγώ είπα ότι θα τους προστατεύσω και γι’ αυτό το έκανα. Δεν έχω δικαίωμα να αποχωρήσω, τους κανονισμούς τους ξέρω καλύτερα. Εμένα με ενδιέφερε να πάει η ομάδα μέσα, γιατί ήταν έτοιμοι να εκραγούν και όντως σε τρία λεπτά γινόταν χαμός. Ήθελα να προστατεύσω την αποστολή του Ολυμπιακού. Τους είπα και το πρωί στη σύσκεψη να προσέξουν τους επίσημους και όντως αυτό έγινε. Την άλλη φορά μας πετούσαν μαρίδες και έγινε το ματς, που δεν έπρεπε να γίνει. Την άλλη φορά πετούσαν φωτοβολίδες. Δεν θα αφήσω εγώ στη ζούγκλα τους παίκτες μου έτσι».

Το γεγονός ότι αρχικά δεν είχε δηλωθεί ως προπονητής ο Γκαρθία: «Κανένα λάθος δεν έχει γίνει και θα το δείτε. Στο φύλλο αγώνα το έχει γράψει ο προπονητής μετά. Αυτά είναι αστεία πράγματα. Και τι έγινε; Το δέχθηκε ο διαιτητής; Το έγραψε στο φύλλο αγώνα; Ο διαιτητής είναι ο άρχοντας του αγώνα. Και πότε το θυμήθηκαν αυτό; Ας έκαναν την ένσταση πριν το παιχνίδι, όχι μετά. Θα γελάει η UEFA με αυτά. Ο κόσμος έδερνε την αστυνομία, η αστυνομία έδερνε τον κόσμο και 40 άτομα ήμασταν απροστάτευτοι. Είναι ζούγκλα το γήπεδο του ΠΑΟΚ. Το κάνουν αυτό επειδή μόνο έτσι μπορούν να επικρατήσουν του Ολυμπιακού. 17 φορές έπαιξε ο προπονητής τους με τον Ολυμπιακό και δεν πήρε ούτε ισοπαλία. Αυτά είναι αστεία και αν τα πάνε στην UEFA, ουαί κι αλίμονο για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Το τι θα γίνει από ‘δω και πέρα: «Θα συμβούν αυτά που λένε οι κανονισμοί. Δεν υπάρχει περίπτωση να έχει χτυπηθεί προπονητής πριν το ματς και να μπει ομάδα να παίξει. Εγώ σαν Ολυμπιακός απαιτώ να τηρηθούν οι κανονισμοί από το άλφα ως το ωμέγα. Και αυτές οι βλακείες που λένε, από τη στιγμή που το δέχθηκε ο διαιτητής, τελείωσε. Να είναι σίγουροι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού ότι η ομάδα έκανε τα νόμιμα. Πήρα την ομάδα για να σώσω τους παίκτες απ’ αυτά που θα γίνονταν. Θα έπρεπε να έχει κλείσει η Τούμπα με αυτά που έχουν γίνει σε ματς με τον Ολυμπιακό».

Το ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα: «Αυτό θα το δούμε. Εξαρτάται από τις διάφορες διαιτησίες που θα γίνουν. Αν φέρουν ξένους διαιτητές, έστω και τώρα, θα το πάρει ο καλύτερος. Αν σφυρίξουν αυτοί που έχουν επιλέξει, δεν το πιστεύω. Σαν Ολυμπιακός δεν φοβάμαι κανέναν και τους σέβομαι όλους. Και φυσικά τον Παναθηναϊκό, που του έχουν συμβεί κάποιες ατυχίες, αλλά τον θεωρώ ως τον μόνο μεγάλο μας αντίπαλο και τον υπολογίζω πολύ για το παιχνίδι της Κυριακής».

Φινλανδία-Ελλάδα: Η πρώτη φορά και ο… Γεωργάτος (video, photos)
Φινλανδία-Ελλάδα: Η πρώτη φορά και ο… Γεωργάτος (video, photos)
Λάσμε: «Νιώθω σαν να μην έφυγα ποτέ από τον Παναθηναϊκό»
Λάσμε: «Νιώθω σαν να μην έφυγα ποτέ από τον Παναθηναϊκό»
Νεκρή 30χρονη Γαλλίδα στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Καλλιθέας
Νεκρή 30χρονη Γαλλίδα στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Καλλιθέας
Λαρεντζάκης: «Η ομάδα φέτος είναι καινούρια, ξεκινάμε από το μηδέν»
Λαρεντζάκης: «Η ομάδα φέτος είναι καινούρια, ξεκινάμε από το μηδέν»

 • Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2018
 • Beach Volley: FIVB 2018
  14:45Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
  15:00Betshop Basket League 2018-19. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: Πολωνία - Ιταλία
  15:30UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 4η αγωνιστική. Όμιλος A3. Περιγραφή: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • Topspin (Ζ)
  16:00Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Special: Φώτης Κατσικάρης - Ένας Έλληνας στον Ρυθμό των Jazz (Ζ)
  17:00Ένα οδοιπορικό του Ρήγα Δάρδαλη στο Salt Lake City της Αμερικής, όπου πλέον βρίσκεται ο Έλληνας τεχνικός Φώτης Κατσικάρης, έχοντας τον ρόλο του βοηθού προπονητή στους Γιούτα Τζαζ και η αποκλειστική συνέντευξή του στην COSMOTE TV.
 • Sports Classics: XTERRA European Tour 2018 E3
  17:30Outdoor Specials.
 • GP Confidential 2018 E20
  18:00Στιγμιότυπα.
 • Τένις: 2018 ATP Masters 1000
  18:15Rolex Shanghai. Τελικός.
 • Ποδόσφαιρο: Ισλανδία - Ελβετία (Ζ)
  18:45UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 4η αγωνιστική. Όμιλος A2. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • Special: Φώτης Κατσικάρης - Ένας Έλληνας στον Ρυθμό των Jazz
  20:00Ένα οδοιπορικό του Ρήγα Δάρδαλη στο Salt Lake City της Αμερικής, όπου πλέον βρίσκεται ο Έλληνας τεχνικός Φώτης Κατσικάρης, έχοντας τον ρόλο του βοηθού προπονητή στους Γιούτα Τζαζ και η αποκλειστική συνέντευξή του στην COSMOTE TV.
 • MotoGP 2018
  20:45PTT Thailand Grand Prix. Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  21:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E665
  21:05Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ισπανία - Αγγλία
  21:15UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 4η αγωνιστική. Όμιλος A4. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Μπάσκετ: ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Νίζνι Νόβγκοροντ
  21:35VTB United League 2018-19. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • GP Confidential 2018 E20
  22:00Στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: Drone GP 2018 E1
  22:15Outdoor Specials.
 • Ποδόσφαιρο: Εσθονία - Ουγγαρία
  22:30UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 4η αγωνιστική. Όμιλος C2.
 • RBAR 2018 - Magazine
  22:45Ιντιανάπολις, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • Χάντμπολ: Φούξε Βερολίνου - Λέμγκο
  23:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  23:30Σέρρες. 2ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ζιρόνα - Έιμπαρ
  23:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2018
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
  00:00Betshop Basket League 2018-19. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • UEFA Champions League 2018-19 - Στιγμιότυπα
  00:25Φάση ομίλων. 2η αγωνιστική. Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αγωνιστικής του UEFA Champions League. Στιγμές γεμάτες πάθος, δυνατές μάχες και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν ανά αγωνιστική ημέρα αφιερωμένα στην κορυφαία διοργάνωση.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  00:40Μέγαρα. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Topspin
  00:45Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Ποδόσφαιρο: Λευκορωσία - Μολδαβία
  01:20UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 4η αγωνιστική. Όμιλος D2. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Μαγδεβούργο - Ντινάμο Δρέσδης
  01:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E41
  02:15Στιγμιότυπα.
 • WRC 2018
  03:00Μεγάλη Βρετανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Λουξεμβούργο - Σαν Μαρίνο
  03:15UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 4η αγωνιστική. Όμιλος D2. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Ανόβερο - Στουτγκάρδη
  03:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Μπάσκετ: Χίμκι - Κάλεφ
  04:10VTB United League 2018-19. Κανονική σεζόν. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • GP Confidential 2018 E20
  04:15Στιγμιότυπα.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  05:00Σπαθοβούνι.
 • Τένις: Laver Cup 2018
  05:15Νόβακ Τζόκοβιτς/Ρότζερ Φέντερερ-Κέβιν Άντερσον/Τζακ Σοκ. Αγώνας Διπλού. Η ομάδα της Ευρώπης με προπονητή τον Μπ. Μποργκ έρχεται αντιμέτωπη με την ομάδα του Κόσμου, με προπονητή τον Τζ. ΜακΕνρό, σε συναρπαστικούς αγώνες ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου τένις στο United Center του Σικάγο. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • Ποδόσφαιρο: Βοσνία-Ερζεγοβίνη - Βόρεια Ιρλανδία
  05:30UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 4η αγωνιστική. Όμιλος B3. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  05:40Ιντιανάπολις, ΗΠΑ. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Κολονία - Ντούισμπουργκ
  06:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Μπάσκετ: Μάλαγα - Γκραν Κανάρια
  06:25Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Topspin
  07:30Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Ποδόσφαιρο: Φινλανδία - Ελλάδα
  07:45UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 4η αγωνιστική. Όμιλος C2. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • RBAR 2018 - Magazine
  08:15Ιντιανάπολις, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
  08:40Betshop Basket League 2018-19. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  09:00Σέρρες. 3ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ισλανδία - Ελβετία
  10:00UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 4η αγωνιστική. Όμιλος A2. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  10:15Γιανγκσού, Κίνα. 2ος ημιτελικός γυναικών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Φράιμπουργκ - Λεβερκούζεν
  10:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  10:50Μέγαρα. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Special: Φώτης Κατσικάρης - Ένας Έλληνας στον Ρυθμό των Jazz
  10:55Ένα οδοιπορικό του Ρήγα Δάρδαλη στο Salt Lake City της Αμερικής, όπου πλέον βρίσκεται ο Έλληνας τεχνικός Φώτης Κατσικάρης, έχοντας τον ρόλο του βοηθού προπονητή στους Γιούτα Τζαζ και η αποκλειστική συνέντευξή του στην COSMOTE TV.
 • Χάντμπολ: Ράιν Νέκαρ - Κρίστιανσταντ
  11:30VELUX EHF Champions League 2018-19. Φάση ομίλων. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Μπάσκετ: Ρεάλ Μαδρίτης - Μπανταλόνα
  11:55Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Ποδόσφαιρο: Εσθονία - Ουγγαρία
  12:15UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 4η αγωνιστική. Όμιλος C2. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Χόφενχαϊμ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης
  12:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  13:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • WRC 2018
  13:05SS14 Dyfnant 1, Μεγάλη Βρετανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Topspin
  13:15Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Ποδόσφαιρο: Καζακστάν - Ανδόρα (Ζ)
  14:00UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 4η αγωνιστική. Όμιλος D1.
 • Μπάσκετ: Ούνικς Καζάν - Λοκομοτίβ Κουμπάν
  14:10VTB United League 2018-19. Κανονική σεζόν. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • WRC 2018
  14:25SS23 Great Orme Llandudno 2, Μεγάλη Βρετανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Ισπανία - Αγγλία
  14:30UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 4η αγωνιστική. Όμιλος A4. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Μπενφίκα - Πόρτο
  15:00Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Ποδόσφαιρο: Εσπανιόλ - Βιγιαρεάλ
  15:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  16:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • WRC 2018
  16:15Μεγάλη Βρετανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • NBA Action 2018-19 E2802
  16:25H αθλητική εκπομπή μεταφέρει στους Έλληνες φιλάθλους όλα τα νέα για το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με συνεντεύξεις και αφιερώματα.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E41
  16:30Στιγμιότυπα.
 • Pick n' Roll (Ζ)
  17:00Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Υδάτινα Σπορ: Sailing to Tokyo 2018 E3
  17:15Εκπομπή ιστιοπλοϊας.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Στιγμιότυπα
  17:258η αγωνιστική.
 • MotoGP 2018
  17:30PTT Thailand Grand Prix. Στιγμιότυπα.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  18:005η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
  18:30Betshop Basket League 2018-19. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: Νορβηγία - Βουλγαρία (Ζ)
  18:45UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 4η αγωνιστική. Όμιλος C3.
 • Pick n' Roll
  20:30Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  20:45Talladega 1000Bullbs.com 500. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies