ΠΑΝ.ΚΙ: Βραδιά… Παναθηναϊκής Ενότητας (photos)

ΠΑΝ.ΚΙ: Βραδιά… Παναθηναϊκής Ενότητας (photos)

Μια βραδιά για τα μέλη και τους φίλους του Παναθηναϊκού Κινήματος ήταν αυτή της Τρίτης (22/10) στη Λεωφόρο, με τα μέλη όλων τμημάτων του «τριφυλλιού» να φωνάζουν «παρών» και να αποδεικνύουν πως ο σύλλογος είναι ενιαίος κι αδιαίρετος.

Παράγοντες και αθλητές από όλα τα τμήματα του Παναθηναϊκού τίμησαν την εκδήλωση ενώ ειδική αναφορά έγινε και στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, τον οποίο ευχαρίστησαν οι διοργανωτές για το γεγονός ότι έγινε μέλος του Παναθηναϊκού Κινήματος, στηρίζοντας έτσι την πρωτοβουλία τους. Από εκεί και πέρα έγινε μια σειρά από ανακοινώσεις που αφορούν στη δράση του Κινήματος, όπως τα σχέδια για το θέμα του γηπέδου που θα παρουσιαστούν στις αρχές Δεκεμβρίου αλλά και η επισημοποίηση της καθόδου υποψηφίου στις Δημοτικές εκλογές της Αθήνας.

Στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών», μεταξύ άλλων, οι Γιάννης Αϊδινιώτης, Στράτος Σωπήλης, Ηλίας Μιχαλαριάς, Τάσος Στεφάνου, Βλάσης Σταθοκωστόπουλος, Γιάννης Λάιος, Κώστας Λούδης, Γιώργος Ρούσης, Δημήτρης Κοσόβας, και οι αθλήτριες Δίελα, Καβάσιλα, Τσίμα και Νούσια.

Ο γραμματέας του Παναθηναϊκού Κινήματος, Νίκος Αβραμίδης, χαιρετίζοντας την εκδήλωση ανέφερε: «Η σημερινή εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειας που έχει ξεκινήσει το Κίνημα σε μια δύσκολη καμπή της ιστορίας του Συλλόγου. Η άποψή μας είναι ότι πρέπει να είμαστε όλοι παρόντες στηρίζοντας τις προσπάθειες ΠΑΕ ΚΑΕ και Ερασιτέχνη και γενικότερα όλης της Παναθηναϊκής οικογένειας. Παράλληλα, πρέπει να επισημάνουμε ότι είναι σημαντική η βοήθεια του απλού κόσμου και στα απλά τμήματα του Ερασιτέχνη και όπου αλλού χρειάζεται

Πρέπει να διασώσουμε τη Λεωφόρο. Αυτή είναι η θέση μας. Η δυναμική του Παναθηναϊκού είμαστε όλοι εμείς. Η ιστορία γράφεται από τους παρόντες. Όνειρο μας είναι να βάλουμε ένα μικρό λιθαράκι στο οικοδόμημα του Παναθηναϊκού».

Εκ μέρους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο Στράτος Σωπήλης ανέφερε: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το ΠΑΝ.ΚΙ. για την πρόσκλησή του. Είμαστε όλοι ενωμένοι αυτές τις δύσκολες στιγμές. Γνωρίζουμε όλοι την οικονομική ένδεια που υπάρχει στην Ελλάδα. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας μοναδικός και αδιαίρετος. Ο Παναθηναϊκός είναι αγάπη όλων και πρέπει να είμαστε κοντά».

Ενώ ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Ηλίας Μιχαλαριάς, υποστήριξε: «Ο Ερασιτέχνης ΠΑΟ στηρίζει την κίνηση του ΠΑΝ.ΚΙ. γιατί απαρτίζεται από ανθρώπους που αγαπάνε τον Παναθηναϊκό περισσότερο από ο,τιδήποτε άλλο. Για αυτό είμαστε εδώ για να στηρίξουμε την κίνηση», ενώ σε ερώτηση που του έγινε για το «πάντρεμα» αθλητισμού και πολιτικής, απάντησε: «Στη σημερινή εποχή παντρεύονται τα πάντα ίσως ο αθλητισμός μας κάνει να δούμε με διαφορετικό μάτι την πολιτική».

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε η αρχηγός του γυναικείου βόλεϊ, Ζένια Τσίμα, που τόνισε: «Είμαστε χαρούμενοι που μπορέσαμε να έρθουμε. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας μεγάλος σύλλογος ένα κοινωνικό φαινόμενο», ενώ η συμπαίκτριά της, Αποστολία Νούσια, πρόσθεσε: «Ήρθαμε από το γυναικείο τμήμα να στηρίξουμε τους ανθρώπους του ΠΑΝ.ΚΙ. Οι αθλητές του Παναθηναϊκού είμαστε ένα με τους φιλάθλους είμαστε εδώ για να τους στηρίξουμε».

12 PHOTOS
Κούπα με πάρτι για την Μπαρτσελόνα (video)
Κούπα με πάρτι για την Μπαρτσελόνα (video)
Παναθηναϊκός Κ15: Οι πανηγυρισμοί των πρωταθλητών! (photos)
Παναθηναϊκός Κ15: Οι πανηγυρισμοί των πρωταθλητών! (photos)
105 Παλαιστές στο Λουτράκι!
105 Παλαιστές στο Λουτράκι!
Τζόρντι δεν πας για κάνα… ποτό να χαλαρώσεις;
Τζόρντι δεν πας για κάνα… ποτό να χαλαρώσεις;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης