Super League: Συνάντηση Μποροβήλου με ΠΣΑΠ

Super League: Συνάντηση Μποροβήλου με ΠΣΑΠ

Την πρώτη τους συνάντηση, είχαν ο πρόεδρος της Super League Γιώργος Μποροβήλο ς με την διοίκηση του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών.  

Ήταν μια θεσμική συνάντηση με τη διοίκηση του ΠΣΑΠ, προκειμένου να συζητηθούν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, με γνώμονα την αρτιότερη συνεργασία και την εξεύρεση λύσεων σε ζητήματα που αφορούν στους δύο φορείς. Τη διοίκηση του ΠΣΑΠ εκπροσώπησαν οι . Σάκης Δημόπουλος, πρόεδρος, Κώστας Πούλιος, γενικός γραμματέας και Σταμάτης Συρίγος, ταμίας, ενώ παρόντες στη συνάντηση ήταν ο νομικός σύμβουλος της Super League Γιάννης Οικονομάκης και ο γενικός διευθυντής της διοργανώτριας Μιχάλης Αναγνώστου.

 Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο πρόεδρος της Super League, Γιώργος Μποροβήλος, δήλωσε: "Δεδομένης της κρίσης και των προβλημάτων που αντιμετωπίζει στο σύνολό του το ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι απολύτως απαραίτητο να επιδιώκεται η ευρύτερη δυνατή συναίνεση και να βρίσκουμε λύσεις που αφήνουν ικανοποιημένες όλες τις πλευρές. Στόχος μας είναι να υπάρχει ένα διαρκές πλαίσιο συνεργασίας, πάνω στο οποίο μπορούμε να συνεργαζόμαστε με τον ΠΣΑΠ. Με δεδομένο ότι οι παροχές της Super League προς τους ποδοσφαιριστές είναι ικανοποιητικές, μέσα από το ασφαλιστικό συμβόλαιο που είναι σε ισχύ, η Super League για μια ακόμα φορά τονίζει ότι μέσα από τη συναίνεση και τη συνεργασία πάντοτε βρίσκονται λύσεις»

Η ανακοίνωση του ΠΣΑΠ:

«Είναι ιδιαίτερα θετικό το γεγονός ότι η Super League, όπως και η Πολιτεία, ανταποκρίθηκαν άμεσα στην πρόσκληση μας για συνεργασία. Η επικοινωνία, η συνεργασία και η αλληλεγγύη είναι αξίες που μόνο θετικά αποτελέσματα θα έχουν για το ποδόσφαιρο μας. Την τελευταία διετία η συνεργασία Π.Σ.Α.Π. και Super League είναι εξαιρετική και έτσι θέλουμε να παραμείνει.

Ο Π.Σ.Α.Π. επαναβεβαίωσε την πρόθεση του για συναίνεση, αρκεί να αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά τα θέματα που δημιουργούνται, ώστε όλοι μαζί να βοηθήσουμε προκειμένου, με όρους σεβασμού, συνέπειας και αξιοπρέπειας, να επιβιώσει το ποδόσφαιρο μας από την κρίση.

Επιβεβαιώθηκε η ικανοποίηση για το επίπεδο ασφάλισης που έχουν, πλέον, οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Έγινε σαφής η παραδοχή ότι βρισκόμαστε πια στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση των Κανονισμών, ώστε να ξεκινήσει η λειτουργία του Εγγυητικού Ταμείου, το οποίο αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα για τον Π.Σ.Α.Π. Επίσης, έγινε αναφορά στην προοπτική διασφάλισης των αποδοχών και βελτίωσης των όρων συνεργασίας, για τους συναδέλφους μας, σε ένα θετικό πλαίσιο κοινής δράσης.

Ευελπιστούμε ότι μέσα από διαδικασίες συνεννόησης, το ποδόσφαιρο μας θα σταθεί όρθιο, με τον πρωταγωνιστή του, τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή, να αντιμετωπίζεται όπως του αξίζει και δικαιούται».



Ολυμπιακός: To ζεϊμπέκικο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (vid)
Ολυμπιακός: To ζεϊμπέκικο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (vid)
Τένις: Πρόκριση στα ημιτελικά της Βαρκελώνης για τον Τσιτσιπά
Τένις: Πρόκριση στα ημιτελικά της Βαρκελώνης για τον Τσιτσιπά
Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
Άρσεναλ: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος των «κανονιέρηδων», Σερ Τσιπς Κέσγουικ
Άρσεναλ: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος των «κανονιέρηδων», Σερ Τσιπς Κέσγουικ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved