Κέρκυρα - Παναιτωλικός: Η… μάχη της Δυτικής Ελλάδας

Κέρκυρα - Παναιτωλικός: Η… μάχη της Δυτικής Ελλάδας

Κρίσιμη αναμέτρηση φιλοξενείται στο νησί των «Φαιάκων», μια και η Κέρκυρα υποδέχεται τον Παναιτωλικό, το απόγευμα του Σαββάτου (8/11) στις 17:15 (Onsports, Novasports 1).

Οι νησιώτες αντιμετωπίζουν το «συγκρότημα» του Αγρινίου στην… μάχη των εκπροσώπων της Δυτικής Ελλάδας και το παιχνίδι αποτελεί… μονόδρομο για την ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου, η οποία δεν έχει γευτεί τη… χαρά της νίκης μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος, την στιγμή που τα «καναρίνια» έχουν… σημάνει την αντεπίθεσή τους στον φετινό… μαραθώνιο.

Τέσσερις απουσίες, δύο επιστροφές

Με αρκετά προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των «Φαιάκων» καθώς εκτός «μάχης» είναι οι τραυματίες Καρντόσο, Κανακούδης και Σάντσες αλλά και ο ανέτοιμος Μπεν Σαμπάτ, ενώ επιστρέφουν οι Ναγιάρ και Καϊκούτ.

Η αποστολή της Κέρκυρας: Σέτκους, Κουτζαβασίλης, Γκόμες, Βλάχος, Βενέτης, Παρασκευαΐδης, Ντιμιτρόφσκι, Ντιόγκο, Μαραγκός, Ανδρεόπουλος, Κρητικός, Χαβίτο, Ομπράντοβιτς, Κόντος, Ρόχας, Ναγιάρ, Ζορμπάς, Μαρκόφσκι, Καϊκούτ, Γεωργακόπουλος.

Με τα… γνωστά προβλήματα

Στο Αγρίνιο έμειναν οι Μορένο και Θεοδωρίδης για την ομάδα του Μάκη Χάβου, καθώς προέρχονται από τραυματισμούς.

Η αποστολή του Παναιτωλικού: Ράφαελ, Κουτρομάνος, Κέβιν, Κούσας, Κόρμπος, Μπεχαράνο, Άλβες, Κάπελ, Μαλεζάς, Καλογέρης, Γοδόι, Βιγιαφάνιες, Μήλιος, Μαρτίνες, Στεφανάκος, Μύγας, Ετζενγκέλε, Παπουτσογιαννόπουλος, Βασιλείου, Φωτάκης.



ΠΑΟΚ: Έρχεται στη Θεσσαλονίκη ο Ιβάν Σαββίδης
ΠΑΟΚ: Έρχεται στη Θεσσαλονίκη ο Ιβάν Σαββίδης
Παγκόσμιος Παναθηναϊκός! Τεράστια πρόταση για να παίξει το 2026 στην Κίνα
Παγκόσμιος Παναθηναϊκός! Τεράστια πρόταση για να παίξει το 2026 στην Κίνα
Μεταγραφές: Στο στόχαστρο της Σπόρτινγκ ο Τζόλης
Μεταγραφές: Στο στόχαστρο της Σπόρτινγκ ο Τζόλης
ΠΑΟΚ: Μένει στον «Δικέφαλο του Βορρά» ο Οζντόεφ κι υπογράφει επέκταση
ΠΑΟΚ: Μένει στον «Δικέφαλο του Βορρά» ο Οζντόεφ κι υπογράφει επέκταση
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved