Λάτσιο για τον (ελεύθερο) Βύντρα
Από το Σάββατο ο Λουκάς Βύντρα θα είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του αφού το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό τελειώνει το καλοκαίρι του 2011. Ο έμπειρος αμυντικός δεν έχει ακόμα συζητήσει το ενδεχόμενο ανανέωσης με τους «πράσινους» αλλά ήδη υπάρχουν ομάδες από το εξωτερικό που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.
Από τη στιγμή που σε έξι μήνες το συμβόλαιο του δεξιού μπακ του Παναθηναϊκού εκπνέει, ο Βύντρα μπορεί να μπει σε συζητήσεις με ομάδες που θέλουν να τον αποκτήσουν. Το γεγονός ωστόσο ότι ο ίδιος έχει εκδηλώσει την επιθυμία να παραμείνει στους «πράσινους» έχει φρενάρει την όρεξη αρκετών ομάδων. Η Λάτσιο πάντως σύμφωνα με δημοσιεύματα είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση στον διεθνή ποδοσφαιριστή, όπως και μια ομάδα από την Αγγλία, το όνομα της οποίας δεν έχει γίνει γνωστό.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Λουκάς Βύντρα έχει κάνει γνωστό ότι θα προτιμούσε να μείνει στον Παναθηναϊκό ακόμα και αν το συμβόλαιό του δεν του απέφερε τα ίδια χρήματα με αυτά που θα του έδινε μια ομάδα από το εξωτερικό, ενώ στην πρόσφατη συνάντησή του με τον Κώστα Αντωνίου συζήτησαν για την ανανέωση του συμβολαίου του χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάποια ουσιαστική εξέλιξη πέρα από την πρώτη… διερευνητική επαφή για τις προθέσεις εκατέρωθεν.