«Διψάμε για τον τίτλο περισσότερο από τον Ολυμπιακό»
SHARE

«Διψάμε για τον τίτλο περισσότερο από τον Ολυμπιακό»

Μήνυμα για κατάκτηση του Πρωταθλήματος έστειλε ο Ράφικ Τζεμπούρ μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της ΑΕΚ!

Διψασμένοι... 100 φορές περισσότερο από τον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος είναι οι παίκτες της ΑΕΚ σύμφωνα με τον Ράφικ Τζεμπούρ! Ο Αλγερινός επιθετικός παραχώρησε συνέντευξη στους εκπροσώπους του Τύπου στην Πολωνία όπου κάνει την προετοιμασία της η Ένωση και έδωσε το σύνθημα για την κατάκτηση του τίτλου από την ΑΕΚ!

Αναλυτικά η συνέντευξη του Τζεμπούρ:

Όλη αυτή την περίοδο σκεφτόσουν την επιστροφή σου στην ΑΕΚ και την συνδύαζες με την επιθυμία σου να δώσεις κάτι που δεν έδωσες στην προηγούμενη θητεία σου να κερδίσεις το πρωτάθλημα μαζί της;

«Όπως έχω πει στο παρελθόν ήθελα και έπρεπε να γυρίσω στην ΑΕΚ για αρκετούς λόγους, σε μία ομάδα που μου έχει δώσει πολλά και είχε ξοδέψει πολλά για μένα για να με αποκτήσει και γι’ αυτό πιστεύω ότι για μένα σαν πρόκληση ήταν καλό να γυρίσω στην ΑΕΚ για να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τον τίτλο, που το αξίζει η ΑΕΚ σαν ομάδα. Να κερδίσει το πρωτάθλημα και φυσικά το κύπελλο αλλά ο πραγματικός μου στόχος, ο πιο ουσιαστικός, είναι να κερδίσω το πρωτάθλημα, αν μπορώ, να το κάνω με την ομάδα. Όταν λέω “εγώ” εννοώ όλη η ομάδα».

Πόσο δύσκολο είναι για σένα να είσαι ένας από τους ηγέτες αυτής της ΑΕΚ;

«Δεν είναι δύσκολο, δεν είναι κάτι νέο για μένα. Όλη μου την ζωή πιστεύω ότι ήμουν ένας εκ των ηγετών, το ‘χω μέσα μου αυτό. Είναι πολύ σημαντικό για μένα να μπορώ να οδηγήσω, με όλες τις αρετές που έχω, τους νέους παίκτες που υπάρχουν στην ομάδα και οι οποίοι δεν έχουν τι ίδιες εμπειρίες και παραστάσεις με μένα, οι οποίοι πρέπει να ακολουθούν τους μεγαλύτερους ηλικιακά ποδοσφαιριστές και αυτοί να αποτελούν παράδειγμα για εκείνους. Είναι κάτι που μου αρέσει να κάνω και πρέπει να το κάνω».

Ράφικ τώρα που γύρισες έχει βρει μια διαφορετική, μια καινούρια ΑΕΚ;

«Ειλικρινά ναι, ειλικρινά ναι… Είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που είχα βιώσει και ζήσει στο παρελθόν. Η ΑΕΚ ήταν μια ομάδα που πάντα είχε αρκετά ονόματα στο ρόστερ της, καλούς παίκτες με εμπειρία και παραστάσεις. Μία ομάδα που προετοιμαζόταν πάντα με μεγάλα ονόματα, προκειμένου να διεκδικήσει τίτλους και να πρωταγωνιστήσει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Σήμερα μπορεί να έχουμε λιγότερα σημαντικά ονόματα αλλά σε καμία περίπτωση δεν στερούμαστε ποιότητας. Έχουμε νέους παίκτες οι οποίοι δεν έχουν μεν την ίδια εμπειρία που είχαν στο παρελθόν οι παίκτες που αποκτούσε η ΑΕΚ και έπαιζαν γι’ αυτή, αλλά η τρέλα που έχουν αυτά τα παιδιά μπορεί να μας βοηθήσει πολύ και να μας φέρει ένα άλλο είδος εμπειρίας και δυναμικής για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Έχεις κερδίσει το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό και σίγουρα στόχος και επιθυμία όλων είναι να το κάνεις και με την ΑΕΚ. Θα συνιστά για σένα μεγαλύτερη επιτυχία η κατάκτηση του τίτλου με την Ένωση;

«Νομίζω ότι ο Ολυμπιακός όπως όλοι ξέρουμε για πολλά χρόνια έχει κερδίσει τα πάντα στην Ελλάδα και θεωρώ ότι δεν πρέπει να έχουν παράπονο γι’ αυτό είναι μια μεγάλη ομάδα με δυνατό κοινό και πολύ κόσμο. Οπότε είναι όλα ολοκληρωμένα από τη δική τους πλευρά, τα έχουν όλα έτοιμα και μερικές φορές όλο αυτό γίνεται βαρετό. Έχουν σαν στόχο τους η ομάδα τους να παίξει καλό ποδόσφαιρο επί της ουσίας, δεν έχουν σαν στόχο η ομάδα τους να κατακτήσει το πρωτάθλημα γιατί στο 90% των τελευταίων χρόνων το έχουν κάνει. Στην ΑΕΚ όμως είναι διαφορετικά, είναι μια ομάδα που έχει λιγότερα έσοδα, που έφτιαξε τις υποδομές της και δημιούργησε το κέντρο της πλέον ευτυχώς στα Σπάτα και μάζεψε τη διαφορά που υπήρχε με το συγκεκριμένο αντίπαλο. Οι οπαδοί της έχουν μεγαλύτερη όρεξη, πραγματικά το περιμένουν πώς και πώς αυτό, να φτάσει στην επιτυχία. Το θέλουν, και το πάθος που έχουν όλοι στην ΑΕΚ για να φτάσουν στον στόχο είναι 100 φορές περισσότερο απ’ ότι στον Ολυμπιακό. Οπότε το να κερδίσω το πρωτάθλημα με την ΑΕΚ θα είναι πραγματικά κάτι πολύ ξεχωριστό για μένα και γι αυτό προετοιμαζόμαστε. Εκτιμώ ότι αν γίνει αυτό θα το βιώσω σαν ένα πράγμα το οποίο δεν συμβαίνει πολύ συχνά στη ζωή σου και πραγματικά θέλω να φτάσω εκεί, να πετύχω αυτόν το στόχο».

Σε γεμίζει πίεση όλη αυτή η κατάσταση στην ΑΕΚ;

«Αγαπάω την πίεση. Για μένα άνθρωποι που τους αρέσει ο ανταγωνισμός και λατρεύουν να κερδίζουν κάθε φορά, θα πρέπει να αγαπάνε την πίεση. Χωρίς την πίεση δεν έχουμε τίποτα. Έπειτα εξαρτάται πολύ από το τι επιρροή έχει αυτή η πίεση σε σένα, στον κάθε ένα από εμάς ξεχωριστά. Για μένα είναι πολύ θετική η επιρροή της πίεσης. Σίγουρα για κάποιους παίκτες -και εμείς έχουμε αρκετούς νέους παίκτες- ενδέχεται αυτή η πίεση να φέρει αρνητικά αποτελέσματα. Γι’ αυτό εμείς θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να ενδιαφερόμαστε γι’ αυτό και να μην προεπιχειρήσουμε να ακολουθήσουμε το πάθος της καρδιάς, αλλά να ακολουθήσουμε το πάθος του ποδοσφαίρου. Αν ακολουθήσουμε το δρόμο του πάθος για το ποδόσφαιρο, νομίζω ότι είμαστε ικανοί να κάνουμε πολλά καλά πράγματα. Αν ακολουθήσουμε το πάθος της καρδιάς των ανθρώπων, τότε θα χάσουμε, γιατί δεν θα έχουμε αρκετή καλή ψυχολογία, ενέργεια, και ικανότητες, για να επιτύχουμε».

Την τελευταία σου χρονιά στην Ελλάδα 20 γκολ. Να περιμένουμε 21 φέτος;

«Όπως σας είπα πριν, ήμουν σε μία ομάδα που προετοιμαζόταν για τον τίτλο και προετοιμαζόμουν για να πετύχω και έναν προσωπικό στόχο. Τώρα είναι διαφορετικά. Έρχομαι εδώ, είμαι εδώ για να βοηθήσω επιπλέον την ΑΕΚ με την  εμπειρία που έχω. Έχω και έναν επιπλέον ρόλο στην ομάδα που δεν είχα κάτι αντίστοιχο στον Ολυμπιακό. Στον Ολυμπιακό έπρεπε να είμαι αφοσιωμένος αποκλειστικά στο να σκοράρω, στην ΑΕΚ, όμως, σήμερα πρέπει να έχω το ρόλο του «μεγάλου αδερφού». Να ενδιαφέρομαι για τον κάθε ένα από εμάς, να προσπαθήσω να διατηρώ την ομάδα δυνατή, και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να δίνω και αλλού πολύ ενέργεια. Εννοείται ότι ο στόχος μου παραμένει, όπως πάντα σαν παίκτης, να σημειώσω πολλά γκολ, αλλά εδώ στην ΑΕΚ προτεραιότητα μου είναι η ομάδα. Να βγάλω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα και όχι για τον εαυτό μου. Στον Ολυμπιακό μπορούσα να είμαι λίγο πιο εγωιστής, γιατί υπήρχε διαφορετική κατάσταση αγωνιστική και διαφορετικός στόχος».

Είναι αυτό κάτι που σου έχει ζητήσει ο προπονητής σου, να έχεις πιο ηγετικό ρόλο στην ομάδα;

«Δεν είναι δύσκολο να το καταλάβεις αυτό. Όταν προχωράς στην απόκτηση ενός παίκτη όπως είμαι εγώ και στην δική μου ηλικία και με τις δικές μου παραστάσεις και εμπειρίες, είναι λογικό να έχω αυτόν τον ρόλο. Διαφορετικά θα ήταν χαζό να αποκτήσεις έναν παίκτη με τα συγκεκριμένα δεδομένα».

Ράφικ έπαιξες με τον Τραϊανό στην ΑΕΚ, ήσουν συμπαίκτης μαζί του, τώρα είναι προπονητής πως αισθάνεσαι και πως το αντιμετωπίζεις αυτό;

«Καλή ερώτηση αυτή. Είναι περίεργο πράγμα, αλλά τώρα στο ποδόσφαιρο, στην εποχή που ζούμε, είναι αρκετά κοινό και σύνηθες. Γνωρίζεις ότι υπάρχουν κάποιοι ποδοσφαιριστές που έπαιζαν ποδόσφαιρο και έχουν την ίδια ικανότητα και τις ίδιες δυνατότητες να γίνουν από παίκτες προπονητές. Προσωπικά το σέβομαι απόλυτα, θεωρώ ότι είναι πολύ καλή επιλογή. Λατρεύει, αγαπάει και είναι το πάθος του το ποδόσφαιρο. Το αγαπάει πραγματικά και προσπαθεί να περάσει το δικό του όραμα γι’ αυτό. Γνωρίζετε ότι υπήρξε ποδοσφαιριστής και μάλιστα πολύ έξυπνος και πολύ ικανός και προσπαθεί να κάνει τη μετάβαση του από παίκτης σε προπονητή και όσα καταλάβαινε σαν ποδοσφαιριστής και όσα έχει μάθει να τα εφαρμόσει και να τα κάνει πιο θετικά σαν προπονητής. Είναι ένας νέος τεχνικός και δεν είναι τόσο εύκολο. Εγώ προσωπικά είμαι εδώ και θέλω να τον βοηθήσω, θέλω να είμαι δίπλα του όπως κι αν θέλει να με χρησιμοποιήσει και όπως θέλει να χρησιμοποιήσει την ομάδα. Όλοι θα προσπαθήσουμε για τον καλύτερο μας εαυτό, για εκείνον».

Αγωνίστηκες σαν επιθετικός στην κορυφή της επίθεσης στο πρώτο φιλικό ματς και στο τελευταίο έπαιξες σαν δεύτερος επιθετικός πίσω από τον Αραβίδη. Που σου αρέσει να παίζεις;

«Δεν αποφασίζω εγώ που θα αγωνιστώ. Όπως είπα και νωρίτερα, έχουμε προπονητή και είναι απόφαση του προπονητή αν θα πρέπει να παίζω πρώτος επιθετικός ή δεύτερος ή όπου θέλει να με χρησιμοποιήσει, διότι εκτιμώ ότι η κατάσταση και τα ξεχωριστά παιχνίδια θα φέρουν και ξεχωριστές ανάγκες. Θα υπάρξουν παιχνίδια που θα με χρησιμοποιήσει ως επιθετικό, κάποια άλλα ως δεύτερο και σε κάποια είναι πιθανό να μείνω στο πάγκο, να μην με χρησιμοποιήσει. Είναι πραγματικά μια απόφαση του προπονητή αυτή και εγώ είμαι εδώ για να το σεβαστώ αυτό, κάθε του απόφαση. Είμαι εδώ για να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό και πραγματικά θέλω να το χαρώ, να το ζήσω, να το διασκεδάσω. Σαν παίκτης με μεγάλη εμπειρία πλέον μπορώ να σας πω ότι το χαίρομαι και τι διασκεδάζω όταν είμαι στον αγωνιστικό χώρο».

Ράφικ έχεις μεγάλη εμπειρία από το ποδόσφαιρο γενικά αλλά και από την ελληνική Σούπερ Λίγκα. Πόσο μακριά μπορεί να πάει αυτή η ΑΕΚ;

«Μιλώντας ειλικρινά, προσωπικά ανακαλύπτω αυτό το γκρουπ παικτών που είμαστε καθημερινά και δεν έχω καμία ιδέα για την Σούπερ Λίγκα και το πώς είναι αυτή σήμερα. Δεν έχω κάποια ξεκάθαρη απάντηση να δώσω στην ερώτηση σας, αλλά αυτό που πραγματικά μπορώ να πω είναι ότι έχουμε ποιότητα, έχουμε αρκετούς παίκτες που έχουν πολύ διάθεση και ταλέντο. Αν χρησιμοποιήσουμε όλες τις δυνατότητες και όλα τα όπλα που έχουμε με το σωστό και ιδανικό τρόπο, τότε εκτιμώ ότι μπορούμε να κάνουμε μεγάλα πράγματα και να δημιουργήσουμε πολλά προβλήματα σε αυτό το πρωτάθλημα».

Στον τελικό του Stockholm Open ο Τσιτσιπάς
Στον τελικό του Stockholm Open ο Τσιτσιπάς
Παναθηναϊκός – Πανιώνιος: Η «πράσινη» ενδεκάδα (photo)
Παναθηναϊκός – Πανιώνιος: Η «πράσινη» ενδεκάδα (photo)
Νεϊμάρ: Ιντερνετική «βροντή» κατά Ρεάλ και «Μπάρτσα»! (vid)
Νεϊμάρ: Ιντερνετική «βροντή» κατά Ρεάλ και «Μπάρτσα»! (vid)
Παναθηναϊκός – Πανιώνιος: Η «πράσινη» ενδεκάδα (photo)
Παναθηναϊκός – Πανιώνιος: Η «πράσινη» ενδεκάδα (photo)

 • Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2018
 • MotoGP 2018
  12:00Motul Grand Prix of Japan. Ελεύθερα δοκιμαστικά 4. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • MotoGP 2018
  12:40Motul Grand Prix of Japan. Δοκιμαστικά 1&2. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • COSMOTE SPORT Highlights HD
  13:00Απολαύστε τα καλύτερα στιγμιότυπα κάθε αγωνιστικής, νέα και ειδήσεις από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις του πλανήτη, αποτελέσματα, βαθμολογίες, στατιστικά και live σκορ, 24 ώρες το 24ωρο.
 • Ποδόσφαιρο: Στουτγκάρδη - Ντόρτμουντ (Ζ)
  13:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • Moto2 2018
  13:45Motul Grand Prix of Japan. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Μάντσεστερ Σίτι - Μπέρνλι (Ζ)
  14:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • Ποδόσφαιρο: Βαλένθια - Λεγανές (Ζ)
  14:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Μπάσκετ: Ούνικς Καζάν - Ζιελόνα Γκόρα (Ζ)
  15:00VTB United League 2018-19. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  15:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Στιγμιότυπα
  16:00Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Μπάσκετ: Αναντολού Εφές - Νταρουσάφακα
  16:05Τουρκικό Πρωτάθλημα 2018-19. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Στιγμιότυπα
  16:15Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Ποδόσφαιρο: Σάλκε - Βέρντερ Βρέμης (Ζ)
  16:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Στιγμιότυπα
  17:00Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • GP Confidential 2018 E20
  17:15Στιγμιότυπα.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E42
  17:30Στιγμιότυπα.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix ΗΠΑ (Ζ)
  17:50Παρακολουθήστε τα ελεύθερα δοκιμαστικά 3 που διεξάγονται στο Όστιν του Τέξας, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • NBA Daily
  18:00Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Τένις: 2018 ATP World Tour 250
  18:30European Open, Αμβέρσα. Ημιτελικοί.
 • Μπάσκετ: Τορόντο Ράπτορς - Μπόστον Σέλτικς
  18:35NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Ποδόσφαιρο: Μπαρτσελόνα - Σεβίλη (Ζ)
  18:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Ποδόσφαιρο: Γούλβερχαμπτον Γουάντερερς - Γουότφορντ
  19:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  19:05Talladega 1000Bullbs.com 500. Στιγμιότυπα.
 • GP Confidential 2018 E20
  20:15Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  20:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Βιγιαρεάλ - Ατλέτικο Μαδρίτης
  20:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix ΗΠΑ (Ζ)
  20:50Παρακολουθήστε τα δοκιμαστικά που διεξάγονται στο Όστιν του Τέξας, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Μπάσκετ: Ούνικς Καζάν - Ζιελόνα Γκόρα
  21:00VTB United League 2018-19. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018 (Ζ)
  21:05Λας Βέγκας, ΗΠΑ. 1ος ημιτελικός ανδρών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018 (Ζ)
  22:15Λας Βέγκας, ΗΠΑ. 2ος ημιτελικός ανδρών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  22:20Ισπανία.
 • Ποδόσφαιρο: Νυρεμβέργη - Χόφενχαϊμ
  22:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης - Λεβάντε
  22:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Special: Φώτης Κατσικάρης - Ένας Έλληνας στον Ρυθμό των Jazz
  23:00Ένα οδοιπορικό του Ρήγα Δάρδαλη στο Salt Lake City της Αμερικής, όπου πλέον βρίσκεται ο Έλληνας τεχνικός Φώτης Κατσικάρης, έχοντας τον ρόλο του βοηθού προπονητή στους Γιούτα Τζαζ και η αποκλειστική συνέντευξή του στην COSMOTE TV.
 • RBAR 2018 - Magazine
  23:05Ιντιανάπολις, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • MotoGP 2018
  23:20Motul Grand Prix of Japan. 10' πίστας.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018 (Ζ)
  23:25Λας Βέγκας, ΗΠΑ. 1ος ημιτελικός γυναικών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Moto3 2018 (Ζ)
  23:35Motul Grand Prix of Japan. Προθέρμανση. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix ΗΠΑ
  23:50Παρακολουθήστε τα δοκιμαστικά που διεξάγονται στο Όστιν του Τέξας, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Γούλβερχαμπτον Γουάντερερς - Γουότφορντ
  23:55Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Κυριακή, 21 Οκτωβρίου 2018
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E666
  00:05Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Άουγκσμπουργκ - Λειψία
  00:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Μπάσκετ: Ρεάλ Μαδρίτης - Μπανταλόνα
  00:35Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • La Liga Specials - Files E2
  00:45Στιγμιότυπα.
 • Τένις: Laver Cup 2018 - Ανασκόπηση
  01:00Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  01:10Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Μπενφίκα - Πόρτο
  01:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • GP Confidential 2018 E20
  01:35Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  01:40Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Moto3 2018 (Ζ)
  01:45Motul Grand Prix of Japan. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Νιουκάστλ - Μπράιτον & Χόουβ Άλμπιον
  01:50Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  02:15Ισπανία.
 • Μπάσκετ: Λ. Α. Λέικερς - Χιούστον Ρόκετς (Ζ)
  02:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Τένις: 2018 ATP 1000
  03:00Σαγκάη. Στιγμιότυπα.
 • RBAR 2018
  03:05Ιντιανάπολις, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Βαλένθια - Λεγανές
  03:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Ποδόσφαιρο: Μπόρνμουθ - Σαουθάμπτον
  03:45Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  04:00Λας Βέγκας, ΗΠΑ. 1ος ημιτελικός ανδρών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix ΗΠΑ
  04:20Παρακολουθήστε τα δοκιμαστικά που διεξάγονται στο Όστιν του Τέξας, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • MotoGP 2018 (Ζ)
  04:30Motul Grand Prix of Japan. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Λεβερκούζεν - Ανόβερο
  04:40Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  05:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  05:15Λας Βέγκας, ΗΠΑ. 2ος ημιτελικός ανδρών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E666
  05:30Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Βιγιαρεάλ - Ατλέτικο Μαδρίτης
  05:40Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Μπάσκετ: Ούνικς Καζάν - Ζιελόνα Γκόρα
  06:00VTB United League 2018-19. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  06:05Talladega 1000Bullbs.com 500. Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  06:20Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  06:30Λας Βέγκας, ΗΠΑ. 1ος ημιτελικός γυναικών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Στουτγκάρδη - Ντόρτμουντ
  06:55Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • Moto3 2018
  07:20Motul Grand Prix of Japan. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  07:45Λας Βέγκας, ΗΠΑ. 2ος ημιτελικός γυναικών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης - Λεβάντε
  07:55Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Μπάσκετ: Λ. Α. Λέικερς - Χιούστον Ρόκετς
  08:15NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Moto2 2018
  08:45Motul Grand Prix of Japan. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Τένις: 2018 ATP World Tour 250
  09:00European Open, Αμβέρσα. Ημιτελικοί.
 • Ποδόσφαιρο: Βόλφσμπουργκ - Μπάγερν Μονάχου
  09:10Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Ποδόσφαιρο: Ράγιο Βαγιεκάνο - Χετάφε (Ζ)
  10:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • MotoGP 2018
  10:15Motul Grand Prix of Japan. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Χάντερσφιλντ - Λίβερπουλ
  10:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • NBA Daily
  11:00Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Ποδόσφαιρο: Σάλκε - Βέρντερ Βρέμης
  11:25Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Χάντμπολ: Ράιν Νέκαρ - Φούξε Βερολίνου (Ζ)
  11:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Μπάσκετ: Τορόντο Ράπτορς - Μπόστον Σέλτικς
  11:45NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • GP Confidential 2018 E20
  12:00Στιγμιότυπα.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix ΗΠΑ
  12:45Παρακολουθήστε τα ελεύθερα δοκιμαστικά 3 που διεξάγονται στο Όστιν του Τέξας, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  13:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  13:15Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  13:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix ΗΠΑ
  14:15Παρακολουθήστε τα δοκιμαστικά που διεξάγονται στο Όστιν του Τέξας, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Λαύριο Aegean Cargo (Ζ)
  14:30Betshop Basket League 2018-19. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: Έβερτον - Κρίσταλ Πάλας (Ζ)
  15:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • Στιγμιότυπα
  15:30Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Εκπομπή Grand Prix 2018 (Ζ)
  16:00Η εκπομπή για όλες τις εξελίξεις στα πρωταθλήματα μηχανοκίνητου αθλητισμού που φιλοξενεί η COSMΟΤΕ TV (F1, MotoGP, WRC, FIA WORLD RALLYCROSS, Formula E).
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018 (Ζ)
  16:05Λας Βέγκας, ΗΠΑ. Τρίτη θέση γυναικών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Στιγμιότυπα
  16:15Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • NBA Action 2018-19 E2803
  16:30H αθλητική εκπομπή μεταφέρει στους Έλληνες φιλάθλους όλα τα νέα για το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με συνεντεύξεις και αφιερώματα.
 • Ποδόσφαιρο: Γουέστ Χαμ - Τότεναμ
  17:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • NBA Daily
  17:05Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Μπάσκετ: Βαλένθια - Μπαρτσελόνα (Ζ)
  17:15Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018 (Ζ)
  17:20Λας Βέγκας, ΗΠΑ. Τρίτη θέση γυναικών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Μπάσκετ: Λ. Α. Λέικερς - Χιούστον Ρόκετς
  17:40NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix ΗΠΑ (Ζ)
  17:45Παρακολουθήστε τον αγώνα που διεξάγεται στο Όστιν του Τέξας, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E6
  18:00Αφιέρωμα.
 • Τένις: 2018 ATP World Tour 250
  18:15European Open, Αμβέρσα. Τελικός. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018 (Ζ)
  18:30Kansas Hollywood Casino 400. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018 (Ζ)
  18:35Λας Βέγκας, ΗΠΑ. Τελικός ανδρών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Ποδόσφαιρο: Μπέτις - Βαγιαδολίδ (Ζ)
  18:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • Ποδόσφαιρο: Έβερτον - Κρίσταλ Πάλας
  19:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  19:15Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • SportShow (Ζ)
  19:30Δείτε ενδιαφέροντα θέματα, ρεπορτάζ και highlights για και από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Λαύριο Aegean Cargo
  20:05Betshop Basket League 2018-19. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  20:30Ισπανία.
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2018 E10
  20:45Αθλητική εκπομπή.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies