ΠΑΣ Γιάννινα: Χάνει Ντε Βινσέντι για ένα μήνα
SHARE

ΠΑΣ Γιάννινα: Χάνει Ντε Βινσέντι για ένα μήνα

Τις υπηρεσίες του Ντε Βινσέντι για τουλάχιστον τέσσερις εβδομάδες θα στερηθεί ο ΠΑΣ Γιάννινα. Την είδηση αποκάλυψε ο ίδιος ο Σάββας Παντελίδης, μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Παράλληλα ο τεχνικός των Ηπειρωτών μίλησε για τον Παναιτωλικό που θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο ΠΑΣ, για τις πρώτες αγωνιστικές στη Super League αλλά και για άλλα θέματα που απασχολούν την ομάδα του.

Ο Σάββας Παντελίδης δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Θα κάνω μια αναδρομή στα συμπεράσματα που έχουν βγει μετά το παιχνίδι που πέρασε και σίγουρα αυτή την εβδομάδα είχα περισσότερη δουλειά από οποιαδήποτε άλλη. Ασχοληθήκαμε πολύ περισσότερο, μέχρι σχεδόν και σήμερα, πριν την προπόνηση με πως θα βελτιώσουμε την δική μας ομάδα και λιγότερο τι θα κάνει και πως θα το κάνει ο αντίπαλος στο επόμενο παιχνίδι, γιατί θεωρώ ότι μετά το παιχνίδι της Κυριακής το μοναδικό που μπορούμε να κρατήσουμε είναι οι τρεις βαθμοί και από εκεί και πέρα ένα εικοσάλεπτο στο πρώτο ημίχρονο και ένα δεκάλεπτο στο δεύτερο.

Βλέποντας ξανά και ξανά το παιχνίδι , το μεγαλύτερο πρόβλημα που είχαμε και πρέπει οπωσδήποτε να το αλλάξουμε δραστικά, είναι κυρίως οι επιλογές που έχουμε με την μπάλα στα πόδια μας και πιεζόμαστε από τον αντίπαλο. Δίνεται η ευκαιρία στον αντίπαλο, την δώσαμε τουλάχιστον στο παιχνίδι της Κυριακής, να κάνει εύκολες επιθέσεις, χωρίς να ματώσει με την μπάλα. Του την δίναμε εμείς από κακές επιλογές. Δουλεύουμε πάνω σε αυτό το κομμάτι και θεωρώ ότι θα το βελτιώσουμε πάρα πολύ σύντομα. Το ζήτημα είναι πόσο γρήγορα το θες. Το παιχνίδι που πέρασε μας το έδωσε ξεκάθαρα να το καταλάβουμε.

Από κει και πέρα είναι πρόκληση το παιχνίδι που έρχεται, μπορεί ο αντίπαλος να έχει ελάχιστους βαθμούς, μπορεί και εμείς όμως να έχουμε μεγαλύτερη ανάγκη από εκείνον, γιατί και εμείς στα εκτός έδρας παιχνίδια δεν έχουμε πάρει πολλά πράγματα. Όπως κάθε παιχνίδι, αντιμετωπίζουμε με σεβασμό τον αντίπαλο, αλλά πάνω από όλα έχει σημασία για το παιχνίδι που έρχεται, το τι θα κάνουμε εμείς μέσα στο γήπεδο και πως θα παρουσιαστούμε εμείς, πόσο θα είμαστε συγκεντρωμένοι, σοβαροί πειθαρχημένοι, δυνατοί και πάνω από όλα με πίστη για ένα θετικό αποτέλεσμα. Εστιάζω περισσότερο στην ομάδα μου, γιατί νομίζω ότι έχουμε την δυνατότητα, μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα που είμαστε εδώ, να μπορέσουμε στα περισσότερα παιχνίδια να ορίζουμε την ροή του αγώνα εμείς.

Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα , έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά. Αρκεί να μείνουμε συγκεντρωμένοι, πειθαρχημένοι και σοβαροί με πίστη για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Δουλέψαμε αρκετά μέχρι σήμερα και έχουμε μπροστά μας δυο, τρεις ημέρες να δουλέψουμε λίγο παραπάνω για το συγκεκριμένο παιχνίδι, γιατί όπως σας είπα μέχρι τώρα δουλεύαμε περισσότερο στο τι κάναμε εμείς στο παιχνίδι που πέρασε. Θεωρώ ότι τη Δευτέρα η ομάδα θα παρουσιαστεί έτοιμη για να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Έχουμε την απώλεια του Τόμας. Κάθε απώλεια είναι σημαντική από οποιονδήποτε από τους παίκτες έχουμε αλλά κάθε απώλεια αναπληρώνεται. Θεωρώ ότι με τα παιδιά που έχουμε θα έχουμε λύσεις για να παρουσιαστούμε το ίδιο καλοί, όπως και με τον Τόμας. Όπως και πριν έρθει ο Τόμας, πάλι θεωρώ ότι μπορούσαμε να ανταποκριθούμε και όλα να πάνε καλά».

Για το πόσο χρονικό διάστημα θα απουσιάσει ο Ντε Βινσέντι: «Θα βγει σχετική νομίζω ανακοίνωση από την ομάδα , αλλά νομίζω ότι θα λείψει κοντά στον ένα μήνα. Μπορεί να είναι 20 ημέρες, παραπάνω δύσκολα, λιγότερο μπορεί».

Για την εικόνα του Παναιτωλικού: «Εκτός από την εικόνα που έχω από το φιλικό που κάναμε το καλοκαίρι, την εβδομάδα του παιχνιδιού βλέπω όλα τα παιχνίδια του αντίπαλου. Και τα έξι που έχει δώσει μέχρι τώρα ο Παναιτωλικός τα έχω δει. Είναι μια ομάδα η οποία σίγουρα όταν βρει ρυθμό με τη βοήθεια του κόσμου της γιατί είναι μικρό το γήπεδο και είναι πολύ κοντά ο κόσμος και τους βοηθάει, μπορεί να πετύχουν πολλά πράγματα. Το ζητούμενο όμως για μένα είναι τι θα κάνουμε εμείς. Δεν ξέρω αν θα είναι το δυσκολότερο παιχνίδι μέχρι τώρα. Η ιδιοσυγκρασία μου είναι τέτοια που δεν με πειράζει αν θα είναι γεμάτο ή άδειο το γήπεδο. Ίσως το ότι θα είναι γεμάτο το γήπεδο αυτό να δώσει σε κάποιον παραπάνω κίνητρο. Μακάρι να το δώσει στην δική μας την ομάδα και να βγούμε στο γήπεδο έτσι όπως το θέλουμε».

Για το τι πρέπει να προσέξει ο ΠΑΣ ώστε να πάρει θετικό αποτέλεσμα:
Για να πάρεις θετικό αποτέλεσμα εκτός πρέπει να είσαι προσεκτικός στην άμυνά σου για να μη δώσεις θάρρος στον αντίπαλο και να δυσκολεύεται να διασπάσει τις γραμμές σου. Έχει μεγάλη σημασία και το πόσο απειλητικός είσαι εσύ. Αν πας με σκοπό και στόχο να είσαι, όλοι πίσω από την μπάλα και να αμυνθείς μόνο, είναι σίγουρο ότι, κατά ποσοστό μεγαλύτερο του 90% ,κάποια στιγμή κάτι θα συμβεί και έχεις πολύ λίγες πιθανότητες. Πρέπει να έχεις θάρρος και αυτοπεποίθηση, να κρατάς την μπάλα στην κατοχή σου, να μην την χάνεις εύκολα και να απειλείς τον αντίπαλο.

Για το αν έχει κατοχή μπάλας ο ΠΑΣ σε βαθμό που να ικανοποιείται:
«Στο ξεκίνημα της συνέντευξης είπα, ότι το πρόβλημά μας ήταν ότι κάναμε πολλές λάθος επιλογές χωρίς να μας πιέζει ο αντίπαλος. Αυτό μπορεί να είναι και θέμα δουλειάς αλλά μπορεί και θέμα, όχι αυτοπεποίθησης, αλλά μπορεί να είναι θέμα ιδιοσυγκρασίας του παίκτη να θέλει να πάρει το κάτι παραπάνω από το παιχνίδι . Να δώσει δηλαδή ο συγκεκριμένος ή οι συγκεκριμένοι παίχτες , αυτοί που εκείνη τη ώρα έχουν την κατοχή της μπάλας, κάτι παραπάνω στην ομάδα, να κάνουν μια παραπάνω ενέργεια. Αυτό αν γίνει συνεχόμενα 2-3-4 φορές, από διαφορετικούς ποδοσφαιριστές, εκεί χάνει η ομάδα, αρχίζει και χάνει την αυτοπεποίθησή της, αλλά και ο κόσμος.

Όσον αφορά την κατοχή μπάλας, σας είχα πει στην αρχή ότι περιμένω μια πιο επιθετική ομάδα. Δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω ότι σε αυτό το κομμάτι η ομάδα πρέπει είναι βελτιωμένη, δηλαδή πρέπει να είναι πιο επιθετική, σκοράρει πιο συχνά και βγάζει περισσότερες επιθέσεις. Στην κατοχή της μπάλας εκτός από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, που πετύχαμε δυο τέρματα και είχαμε την κατοχή της μπάλας, στα υπόλοιπα παιχνίδια, σίγουρα με τον Ατρόμητο δεν ήταν τόσο εύκολο, γιατί είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα πολύ καλό αντίπαλο, στο παιχνίδι με τη Λιβαδειά, παρότι ήμασταν φλύαροι στην τελική προσπάθεια, εντούτοις μπορούσαμε και κρατούσαμε τη μπάλα, δεν πηγαίναμε σε απευθείας επιθέσεις. Στο παιχνίδι της Κυριακής ήταν πάρα πολλά τα λάθη που κάναμε. Θα βελτιωθεί, η ομάδα, , να είστε σίγουροι γι αυτό γιατί έχω εντοπίσει το πρόβλημα και είναι θέμα χρόνου να το λύσουμε».

Για την Super League στις τις 6 πρώτες αγωνιστικές: «Είναι πιο δύσκολο το πρωτάθλημα από πέρσι. Πρώτα από όλα δεν υπάρχει ομάδα που θα μείνει πίσω. Γιατί αν αυτή τη στιγμή ο Άρης είναι πίσω, νομίζω ότι έχει τη δυνατότητα και την δύναμη σαν ομάδα να σηκωθεί από τα σχοινιά, από το καναβάτσο, κάποια στιγμή και θα τα καταφέρει.. Από τις υπόλοιπες ομάδες υπάρχουν πολλές ομάδες πολύ καλές που δεν έχουν πάρει βαθμούς. είτε γιατί έχουν πολλές ισοπαλίες είτε γιατί κάποια παιχνίδια τους έχουν γυρίσει στο 87' ή στο 90'. Θεωρώ ότι υπάρχουν πολλές ομάδες που με ένα καλό αποτέλεσμα θα πλησιάσουν κοντά γι αυτό νομίζω ότι σίγουρα θα αργήσουν να ξεχωρίσουν εκτός από μια δυο ομάδες που έχουν τη δυνατότητα να φύγουν λίγο πιο ψηλά. Θα υπάρχει μεγάλος συνωστισμός».

Για τον Ατρόμητο και τον Αστέρα που ήταν μαζί με τον ΠΑΣ στα play off: «Αν μετρήσω το περσινό ξεκίνημα νομίζω ότι ειδικά ο Ατρόμητος, στο περσινό ξεκίνημα δεν ήταν τόσο καλός. Θεωρώ ότι φέτος είναι καλύτερος . Η Τρίπολη παίζει διαφορετικά, έχει αλλάξει τρόπο παιχνιδιού, ήρθαν διαφορετικοί παίχτες στην ομάδα. Αυτό δεν της έδωσε τη δυνατότητα να είναι από νωρίς έτοιμη για αυτό που προσπαθεί να κάνει. Δεν ξέρω τι θα γίνει τώρα με την αλλαγή προπονητή και αν θα μπορέσει ξαναβρεί το ρυθμό της. Πάντως σίγουρα δεν είναι αυτή τη στιγμή στην κατάσταση που ήταν πέρσι στη διάρκεια του πρωταθλήματος. Για τις υπόλοιπες ομάδες βλέπω ένα μεγάλο γκρουπ που θα βρίσκονται κοντά βαθμολογικά».

Για την πίεση του κόσμου: «Σίγουρα το ότι έχουμε μικρό μέσο όρο ηλικίας και ότι τα παιδιά έχουν ένα τσουβάλι στην πλάτη τους και το κουβαλάνε φαίνεται είναι πολύ σημαντικό. ι και καμιά φορά το εκλαμβάνω κι εγώ. Εχω να πω δυο πράγματα Συνεχώς λέω στα παιδιά ότι μεγάλη σημασία έχει η αφοσίωση σε αυτό που κάνεις και η προσπάθεια που κάνεις . Να παίξουμε καλά κι επειδή είναι ποδόσφαιρο και έχει 3 αποτελέσματα μπορεί και να μην κερδίσουμε αλλά να παίξουμε καλά .

Εχει πολύ μεγάλη σημασία έχει να είμαστε εμείς ικανοποιημένοι με τον εαυτό μας. Εγώ προσωπικά την Κυριακή ή και σε σε άλλα παιχνίδια δεν ήμουν καθόλου ικανοποιημένος, την Κυριακή περισσότερα από τα άλλα. Θα πρέπει να επικεντρώσουμε τι μπορούμε να κάνουμε εμείς κάθε Κυριακή και όχι στο τέλος του πρωταθλήματος ή αν υπάρχει πίεση. Αυτό μπορούμε να το αφήσουμε λίγο στην άκρη. Δεν πρέπει να ασχολούμαστε ούτε με την περσινή, ούτε την προπέρσινη σεζόν, ούτε με πριν 3 χρόνια.

Ο ΠΑΣ έχει κάνει κι άλλες καλές χρονιές παλιότερα ή έχει κάνει κακές χρονιές νωρίτερα. Πρέπει να κοιτάμε μες στ αποδυτήρια τι κάνουμε τώρα και πως θα γίνουμε καλύτεροι τώρα. Να μείνουμε εκεί. Σίγουρα την Κυριακή μεταφερόταν μια γκρίνια . Κάποιες στιγμές κι εγώ αν είχα πληρώσει εισιτήριο μπορεί να το ζήταγα πίσω. Δεν είχαμε καλή εικόνα, θα μπορούσαμε να έχουμε και καλύτερη. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι βγάζω τον εαυτό μου απ' έξω.

Από το παιχνίδι κυπέλλου είπα, εγώ. Θα μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα. Αν παίζαμε καλύτερα θα παίρναμε και τον κόσμο μαζί μας, οπωσδήποτε, χωρίς να αφαιρώ από τα παιδιά αυτό που έχουν δίκιο. Πιέζονται τα παιδιά από μόνοι τους, δεν τους πιέζει κανείς., είναι άνθρωποι που ζουν στην πόλη, είναι όλη την μέρα έξω, φυσιολογικό είναι να παίρνουν τα μηνύματα.. Εγώ από την πλευρά μου προσπαθώ να αποφορτίσω να χαρούν το ποδόσφαιρο. Είναι πολύ σημαντικό να χαίρονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Η ελληνική γυμναστική θρηνεί την απώλεια του Βασίλη Ντούντα
Η ελληνική γυμναστική θρηνεί την απώλεια του Βασίλη Ντούντα
Εμετικά πανό για Φιλίποφ στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ (photos+video)
Εμετικά πανό για Φιλίποφ στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ (photos+video)
Mediterranean College: Γιατί να περιμένεις τον Σεπτέμβρη για να ξεκινήσεις τις σπουδές σου;
Mediterranean College: Γιατί να περιμένεις τον Σεπτέμβρη για να ξεκινήσεις τις σπουδές σου;
Κοινωνικό μέρισμα 2018 - Ανατροπή στις ημερομηνίες πληρωμών: Πότε θα πιστωθούν τα χρήματα
Κοινωνικό μέρισμα 2018 - Ανατροπή στις ημερομηνίες πληρωμών: Πότε θα πιστωθούν τα χρήματα

 • Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2018
 • WRC 2018
  16:00Αυστραλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  16:15Resolute Cup 2018.
 • UEFA Champions League Show 2018-19 (Ζ)
  16:30Δείτε όλη τη δράση των αγώνων του UEFA Champions League.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  17:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  17:15Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - 5η Περίοδος E10
  17:45Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Βικτόρια Πλζεν - Ρόμα (Ζ)
  17:55UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 7ος όμιλος. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E674
  18:15Στιγμιότυπα.
 • NBA Daily
  18:45Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Sports Classics: ABC of Mountain Biking
  19:15Ο Ρομπ Γουάρνερ δίνει μαθήματα στο mountain biking και παρουσιάζει την ορολογία, τους κανόνες, την ιστορία και τους ήρωες του αθλήματος.
 • Μπάσκετ: Χιούστον Ρόκετς - Π. Τρέιλ Μπλέιζερς
  19:20NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Σαχτάρ Ντονέτσκ - Λιόν (Ζ)
  20:00UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 6ος όμιλος. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Moto 2 και 3
  21:15Ανασκόπηση της σεζόν 2018. Στιγμιότυπα.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - 5η Περίοδος E10
  21:45Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  22:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E674
  22:05Στιγμιότυπα.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  22:30Μαρκόπουλο.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Ρέθυμνο Cretan Kings
  22:35Betshop Basket League 2018-19. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • GP Confidential 2018 E24
  23:00Στιγμιότυπα.
 • WRC 2018
  23:45SS14 Dyfnant 1, Μεγάλη Βρετανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2018
 • Υδάτινα Σπορ: Kite Masters 2018 E5
  00:00Ακολουθήστε τα καλύτερα event και τους καλύτερους αθλητές στο kiteboarding, από τα πιο όμορφα σημεία του βόρειου και νότιου ημισφαιρίου!
 • NBA Daily
  00:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Υδάτινα Σπορ: ISA World SUP and Paddleboard Championship
  00:45Στιγμιότυπα.
 • WRC 2018
  00:55SS23 Great Orme Llandudno 2, Μεγάλη Βρετανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Μπάσκετ: Νιου Ορλίνς Πέλικανς - Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ (Ζ)
  01:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  01:4510η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E9
  02:00Αφιέρωμα.
 • Βόλεϊ: Τσιβιτανόβα - Μόντενα
  02:15CEV Champions League Ανδρών 2018-19. League Round. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Μπιλμπάο - Ζιρόνα
  02:25Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Ποδόσφαιρο: Ντάρμσταντ - Ίνγκολσταντ
  02:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • WRC 2018
  02:45Μεγάλη Βρετανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  04:00Μαρκόπουλο.
 • Χάντμπολ: Κιέλτσε - Μπαρτσελόνα
  04:15VELUX EHF Champions League 2018-19. Φάση ομίλων. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  04:30Ιντιανάπολις, ΗΠΑ. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Πόρτο - Πορτιμονένσε
  04:50Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 12η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  06:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - 5η Περίοδος E10
  06:10Στιγμιότυπα.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  06:20Ιντιανάπολις, ΗΠΑ. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Μπάσκετ: Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης - Ούνικς Καζάν
  06:30VTB United League 2018-19. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Φράιμπουργκ - Λειψία
  06:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 14η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Σοσιεδάδ - Βαγιαδολίδ
  07:05Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Τένις: Davis Cup 2018 by BNP Paribas
  08:00Τα καλύτερα στιγμιότυπα του 2018.
 • Μπάσκετ: Νιου Ορλίνς Πέλικανς - Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ
  08:45NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • WRC 2018
  08:50SS10 El Montmell 1, Ισπανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Ντάρμσταντ - Ίνγκολσταντ
  09:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Beach Volley: FIVB 2018
  09:15Αμβούργο, Γερμανία. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μπιλμπάο - Ζιρόνα
  09:20Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • WRC 2018
  10:10SS19 Santa Marina 2 Power Stage, Ισπανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Χάντμπολ: Ράιν Νέκαρ - Μαγδεβούργο
  10:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Μπενφίκα - ΑΕΚ
  11:15UEFA Πρωτάθλημα Νέων 2018-19. Φάση ομίλων. 6η μέρα αγώνων. 5ος όμιλος. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • NBA Daily
  11:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Ποδόσφαιρο: Μπέτις - Ράγιο Βαγιεκάνο
  11:35Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • WRC 2018
  12:00Ισπανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Γ.Σ. Περιστερίου
  12:15Betshop Basket League 2018-19. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  13:15Μέγαρα. 5ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Υδάτινα Σπορ: ISA World SUP and Paddleboard Championship
  13:30Στιγμιότυπα.
 • UEFA Champions League 2018-19 - Στιγμιότυπα
  13:50Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αγωνιστικής του UEFA Champions League. Στιγμές γεμάτες πάθος, δυνατές μάχες και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν ανά αγωνιστική ημέρα αφιερωμένα στην κορυφαία διοργάνωση.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  14:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Χιούστον Ρόκετς - Π. Τρέιλ Μπλέιζερς
  14:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Βόλεϊ: Νοβάρα - Μπουντοβλάνι Λοτζ
  14:45CEV Champions League Ανδρών 2018-19. League Round. 1ος αγώνας.
 • UEFA Champions League 2018-19 - Στιγμιότυπα
  15:00Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αγωνιστικής του UEFA Champions League. Στιγμές γεμάτες πάθος, δυνατές μάχες και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν ανά αγωνιστική ημέρα αφιερωμένα στην κορυφαία διοργάνωση.
 • GP Confidential 2018 E24
  15:30Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Χέρτα Βερολίνου - Άιντραχτ Φρανκφούρτης
  15:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 14η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • UEFA Europa League Show 2018-19 (Ζ)
  16:00Δείτε όλη τη δράση των αγώνων του UEFA Europa League.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  16:15Μαρκόπουλο.
 • Watersports: 2018 Speed Catamarans GC32 E5
  16:25Στιγμιότυπα.
 • WRC 2018
  16:40Ανασκόπηση της σεζόν.
 • NBA Daily
  17:05Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E50
  17:10Στιγμιότυπα.
 • UEFA Europa League 2018-19 - Λεπτό προς Λεπτό (Ζ)
  17:45Η εκπομπή 'UEFA EUROPA LEAGUE Λεπτό προς Λεπτό' θα συνεχίσει να σας ταξιδεύει στα γήπεδα των αγώνων όπου υπάρχει αγωνιστική δράση προσφέροντας όλα τα γκολ και τις σημαντικότερες φάσεις της αγωνιστικής μέρας, μέχρι και την προημιτελική φάση της διοργάνωσης.
 • Ποδόσφαιρο: Βιγιαρεάλ - Σπαρτάκ Μόσχας (Ζ)
  17:55UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 7ος όμιλος. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Pregame Show (Ζ)
  19:00Ολυμπιακός - Μίλαν. Παρουσίαση: Τάσος Κολλίντζας.
 • Postgame Show (Ζ)
  19:55ΠΑΟΚ-ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ. Παρουσίαση: Μιχάλης Τσόχος.
 • Ποδόσφαιρο: Σέλτικ - Σάλτσμπουργκ (Ζ)
  20:00UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 2ος όμιλος. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Sports Classics: ABC of Snowboarding
  21:00Μάθετε την ιστορία του snowboarding, από την ταπεινή του προέλευση μέχρι το γεμάτο αδρεναλίνη παρόν.
 • Sports Classics: ABC of Parkour
  21:30Παρκούρ: το άθλημα που περιλαμβάνει τρέξιμο, άλματα και αναρρίχηση σε φυσικά και αστικά εδάφη και ωθεί το σώμα στα όριά του. Είναι απρόβλεπτο και γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό λόγω της τέχνης των αθλητών. Μάθετε τα πάντα για τις κινήσεις και τη μαγεία του.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies