Στιλ: «Οι Έλληνες θα αποφασίσουν το μέλλον τους»

Στιλ: «Οι Έλληνες θα αποφασίσουν το μέλλον τους»

Μεγάλη συνέντευξη στο Sky Sports παραχώρησε ο Λουκ Στιλ για την κατάσταση στην Ελλάδα και τόνισε πως ο κόσμος θα αποφασίσει για το μέλλον του στο δημοψήφισμα – «Κανένα πρόβλημα με τις πληρωμές», λέει για τον Παναθηναϊκό.

Για όλους και για όλα μίλησε στο Sky Sports ο Λουκ Στιλ. Ο Άγγλος τερματοφύλακας κλήθηκε από τους συμπατριώτες του να απαντήσει σε ερωτήσεις για την κατάσταση στην Ελλάδα μετά την εξαγγελία του δημοψηφίσματος και τα capitals control στις τράπεζες. Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού επεσήμανε πως δεν υπάρχει κίνδυνος για τα χρήματα του καθώς η ομάδα έχει φροντίσει για τις πληρωμές ενώ έδειξε ενδιαφέρον και για τους νεαρούς παίκτες της ομάδας σε περίπτωση που είχαν κάποιο πρόβλημα.

Παράλληλα, ο Στιλ υποστήριξε πως ο κόσμος εδώ ασχολείται 24 ώρες το 24ωρο με τις πολιτικές, οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις όμως θα πρέπει να δει τι πραγματικά είναι καλό για τον ίδιο και τη χώρα του, έτσι ώστε να αποφασίσει για το μέλλον του την Κυριακή. Όσο για τα αγωνιστικά, μίλησε για την ανανέωση του συμβολαίου του και για τον στόχο του στο «τριφύλλι», λέγοντας πως στόχος της ομάδας είναι η πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την κατάσταση στη χώρα: «Εγώ βρίσκομαι στη διαδικασία της προετοιμασίας με την ομάδα μου κι έχω αρκετές ώρες προπόνησης την ημέρα, ωστόσο, βλέπω την κατάσταση στον δρόμο. Υπάρχουν μεγάλες ουρές στα ΑΤΜ, στα βενζινάδικα κι ο κόσμος είναι λίγο σε πανικό γιατί δεν υπάρχει βεβαιότητα για το μέλλον. Νομίζω πως ήξεραν ότι αυτό θα συμβεί κάποια στιγμή, αλλά τώρα όλοι ασχολούνται με αυτή την κατάσταση που υπάρχει στην Ελλάδα»

Για τις πληρωμές στον Παναθηναϊκό: «Πληρωνόμαστε κανονικά. Ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα υψηλού επιπέδου κι ιδιαίτερα σταθερή. Οι συμφωνίες των ποδοσφαιριστών προβλέπουν πληρωμές περίπου τέσσερις φορές τον χρόνο. Οπότε η επόμενη φορά που θα πληρωθούμε είναι τον Οκτώβριο νομίζω. Στο σύλλογο δεν ανησυχούν για το πως θα πληρωθούμε, απλά υπάρχει ο περιορισμός των 60 ευρώ ημερησίως από τα ΑΤΜ και για να πάρεις μετρητά. Θα πρέπει να περιμένουμε στην ουρά. Μάλιστα, η ομάδα απευθύνθηκε στους παίκτες και κυρίως στους νεαρούς, ρωτώντας αν μπορεί να βοηθήσει κάπως κι αν έχουν πρόβλημα. Για εμάς δεν υπάρχει ανησυχία, είμαστε σε καλή κατάσταση. Για τον πολύ κόσμο όμως στην Ελλάδα, η κατάσταση είναι πολύ δυσάρεστη».

Για το αν το συζητούν όλοι στην Ελλάδα: «Σίγουρα είναι το θέμα των ημερών και στην ομάδα το συζητάμε. Ξέρετε, οι Έλληνες είναι πολύ συναισθηματικοί κι έχουν επηρεαστεί πολύ από αυτό το γεγονός. Αρκετοί μαλώνουν μεταξύ τους για την κατάσταση, κάποιοι έχουν αποφασίσει τι θα ψηφίσουν, κάποιοι όχι ενώ στην τηλέοραση 24 ώρες το 24ωρο παίζει αυτό το θέμα. Ο κόσμος είναι πράγματι σε πανικό, αλλά θα πρέπει οι Έλληνες να πάρουν την απόφασή τους. Η πίεση πια είναι σε αυτούς, την Κυριακή θα πρέπει να ψηφίσουν για το μέλλον τους και θα μάθουμε την απόφασή τους».

Για την ανανέωση του συμβολαίου του: «Όταν άρχισα πέρσι, δεν ήξερα τι μπορεί να συμβεί εδώ. Δεν είχα αρχίσει καλά, αλλά στη συνέχεια έπαιξα μερικά παιχνίδια, πήγα καλά στην Ευρώπη και στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Στο τέλος η ομάδα κατάφερε να περάσει στα προκριματικά του Champions League, επιστρέψαμε γρήγορα στις προπονήσεις και θέλουμε να πάμε στους ομίλους. Αν δεν περάσουμε δεν τελειώνει η Ευρώπη για εμάς, αλλά ο στόχος είναι οι όμιλοι του Champions League».

Για τους οπαδούς: «Εδώ ο κόσμος είναι πολύ διαφορετικός. Πολύ παθιασμένος και μας υποστηρίζουν πολύ. Ακολουθούν ότι και να κάνουν οι παίκτες της ομάδας. Εγώ έκανα ένα tweet για την πολιτική κατάσταση και την επόμενη ημέρα ήταν πρωτοσέλιδο. Ασχολούνται πάρα πολύ με το ποδόσφαιρο»!

Για τον Εσιέν: «Είναι ένας ποδοσφαιριστής με μεγάλο όνομα, με εμπειρία και ελπίζουμε να μας βοηθήσει. Πιστεύω πως η ομάδα θα είναι σταθερή και έτοιμη όταν έρθει η ώρα, ελπίζουμε να προκριθούμε στο Champions League καθώς αυτός είναι ο στόχος μας».

Το βίντεο με τις δηλώσεις του Στιλ



Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ
Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ
Η «απάντηση» της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η «απάντηση» της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Super League: Πρωτάθλημα… μέσης ταχύτητας
Super League: Πρωτάθλημα… μέσης ταχύτητας
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε ΠΑΟΚ - Μπριζ, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός και Στέφανο Τσιτσιπά
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε ΠΑΟΚ - Μπριζ, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός και Στέφανο Τσιτσιπά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved