Θεοδωρίδης: «Ζούγκλα η Τούμπα»
SHARE

Θεοδωρίδης: «Ζούγκλα η Τούμπα»

«Ζούγκλα» χαρακτήρισε το γήπεδο του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Ο αντιπρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΠΟΡ FM» για τα όσα έγιναν στο στάδιο της Θεσσαλονίκης στο ντέρμπι που δεν ξεκίνησε ποτέ, τις συνομιλίες που είχε με τον Ιβάν Σαββίδη στα αποδυτήρια και την στάση του προέδρου του ΠΑΟΚ, αλλά και τις… συμμαχίες στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος παράγοντας μίλησε για:

Το αν είχε συζήτηση με τον Ιβάν Σαββίδη στ’ αποδυτήρια: «Είναι αλήθεια. Ο κ. Σαββίδης ήρθε μόνος του και καθίσαμε μισή ώρα την πρώτη φορά, άλλη τόση μετά και μετά ήρθε και τρίτη φορά. Συζητούσαμε ενώπιον 100 ανθρώπων. Ο άνθρωπος ήταν πελαγωμένος μετά απ’ αυτό που έγινε. Τα είχα προβλέψει αυτά και κάποιοι γελούσαν στη σύσκεψη το πρωί. Επειδή το έχω φάει με το κουτάλι αυτό το γήπεδο, το ξέρω. Τα σημεία στα δυο σημαιάκια του κόρνερ είναι επικίνδυνα, αλλά το τόνισα ότι η μεγαλύτερη πηγή κινδύνου είναι τα επίσημα και η φυσούνα».

Το αν του είπε ο Σαββίδης να παίξουν το παιχνίδι: «Δεν ήταν θέμα δικό μου, του το εξήγησα. Ο προπονητής μας έμεινε ξερός και μια ομάδα δεν μπορεί να μπει στο γήπεδο όταν έχει συμβεί αυτό».

Το αν του είπε ο Σαββίδης «μπείτε να παίξετε γιατί θα καεί όλη η Θεσσαλονίκη»: «Το είπε κάποιος άλλος, ο κ. Σαββίδης δεν λέει τέτοια πράγματα. Μου είπε τι μπορεί να γίνει και εγώ του είπα ότι απέσυρα την ομάδα για να προστατεύσω τα μέλη της. Συζητούσαμε για πολλή ώρα με τον κ. Σαββίδη. Του είπα ότι είναι αμαρτία να βάζει τόσα λεφτά και να επωφελούνται άλλοι από τις συμμαχίες που έχει κάνει. Δεν μου έφερε καμία αντίρρηση σε όλα αυτά. Μου λέει “έχεις δίκιο”. Του έκανα μια ερώτηση που δεν θέλω να την πω γιατί θα γίνει μεγάλη ιστορία. Δεν μπορώ να πω την απάντηση γιατί είναι πολύ χοντρό. Αφορά τις συμμαχίες αυτές, αλλά δεν μπορώ να το πω. Εγώ του είπα ευθέως για την ΑΕΚ και να δω ποιος θα επικρατήσει στο τέλος. Εμείς σαν Ολυμπιακός δεν μας απασχολεί, το θέμα είναι ότι η διαιτησία μας αδικεί και όλως τυχαίως ευνοούνται δυο ομάδες. Είμαι τόσα χρόνια στο ποδόσφαιρο και τέτοιες διαιτητικές αποφάσεις και τέτοια αίσχη δεν τα έχω ξαναδεί. Στην ουσία μια ομάδα θα ευνοηθεί. Δεν θα πω όνομα, να το μαντέψουν εκείνο».

Τη συμπεριφορά του Γιώργου Σαββίδη και εκείνη των Μίχελ - Σαραϊδάρη: «Ο γιος του κ. Σαββίδη ήταν άψογος. Στο Instagram μου κάνει διθυράμβους, όταν ήμουν άρρωστος έγραψε τα καλύτερα. Πάντοτε έλεγε ότι δεν έχει ξαναδεί στη ζωή του έναν άνθρωπο να είναι τόσο αφοσιωμένος στην ομάδα του. Ήρθε, με αγκάλιασε, τον αγκάλιασα. Εμένα με ενδιαφέρει ότι με σεβάστηκε. Υπήρχαν και πολλοί που δεν με σεβάστηκαν. Όσο ήταν ο Σαββίδης εκεί, ήταν όλοι σαν τις κοτούλες. Μόλις έφευγε εκφράζονταν με τα χειρότερα λόγια. Έβριζαν συνεχώς και απέξω από την πόρτα των διαιτητών ήταν 2-3 έξω από την πόρτα των διαιτητών επί τέσσερις ώρες. Ο κ. Μίχελ και ο κ. Σαραϊδάρης, που έβριζαν συνεχώς. Ειδικά από τον δεύτερο δεν το περίμενα ποτέ να βρίζει έτσι. Δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλει τους πρώην διαιτητές ο ΠΑΟΚ, είναι δυσφήμιση και στρέφεται το μυαλό όλων στο πονηρό χωρίς να υπάρχει και λόγος. Ήμουν συνέχεια μπροστά, είχα βάλει άνθρωπο και κοίταγε και είχα πει ότι δεν θα μπει κανένας μόνος του μέσα».

Τον λόγο που εμποδίστηκε ο γιατρός του αγώνα να εξετάσει αμέσως τον Γκαρθία: «Αυτός ο κύριος ήταν ντυμένος ΠΑΟΚτσής από πάνω μέχρι κάτω. Δεν μπορεί ο γιατρός του αγώνα να φοράει τα σήματα του ΠΑΟΚ, να έχει τέτοιο θράσος και να είναι προκλητικός. Του είπα να βγάλει τη φόρμα. Πρέπει η Super League να μην βάζει γιατρούς που ανήκουν σε κάποια ομάδα. Του είπα “θα αλλάξεις ενδυμασία και μετά θα μπεις μέσα”. Στα αποδυτήρια τα δικά μας δεν έμπαινε έτσι. Δέκα λεπτά έκανε να αλλάξει και μπήκε».

Το αν ήταν αρκετά σοβαρός ο τραυματισμός του Γκαρθία για να μην ξεκινήσει το ματς: «Πέρυσι για μια εκδορά του Ίβιτς ο κ. Κομίνης διέκοψε το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό. Σκεφτείτε ένα αντικείμενο 100 γραμμαρίων να έρχεται με φόρα, γίνεται τρία κιλά».

Τον λόγο που είπε «πήρα την ομάδα κι έφυγα»: «Γιατί εκείνη τη στιγμή ήταν έτοιμοι να εκραγούν με τις χειρότερες διαθέσεις εναντίον των ποδοσφαιριστών μου. Εγώ είπα ότι θα τους προστατεύσω και γι’ αυτό το έκανα. Δεν έχω δικαίωμα να αποχωρήσω, τους κανονισμούς τους ξέρω καλύτερα. Εμένα με ενδιέφερε να πάει η ομάδα μέσα, γιατί ήταν έτοιμοι να εκραγούν και όντως σε τρία λεπτά γινόταν χαμός. Ήθελα να προστατεύσω την αποστολή του Ολυμπιακού. Τους είπα και το πρωί στη σύσκεψη να προσέξουν τους επίσημους και όντως αυτό έγινε. Την άλλη φορά μας πετούσαν μαρίδες και έγινε το ματς, που δεν έπρεπε να γίνει. Την άλλη φορά πετούσαν φωτοβολίδες. Δεν θα αφήσω εγώ στη ζούγκλα τους παίκτες μου έτσι».

Το γεγονός ότι αρχικά δεν είχε δηλωθεί ως προπονητής ο Γκαρθία: «Κανένα λάθος δεν έχει γίνει και θα το δείτε. Στο φύλλο αγώνα το έχει γράψει ο προπονητής μετά. Αυτά είναι αστεία πράγματα. Και τι έγινε; Το δέχθηκε ο διαιτητής; Το έγραψε στο φύλλο αγώνα; Ο διαιτητής είναι ο άρχοντας του αγώνα. Και πότε το θυμήθηκαν αυτό; Ας έκαναν την ένσταση πριν το παιχνίδι, όχι μετά. Θα γελάει η UEFA με αυτά. Ο κόσμος έδερνε την αστυνομία, η αστυνομία έδερνε τον κόσμο και 40 άτομα ήμασταν απροστάτευτοι. Είναι ζούγκλα το γήπεδο του ΠΑΟΚ. Το κάνουν αυτό επειδή μόνο έτσι μπορούν να επικρατήσουν του Ολυμπιακού. 17 φορές έπαιξε ο προπονητής τους με τον Ολυμπιακό και δεν πήρε ούτε ισοπαλία. Αυτά είναι αστεία και αν τα πάνε στην UEFA, ουαί κι αλίμονο για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Το τι θα γίνει από ‘δω και πέρα: «Θα συμβούν αυτά που λένε οι κανονισμοί. Δεν υπάρχει περίπτωση να έχει χτυπηθεί προπονητής πριν το ματς και να μπει ομάδα να παίξει. Εγώ σαν Ολυμπιακός απαιτώ να τηρηθούν οι κανονισμοί από το άλφα ως το ωμέγα. Και αυτές οι βλακείες που λένε, από τη στιγμή που το δέχθηκε ο διαιτητής, τελείωσε. Να είναι σίγουροι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού ότι η ομάδα έκανε τα νόμιμα. Πήρα την ομάδα για να σώσω τους παίκτες απ’ αυτά που θα γίνονταν. Θα έπρεπε να έχει κλείσει η Τούμπα με αυτά που έχουν γίνει σε ματς με τον Ολυμπιακό».

Το ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα: «Αυτό θα το δούμε. Εξαρτάται από τις διάφορες διαιτησίες που θα γίνουν. Αν φέρουν ξένους διαιτητές, έστω και τώρα, θα το πάρει ο καλύτερος. Αν σφυρίξουν αυτοί που έχουν επιλέξει, δεν το πιστεύω. Σαν Ολυμπιακός δεν φοβάμαι κανέναν και τους σέβομαι όλους. Και φυσικά τον Παναθηναϊκό, που του έχουν συμβεί κάποιες ατυχίες, αλλά τον θεωρώ ως τον μόνο μεγάλο μας αντίπαλο και τον υπολογίζω πολύ για το παιχνίδι της Κυριακής».


Η «Πράσινη Ώρα» με Νικολογιάννη-Μπαρούνη (video)
Η «Πράσινη Ώρα» με Νικολογιάννη-Μπαρούνη (video)
Στην Κίνα ο Ντεμπελέ!
Στην Κίνα ο Ντεμπελέ!
Ήφαιστος Λήμνου: Τιμάει τη μνήμη του Νίκου Σαμαρά στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ
Ήφαιστος Λήμνου: Τιμάει τη μνήμη του Νίκου Σαμαρά στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ
Ηρακλής: Πήρε ασφαλιστική ενημερότητα, υπολογίζονται οι νεοαποκτηθέντες
Ηρακλής: Πήρε ασφαλιστική ενημερότητα, υπολογίζονται οι νεοαποκτηθέντες

 • Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2019
 • Μπάσκετ: Ντένβερ Νάγκετς - Γκόλντεν Στ. Γουόριορς
  14:20NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • WRC 2018
  15:05SS24 Wedding Bells 2 Power Stage, Αυστραλία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Sports Classics: ABC of Snowboarding
  15:25Μάθετε την ιστορία του snowboarding, από την ταπεινή του προέλευση μέχρι το γεμάτο αδρεναλίνη παρόν.
 • Βόλεϊ: Ολυμπιακός - BBSK Κωνσταντινούπολης (Ζ)
  16:00CEV Cup Ανδρών 2018-19. Φάση των 16. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - 5η Περίοδος E15
  16:35Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  16:55Dover Gander Outdoors 400. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Μπάσκετ: Μπόστον Σέλτικς - Τορόντο Ράπτορς
  17:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: Ατλέτικο Μαδρίτης - Λεβάντε
  17:05Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 19η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Λαμία - Παναθηναϊκός
  18:00Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 5η φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας.
 • Πυγμαχία: KOTV 2019 E3
  18:30Στιγμιότυπα.
 • Watersports: 2018 Speed Catamarans GC32 E6
  19:00Στιγμιότυπα.
 • NBA Daily
  19:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Βόλεϊ: Ολυμπιακός - BBSK Κωνσταντινούπολης
  19:45CEV Cup Ανδρών 2018-19. Φάση των 16. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας.
 • Μπάσκετ: Γ. Γουίζαρντς - Ν. Γιορκ Νικς (Ζ)
  20:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ποδόσφαιρο: Τσέλσι - Νιουκάστλ
  20:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 22η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας.
 • Ποδόσφαιρο: Μπέτις - Ρεάλ Μαδρίτης
  21:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 19η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Ράλι Ντακάρ 2019
  21:4510η φάση. Στιγμιότυπα.
 • RBAR 2018
  22:00Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Πυγμαχία: KOTV 2019 E3
  22:15Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Γουέστ Χαμ - Άρσεναλ
  22:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 22η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • Τένις: Σερένα Ουίλιαμς - Βένους Γουίλιαμς
  22:45Mubadala World Tennis Championship 2018. Αγώνας γυναικών. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • Μπάσκετ: ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Χίμκι
  23:00VTB United League 2018-19. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019
 • Drone Champions League 2018 E4
  00:00Επεισόδιο: Βρυξέλλες. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ - Τσέλσι
  00:25UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 4η αγωνιστική. 12ος όμιλος. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • Watersports: 2018 Speed Catamarans GC32 E6
  00:35Στιγμιότυπα.
 • Pick n' Roll
  00:55Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Sports Classics: ABC of Rally Raid
  01:15Ο στόχος για τους οδηγούς απλός: να βρουν την πιο γρήγορη διαδρομή σε ανώμαλο έδαφος και να την ολοκληρώσουν πριν από τους αντιπάλους. Αυτό που χρειάζονται είναι ικανότητα στον προσανατολισμό, ομαδικότητα και εντυπωσιακές ικανότητες στην οδήγηση.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2019
  01:20Χάγη, Ολλανδία. Τρίτη θέση γυναικών. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Sports Classics: ABC of Hard Enduro
  02:00Το Hard Enduro είναι το πιο πειθαρχημένο άθλημα του μηχανοκίνητου αθλητισμού και απαιτεί μια ιδιαίτερη 'τρέλα' από τους οδηγούς. Μάθετε την ορολογία τους και τα πάντα για τους επαγγελματίες οδηγούς και βιώστε ένα άθλημα που και μόνο ο τερματισμός αποτελεί άθλο.
 • Ο Κόσμος του Αγγλικού Πρωταθλήματος 2018-19
  02:2023η αγωνιστική. Κατά τη διάρκεια της σεζόν, η εκπομπή παρουσιάζει όλες τις τελευταίες τροποποιήσεις των ποδοσφαιρικών ομάδων καθώς και συνεντεύξεις με παίκτες και προπονητές. Δείτε επίσης, ρεπορτάζ και ανασκοπήσεις σε πρώην και νυν αθλητές από όλο τον κόσμο.
 • Μπάσκετ: Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ - Λ. Α. Λέικερς (Ζ)
  02:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • WRC 2018
  02:45Αυστραλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μπάγερν Μονάχου - ΑΕΚ
  02:50UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 4η αγωνιστική. 5ος όμιλος. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Πυγμαχία: KOTV 2019 E3
  03:30Στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: ABC of Rally Raid
  04:00Ο στόχος για τους οδηγούς απλός: να βρουν την πιο γρήγορη διαδρομή σε ανώμαλο έδαφος και να την ολοκληρώσουν πριν από τους αντιπάλους. Αυτό που χρειάζονται είναι ικανότητα στον προσανατολισμό, ομαδικότητα και εντυπωσιακές ικανότητες στην οδήγηση.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  04:45Μέγαρα. 5ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - 5η Περίοδος E15
  05:30Στιγμιότυπα.
 • Βόλεϊ: Ολυμπιακός - BBSK Κωνσταντινούπολης
  05:45CEV Cup Ανδρών 2018-19. Φάση των 16. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας.
 • Μπάσκετ: Γ. Γουίζαρντς - Ν. Γιορκ Νικς
  06:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Sports Classics: ABC of Mountain Biking
  06:15Ο Ρομπ Γουάρνερ δίνει μαθήματα στο mountain biking και παρουσιάζει την ορολογία, τους κανόνες, την ιστορία και τους ήρωες του αθλήματος.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  07:00Talladega 1000Bullbs.com 500. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Μπάσκετ: Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ - Λ. Α. Λέικερς
  08:35NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Ποδόσφαιρο: ΑΕΛ - Αστέρας Τρίπολης
  09:15Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 5η φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2019
  09:45Χάγη, Ολλανδία. Τρίτη θέση ανδρών. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Sports Classics: ABC of Hard Enduro
  11:00Το Hard Enduro είναι το πιο πειθαρχημένο άθλημα του μηχανοκίνητου αθλητισμού και απαιτεί μια ιδιαίτερη 'τρέλα' από τους οδηγούς. Μάθετε την ορολογία τους και τα πάντα για τους επαγγελματίες οδηγούς και βιώστε ένα άθλημα που και μόνο ο τερματισμός αποτελεί άθλο.
 • NBA Daily
  11:10Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  11:30Wr. Neustadt, Αυστρία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Μπάσκετ: Τόφας - Μπεσίκτας
  11:55Τουρκικό Πρωτάθλημα 2018-19. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2019 E12
  12:15Αθλητική εκπομπή.
 • Sports Classics: ABC of Snowboarding
  13:00Μάθετε την ιστορία του snowboarding, από την ταπεινή του προέλευση μέχρι το γεμάτο αδρεναλίνη παρόν.
 • Βόλεϊ: Ολυμπιακός - BBSK Κωνσταντινούπολης
  13:30CEV Cup Ανδρών 2018-19. Φάση των 16. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας.
 • Ποδόσφαιρο: Χόλσταϊν Κίελo - Αμβούργο
  13:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Μπάσκετ: Μπόστον Σέλτικς - Τορόντο Ράπτορς
  13:55NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • GP Confidential 2018 E25
  14:00Στιγμιότυπα.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  14:45Μέγαρα.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  15:15Sydney Gala.
 • Ποδόσφαιρο: Κισσαμικός - ΑΕΚ
  15:55Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 5η φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • WRC 2018
  16:00Ανασκόπηση της σεζόν.
 • Pick n' Roll
  16:40Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  16:45Διεθνής Μαραθώνιος - Σαγκάη.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  17:00Talladega 1000Bullbs.com 500. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Υδάτινα Σπορ: ISA World Surfing Games
  17:30Ανασκόπηση σεζόν.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E13
  17:55Αφιέρωμα.
 • Ποδόσφαιρο: Μπράιτον & Χόουβ Άλμπιον - Λίβερπουλ
  18:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 22η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • NBA Action 2018-19 E2816
  18:20H αθλητική εκπομπή μεταφέρει στους Έλληνες φιλάθλους όλα τα νέα για το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με συνεντεύξεις και αφιερώματα.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E12
  18:25Αφιέρωμα.
 • Topspin
  18:45Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Στιγμιότυπα
  18:5019η αγωνιστική.
 • NBA Daily
  18:55Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Ποδόσφαιρο: Τσάβες - Πόρτο (Ζ)
  19:00Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Μπάσκετ: Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ - Λ. Α. Λέικερς
  19:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Ποδόσφαιρο: Τότεναμ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
  20:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 22η αγωνιστική. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • Βόλεϊ: Ζάξα - Τσιβιτανόβα
  20:15CEV Champions League Ανδρών 2018-19. League Round. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • WRC Μαγκαζίνο 2019
  21:00Μόντε Κάρλο.
 • Ποδόσφαιρο: Βιτόρια Γκιμαράες - Μπενφίκα (Ζ)
  21:15Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Ποδόσφαιρο: Λαμία - Παναθηναϊκός
  21:30Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 5η φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας.
 • Ράλι Ντακάρ 2019
  21:45Ανασκόπηση. Στιγμιότυπα.
 • Υδάτινα Σπορ: ISA World Surfing Games
  21:50Ανασκόπηση της σεζόν.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies