ΑΕΛ Καλλονής: Φουλ ρυθμοί ενόψει Ακίσασπορ
Με τον Καμαρά να παραμένει «πονοκέφαλος» για τον Ματζουράκη οι Λέσβιοι συνεχίζουν την προετοιμασία για το φιλικό με τους Τούρκους
Έχοντας επιστρέψει για τα καλά στη δράση η Καλλονή συνεχίζει σε υψηλή ένταση τις προπονήσεις της ενόψει του δυνατού φιλικού με την Ακίσασπορ τον Σάββατο (11/10). Ο Γιάννης Ματζουράκης πέραν του Καμαρά δεν αντιμετωπίζει άλλο πρόβλημα και συνεχίζει απρόσκοπτα τη δουλειά σε φουλ ρυθμούς. Ο έμπειρος τεχνικός έχει ρίξει το βάρος τόσο στην βελτίωση της φυσικής κατάστασης όσο και σε θέματα τακτικής, θέλοντας με την επανέναρξη του πρωταθλήματος να δει όσο το δυνατό καλύτερη εικόνα από τους παίκτες του.
Έτσι, απέναντι στους Τούρκους θα έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να διαπιστώσει την πρόοδο που έχει γίνει κατά τη διάρκεια της διακοπής, έχοντας στη συνέχεια ακόμα μια εβδομάδα στη διάθεσή του μέχρι την αναμέτρηση με την Κέρκυρα στον «Ταρλά» στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League την Κυριακή 19 Οκτωβρίου.