Καραγεωργίου: «Περιμένουμε να δούμε ποδόσφαιρο στον τελικό»

Καραγεωργίου: «Περιμένουμε να δούμε ποδόσφαιρο στον τελικό»

Καλό παιχνίδι περιμένει να γίνει στον τελικό Κυπέλλου ο Νίκος Καραγεωργίου, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ.

Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και σκιαγράφησε τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία των δύο φιναλίστ, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον επεισοδιακό ημιτελικό της Τούμπας και τη συμπεριφορά των διεθνών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καραγεωργίου:

Για τον τελικό ανάμεσα στον Παναθηναϊκός και τον ΠΑΟΚ: «Σε αυτό το παιχνίδι περιμένουμε να δούμε ποδόσφαιρο, κάτι που δεν είδαμε στο αντίστοιχο ματς με τον Ολυμπιακό. Είναι ένα καλό παιχνίδι και μακάρι να το ευχαριστηθεί ο κόσμος. Και οι δυο ομάδες έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν το Κύπελλο, αφού είναι πολύ καλές. Ο ΠΑΟΚ έχει ένα θέμα με τις τιμωρίες ορισμένων παικτών. Είναι θετικό το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός δεν έχει κάποια απώλεια. Και στις δύο ομάδες, όμως, υπάρχουν παίκτες που μπορούν να αναπληρώσουν κάποια κενά και να ανταπεξέρθουν στις απαιτήσεις»

Για τα ατού ορισμένων παικτών: «Για τον Παναθηναϊκό είναι καλό ότι είναι ομαδική ομάδα, δουλεύει όλη η ομάδα, με κύριο εκφραστή των Μπεργκ. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει φτάσει σε αυτό το επίπεδο να παίζει τόσο καλά ομαδικά. Έχει, όμως, παίκτες όπως ο Σαλπιγγίδης και άλλοι που μπορούν να πάρουν στις πλάτες τους την ομάδα. Η κατάκτηση του Κυπέλλου αποτελεί κίνητρο από μόνο του, αλλά όλοι οι παίκτες θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να πετύχουν τον στόχο τους».

Για αμυντικές αδυναμίες τους: «Ο ΠΑΟΚ όταν έχει την τετράδα της άμυνάς του δεν δέχεται εύκολα γκολ, κάτι που τον κάνει καλύτερο. Κάποια στιγμή έπαιζε με πειραματική άμυνα και αυτό ήταν τεράστιο μειονέκτημα. Ο Βίτορ μαζί με τον Ινσαουράλδε ταιριάζουν, όπως και τα μπακ (Σκόνδρας και Τζαβέλλας). Ο Παναθηναϊκός έχει μία αστάθεια στην αμυντική του συμπεριφορά του, αλλά το ομαδικό του παιχνίδι καλύπτει αυτό το κενό. Στο β’ μισό της σεζόν δεν φαίνεται αυτό το μειονέκτημα».

Για την απουσία του Νάτχο για τον ΠΑΟΚ: «Η πιο μεγάλη απουσία του ΠΑΟΚ θα είναι ο Αθανασιάδης, αφού ολοκληρώνει τις επιθετικές προσπάθειές της ομάδας του. Από εκεί και πέρα, και ο Νάτχο είναι πολύ καλός παίκτης και αθλητής, αν και ακόμα δεν έχει φτάσει στο 100% των δυνατοτήτων του. Επίσης, ο Κατσουράνης είναι ένας πολύ έμπειρος παίκτης και επηρεάζει την εξέλιξη ενός αγώνα».

Για τα δυνατά σημεία των δύο ομάδων: «Είναι οι δύο επιθετικοί. Ο Σαλπιγγίδης, ο οποίος είναι έμπειρος, ξέρει πώς να μπαίνει στις φάσεις και μπορεί να απειλήσει την άμυνα του Παναθηναϊκού. Το ίδιο ισχύει και στον Παναθηναϊκό με τον Μπεργκ, ο οποίος είναι ο εκφραστής της επιθετικής γραμμής του».

Για τους διεθνείς που ήρθαν στα χέρια και σε λίγο καιρό θα είναι στην αποστολή της Εθνικής για το Μουντιάλ: «Θα μπορούσα να συγχωρέσω τον Αθανασιάδη και τον Μανωλά, οι οποίοι ήρθαν σε προστριβές μεταξύ τους λόγω των άλλων. Τον Μανιάτη και τον Τζαβέλλα δεν τους συγχωρώ, αφού είναι μεγάλοι σε ηλικία και περιμένουμε πολλά από αυτούς. Πρέπει στην ΕΠΟ να πάρουν κάποιες αποφάσεις, αφού σε 20 μέρες θα συναντηθούν και δεν θα είναι όλο αγκαλιές και φιλιά. Θα πρέπει από τώρα να συζητηθεί αυτό το θέμα, ώστε να δοθούν άμεσα λύσεις και να μην επηρεαστεί η εικόνα της Εθνικής μας στο προσεχές Μουντιάλ».

Για την καριέρα του: «Αυτή είναι η μοίρα των προπονητών, να περιμένουν τους παράγοντες να τους καλέσουν και να αναλάβουν κάποια ομάδα. Εγώ αυτή τη στιγμή περιμένω να μου δοθεί η ευκαιρία να εργαστώ σε πάγκο. Το θέμα, όμως, δεν είναι αυτό, αλλά το ελληνικό ποδόσφαιρο να βγάζει καλύτερη εικόνα προς τα έξω και όλοι αυτοί που εργάζονται για λογαριασμό του πρέπει να δουλεύουν για το καλό του και όχι να στέλνουν τον κόσμο στην καρέκλα και να βλέπει από την τηλεόραση τους αγώνες».

Για τα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας (ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος): «Είναι όλες καλές ομάδες και μπορούν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο. Μπορεί, όμως, ο ΠΑΟΚ να ξεκινήσει με ένα μειονέκτημα λόγω της πιθανής τιμωρίας της έδρα για τα όσα έγιναν στον δεύτερο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό. Αυτό, όμως, πρέπει να σταματήσει και να μην ξεκινάει μία διοργάνωση χωρίς να έχουν οι ομάδες τον κόσμο στο πλευρό τους».



Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ετοιμοπόλεμοι οι «πράσινοι» διεθνείς, αποφόρτιση ο Σπόραρ - Εκτός ο Μπάμπα
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ετοιμοπόλεμοι οι «πράσινοι» διεθνείς, αποφόρτιση ο Σπόραρ - Εκτός ο Μπάμπα
ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Μπήκε στις προπονήσεις ο Κάλενς ενόψει ντέρμπι
ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Μπήκε στις προπονήσεις ο Κάλενς ενόψει ντέρμπι
Αλλαγή ώρας: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μια ώρα μπροστά
Αλλαγή ώρας: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μια ώρα μπροστά
Μιχάλης Φιλόπουλος: 17 χρόνια από τη δολοφονία του - Το μήνυμα Ερασιτέχνη και ΚΑΕ Παναθηναϊκός
Μιχάλης Φιλόπουλος: 17 χρόνια από τη δολοφονία του - Το μήνυμα Ερασιτέχνη και ΚΑΕ Παναθηναϊκός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved