Μποροβήλος: «Δεν υπάρχει συναίνεση στη Super League»

Μποροβήλος: «Δεν υπάρχει συναίνεση στη Super League»

Αντιμετώπιση των προβλημάτων της Λίγκας από όλους μαζί, χρειάζεται προκειμένου να λυθούν, σύμφωνα με τον πρόεδρο της διοργανώτριας αρχής

Απαραίτητο… συστατικό προκειμένου να λυθούν τα προβλήματα που ταλανίζουν τη Super League είναι η συναίνεση μεταξύ των μελών, η οποία όμως δεν υπάρχει όπως επισημαίνει ο Γιώργος Μποροβήλος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sport24 Radio 103,3»:

Για τον ΟΦΗ: «Ελπίζω να τελειώσει το πρωτάθλημα με 17 ομάδες. Προσπαθούμε να μειώσουμε το φαινόμενο ομάδες να εγκαταλείπουν το πρωτάθλημα στα μισά της περιόδου. Οι άνθρωποι του ΟΦΗ κάνουν μια μεγάλη προσπάθεια, αλλά αντιμετωπίζουν και άλλα προβλήματα. Μάζεψαν μέσα σε μια μέρα κάποια χρήματα και κάλυψαν ορισμένες υποχρεώσεις. Πιστεύω ότι έστω και δύσκολα ίσως καταφέρουν να είναι και πάλι μαζί μας».

Για το πώς μπορούν να αποφευχθούν τέτοια φαινόμενα: «Αναθέσαμε σε εταιρεία εγνωσμένης αξίας να μελετήσει το θέμα της αδειοδότησης και ποια μορφή πρέπει αυτή να έχει για τουλάχιστον τρία χρόνια, προκειμένου οι ομάδες να ξέρουν αν μπορούν να ανταποκριθούν».

Για το πώς γίνεται ομάδες που έχουν υπαχθεί στο άρθρο 44 να αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα: «Πολλές φορές υπήρχε πρόβλημα στην εφαρμογή των νόμων. Όταν μια ομάδα έμπαινε σε καθεστώς εκκαθάρισης, δεν υπήρχε έλεγχος για την πορεία εξυγίανσης του συλλόγου και οι καινούργιες διοικήσεις κοιτούσαν το προσωπικό τους όφελος».

Για τις συναντήσεις Μελισσανίδη-Σαββίδη-Αλαφούζου: «Πρέπει να φτιάξουμε το προϊόν. Να κάτσουμε σε ένα τραπέζι και να αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί τα προβλήματα. Δεν γίνεται όμως μόνο με καλές ιδέες. Η ουσία είναι να κατατεθούν προτάσεις που θα ψηφιστούν και θα εφαρμοστούν. Προϋπόθεση για όλα αυτά είναι η συναίνεση, η οποία ωστόσο δεν υπάρχει. Ο καθένας κινείται προς διαφορετική πλευρά».

Για τον Αστέρα Τρίπολης: «Έχουμε κάνει τρεις μεταγραφές και αν προκύψει κάποια καλή περίπτωση παίκτη, θα την κοιτάξουμε κ αυτή».

Για το αν έγινε πρόταση στον Στάικο Βεργέτη να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού: «Απ’ ότι γνωρίζω δεν έχει υπάρξει κάποια πρόταση, εκτός και αν δεν υπέπεσε στην αντίληψή μου».Διαταραχές περιόδου: Οι αιτίες και πότε πρέπει να σας δει γυναικολόγος
Διαταραχές περιόδου: Οι αιτίες και πότε πρέπει να σας δει γυναικολόγος
«Άλωσε» την Πόλη η ΑΕΚ, θρίαμβος επί της Γαλατά στο Top-16 του BCL
«Άλωσε» την Πόλη η ΑΕΚ, θρίαμβος επί της Γαλατά στο Top-16 του BCL
ΟΦΗ: Πήρε τον Χριστογεώργο από τον Παναθηναϊκό
ΟΦΗ: Πήρε τον Χριστογεώργο από τον Παναθηναϊκό
Μαυροπάνος: Απίθανο... αυτογκόλ από τη σέντρα (video)
Μαυροπάνος: Απίθανο... αυτογκόλ από τη σέντρα (video)