ΠΑΣ Γιάννινα: Χάνει Ντε Βινσέντι για ένα μήνα
SHARE

ΠΑΣ Γιάννινα: Χάνει Ντε Βινσέντι για ένα μήνα

Τις υπηρεσίες του Ντε Βινσέντι για τουλάχιστον τέσσερις εβδομάδες θα στερηθεί ο ΠΑΣ Γιάννινα. Την είδηση αποκάλυψε ο ίδιος ο Σάββας Παντελίδης, μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Παράλληλα ο τεχνικός των Ηπειρωτών μίλησε για τον Παναιτωλικό που θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο ΠΑΣ, για τις πρώτες αγωνιστικές στη Super League αλλά και για άλλα θέματα που απασχολούν την ομάδα του.

Ο Σάββας Παντελίδης δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Θα κάνω μια αναδρομή στα συμπεράσματα που έχουν βγει μετά το παιχνίδι που πέρασε και σίγουρα αυτή την εβδομάδα είχα περισσότερη δουλειά από οποιαδήποτε άλλη. Ασχοληθήκαμε πολύ περισσότερο, μέχρι σχεδόν και σήμερα, πριν την προπόνηση με πως θα βελτιώσουμε την δική μας ομάδα και λιγότερο τι θα κάνει και πως θα το κάνει ο αντίπαλος στο επόμενο παιχνίδι, γιατί θεωρώ ότι μετά το παιχνίδι της Κυριακής το μοναδικό που μπορούμε να κρατήσουμε είναι οι τρεις βαθμοί και από εκεί και πέρα ένα εικοσάλεπτο στο πρώτο ημίχρονο και ένα δεκάλεπτο στο δεύτερο.

Βλέποντας ξανά και ξανά το παιχνίδι , το μεγαλύτερο πρόβλημα που είχαμε και πρέπει οπωσδήποτε να το αλλάξουμε δραστικά, είναι κυρίως οι επιλογές που έχουμε με την μπάλα στα πόδια μας και πιεζόμαστε από τον αντίπαλο. Δίνεται η ευκαιρία στον αντίπαλο, την δώσαμε τουλάχιστον στο παιχνίδι της Κυριακής, να κάνει εύκολες επιθέσεις, χωρίς να ματώσει με την μπάλα. Του την δίναμε εμείς από κακές επιλογές. Δουλεύουμε πάνω σε αυτό το κομμάτι και θεωρώ ότι θα το βελτιώσουμε πάρα πολύ σύντομα. Το ζήτημα είναι πόσο γρήγορα το θες. Το παιχνίδι που πέρασε μας το έδωσε ξεκάθαρα να το καταλάβουμε.

Από κει και πέρα είναι πρόκληση το παιχνίδι που έρχεται, μπορεί ο αντίπαλος να έχει ελάχιστους βαθμούς, μπορεί και εμείς όμως να έχουμε μεγαλύτερη ανάγκη από εκείνον, γιατί και εμείς στα εκτός έδρας παιχνίδια δεν έχουμε πάρει πολλά πράγματα. Όπως κάθε παιχνίδι, αντιμετωπίζουμε με σεβασμό τον αντίπαλο, αλλά πάνω από όλα έχει σημασία για το παιχνίδι που έρχεται, το τι θα κάνουμε εμείς μέσα στο γήπεδο και πως θα παρουσιαστούμε εμείς, πόσο θα είμαστε συγκεντρωμένοι, σοβαροί πειθαρχημένοι, δυνατοί και πάνω από όλα με πίστη για ένα θετικό αποτέλεσμα. Εστιάζω περισσότερο στην ομάδα μου, γιατί νομίζω ότι έχουμε την δυνατότητα, μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα που είμαστε εδώ, να μπορέσουμε στα περισσότερα παιχνίδια να ορίζουμε την ροή του αγώνα εμείς.

Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα , έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά. Αρκεί να μείνουμε συγκεντρωμένοι, πειθαρχημένοι και σοβαροί με πίστη για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Δουλέψαμε αρκετά μέχρι σήμερα και έχουμε μπροστά μας δυο, τρεις ημέρες να δουλέψουμε λίγο παραπάνω για το συγκεκριμένο παιχνίδι, γιατί όπως σας είπα μέχρι τώρα δουλεύαμε περισσότερο στο τι κάναμε εμείς στο παιχνίδι που πέρασε. Θεωρώ ότι τη Δευτέρα η ομάδα θα παρουσιαστεί έτοιμη για να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Έχουμε την απώλεια του Τόμας. Κάθε απώλεια είναι σημαντική από οποιονδήποτε από τους παίκτες έχουμε αλλά κάθε απώλεια αναπληρώνεται. Θεωρώ ότι με τα παιδιά που έχουμε θα έχουμε λύσεις για να παρουσιαστούμε το ίδιο καλοί, όπως και με τον Τόμας. Όπως και πριν έρθει ο Τόμας, πάλι θεωρώ ότι μπορούσαμε να ανταποκριθούμε και όλα να πάνε καλά».

Για το πόσο χρονικό διάστημα θα απουσιάσει ο Ντε Βινσέντι: «Θα βγει σχετική νομίζω ανακοίνωση από την ομάδα , αλλά νομίζω ότι θα λείψει κοντά στον ένα μήνα. Μπορεί να είναι 20 ημέρες, παραπάνω δύσκολα, λιγότερο μπορεί».

Για την εικόνα του Παναιτωλικού: «Εκτός από την εικόνα που έχω από το φιλικό που κάναμε το καλοκαίρι, την εβδομάδα του παιχνιδιού βλέπω όλα τα παιχνίδια του αντίπαλου. Και τα έξι που έχει δώσει μέχρι τώρα ο Παναιτωλικός τα έχω δει. Είναι μια ομάδα η οποία σίγουρα όταν βρει ρυθμό με τη βοήθεια του κόσμου της γιατί είναι μικρό το γήπεδο και είναι πολύ κοντά ο κόσμος και τους βοηθάει, μπορεί να πετύχουν πολλά πράγματα. Το ζητούμενο όμως για μένα είναι τι θα κάνουμε εμείς. Δεν ξέρω αν θα είναι το δυσκολότερο παιχνίδι μέχρι τώρα. Η ιδιοσυγκρασία μου είναι τέτοια που δεν με πειράζει αν θα είναι γεμάτο ή άδειο το γήπεδο. Ίσως το ότι θα είναι γεμάτο το γήπεδο αυτό να δώσει σε κάποιον παραπάνω κίνητρο. Μακάρι να το δώσει στην δική μας την ομάδα και να βγούμε στο γήπεδο έτσι όπως το θέλουμε».

Για το τι πρέπει να προσέξει ο ΠΑΣ ώστε να πάρει θετικό αποτέλεσμα:
Για να πάρεις θετικό αποτέλεσμα εκτός πρέπει να είσαι προσεκτικός στην άμυνά σου για να μη δώσεις θάρρος στον αντίπαλο και να δυσκολεύεται να διασπάσει τις γραμμές σου. Έχει μεγάλη σημασία και το πόσο απειλητικός είσαι εσύ. Αν πας με σκοπό και στόχο να είσαι, όλοι πίσω από την μπάλα και να αμυνθείς μόνο, είναι σίγουρο ότι, κατά ποσοστό μεγαλύτερο του 90% ,κάποια στιγμή κάτι θα συμβεί και έχεις πολύ λίγες πιθανότητες. Πρέπει να έχεις θάρρος και αυτοπεποίθηση, να κρατάς την μπάλα στην κατοχή σου, να μην την χάνεις εύκολα και να απειλείς τον αντίπαλο.

Για το αν έχει κατοχή μπάλας ο ΠΑΣ σε βαθμό που να ικανοποιείται:
«Στο ξεκίνημα της συνέντευξης είπα, ότι το πρόβλημά μας ήταν ότι κάναμε πολλές λάθος επιλογές χωρίς να μας πιέζει ο αντίπαλος. Αυτό μπορεί να είναι και θέμα δουλειάς αλλά μπορεί και θέμα, όχι αυτοπεποίθησης, αλλά μπορεί να είναι θέμα ιδιοσυγκρασίας του παίκτη να θέλει να πάρει το κάτι παραπάνω από το παιχνίδι . Να δώσει δηλαδή ο συγκεκριμένος ή οι συγκεκριμένοι παίχτες , αυτοί που εκείνη τη ώρα έχουν την κατοχή της μπάλας, κάτι παραπάνω στην ομάδα, να κάνουν μια παραπάνω ενέργεια. Αυτό αν γίνει συνεχόμενα 2-3-4 φορές, από διαφορετικούς ποδοσφαιριστές, εκεί χάνει η ομάδα, αρχίζει και χάνει την αυτοπεποίθησή της, αλλά και ο κόσμος.

Όσον αφορά την κατοχή μπάλας, σας είχα πει στην αρχή ότι περιμένω μια πιο επιθετική ομάδα. Δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω ότι σε αυτό το κομμάτι η ομάδα πρέπει είναι βελτιωμένη, δηλαδή πρέπει να είναι πιο επιθετική, σκοράρει πιο συχνά και βγάζει περισσότερες επιθέσεις. Στην κατοχή της μπάλας εκτός από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, που πετύχαμε δυο τέρματα και είχαμε την κατοχή της μπάλας, στα υπόλοιπα παιχνίδια, σίγουρα με τον Ατρόμητο δεν ήταν τόσο εύκολο, γιατί είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα πολύ καλό αντίπαλο, στο παιχνίδι με τη Λιβαδειά, παρότι ήμασταν φλύαροι στην τελική προσπάθεια, εντούτοις μπορούσαμε και κρατούσαμε τη μπάλα, δεν πηγαίναμε σε απευθείας επιθέσεις. Στο παιχνίδι της Κυριακής ήταν πάρα πολλά τα λάθη που κάναμε. Θα βελτιωθεί, η ομάδα, , να είστε σίγουροι γι αυτό γιατί έχω εντοπίσει το πρόβλημα και είναι θέμα χρόνου να το λύσουμε».

Για την Super League στις τις 6 πρώτες αγωνιστικές: «Είναι πιο δύσκολο το πρωτάθλημα από πέρσι. Πρώτα από όλα δεν υπάρχει ομάδα που θα μείνει πίσω. Γιατί αν αυτή τη στιγμή ο Άρης είναι πίσω, νομίζω ότι έχει τη δυνατότητα και την δύναμη σαν ομάδα να σηκωθεί από τα σχοινιά, από το καναβάτσο, κάποια στιγμή και θα τα καταφέρει.. Από τις υπόλοιπες ομάδες υπάρχουν πολλές ομάδες πολύ καλές που δεν έχουν πάρει βαθμούς. είτε γιατί έχουν πολλές ισοπαλίες είτε γιατί κάποια παιχνίδια τους έχουν γυρίσει στο 87' ή στο 90'. Θεωρώ ότι υπάρχουν πολλές ομάδες που με ένα καλό αποτέλεσμα θα πλησιάσουν κοντά γι αυτό νομίζω ότι σίγουρα θα αργήσουν να ξεχωρίσουν εκτός από μια δυο ομάδες που έχουν τη δυνατότητα να φύγουν λίγο πιο ψηλά. Θα υπάρχει μεγάλος συνωστισμός».

Για τον Ατρόμητο και τον Αστέρα που ήταν μαζί με τον ΠΑΣ στα play off: «Αν μετρήσω το περσινό ξεκίνημα νομίζω ότι ειδικά ο Ατρόμητος, στο περσινό ξεκίνημα δεν ήταν τόσο καλός. Θεωρώ ότι φέτος είναι καλύτερος . Η Τρίπολη παίζει διαφορετικά, έχει αλλάξει τρόπο παιχνιδιού, ήρθαν διαφορετικοί παίχτες στην ομάδα. Αυτό δεν της έδωσε τη δυνατότητα να είναι από νωρίς έτοιμη για αυτό που προσπαθεί να κάνει. Δεν ξέρω τι θα γίνει τώρα με την αλλαγή προπονητή και αν θα μπορέσει ξαναβρεί το ρυθμό της. Πάντως σίγουρα δεν είναι αυτή τη στιγμή στην κατάσταση που ήταν πέρσι στη διάρκεια του πρωταθλήματος. Για τις υπόλοιπες ομάδες βλέπω ένα μεγάλο γκρουπ που θα βρίσκονται κοντά βαθμολογικά».

Για την πίεση του κόσμου: «Σίγουρα το ότι έχουμε μικρό μέσο όρο ηλικίας και ότι τα παιδιά έχουν ένα τσουβάλι στην πλάτη τους και το κουβαλάνε φαίνεται είναι πολύ σημαντικό. ι και καμιά φορά το εκλαμβάνω κι εγώ. Εχω να πω δυο πράγματα Συνεχώς λέω στα παιδιά ότι μεγάλη σημασία έχει η αφοσίωση σε αυτό που κάνεις και η προσπάθεια που κάνεις . Να παίξουμε καλά κι επειδή είναι ποδόσφαιρο και έχει 3 αποτελέσματα μπορεί και να μην κερδίσουμε αλλά να παίξουμε καλά .

Εχει πολύ μεγάλη σημασία έχει να είμαστε εμείς ικανοποιημένοι με τον εαυτό μας. Εγώ προσωπικά την Κυριακή ή και σε σε άλλα παιχνίδια δεν ήμουν καθόλου ικανοποιημένος, την Κυριακή περισσότερα από τα άλλα. Θα πρέπει να επικεντρώσουμε τι μπορούμε να κάνουμε εμείς κάθε Κυριακή και όχι στο τέλος του πρωταθλήματος ή αν υπάρχει πίεση. Αυτό μπορούμε να το αφήσουμε λίγο στην άκρη. Δεν πρέπει να ασχολούμαστε ούτε με την περσινή, ούτε την προπέρσινη σεζόν, ούτε με πριν 3 χρόνια.

Ο ΠΑΣ έχει κάνει κι άλλες καλές χρονιές παλιότερα ή έχει κάνει κακές χρονιές νωρίτερα. Πρέπει να κοιτάμε μες στ αποδυτήρια τι κάνουμε τώρα και πως θα γίνουμε καλύτεροι τώρα. Να μείνουμε εκεί. Σίγουρα την Κυριακή μεταφερόταν μια γκρίνια . Κάποιες στιγμές κι εγώ αν είχα πληρώσει εισιτήριο μπορεί να το ζήταγα πίσω. Δεν είχαμε καλή εικόνα, θα μπορούσαμε να έχουμε και καλύτερη. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι βγάζω τον εαυτό μου απ' έξω.

Από το παιχνίδι κυπέλλου είπα, εγώ. Θα μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα. Αν παίζαμε καλύτερα θα παίρναμε και τον κόσμο μαζί μας, οπωσδήποτε, χωρίς να αφαιρώ από τα παιδιά αυτό που έχουν δίκιο. Πιέζονται τα παιδιά από μόνοι τους, δεν τους πιέζει κανείς., είναι άνθρωποι που ζουν στην πόλη, είναι όλη την μέρα έξω, φυσιολογικό είναι να παίρνουν τα μηνύματα.. Εγώ από την πλευρά μου προσπαθώ να αποφορτίσω να χαρούν το ποδόσφαιρο. Είναι πολύ σημαντικό να χαίρονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Ολυμπιακός: Στην Ελλάδα ο Μπλατ (photos)
Ολυμπιακός: Στην Ελλάδα ο Μπλατ (photos)
Παναθηναϊκός: Πρώτη… πρόβα ενδεκάδας στην Ολλανδία (photos)
Παναθηναϊκός: Πρώτη… πρόβα ενδεκάδας στην Ολλανδία (photos)
Άρης: Πήρε και Γκαρσία, έρχεται και ο Μπάσα
Άρης: Πήρε και Γκαρσία, έρχεται και ο Μπάσα
Επίσημη πρόταση της Λίβερπουλ για Άλισον
Επίσημη πρόταση της Λίβερπουλ για Άλισον
 • Τρίτη, 17 Ιουλίου 2018
 • Αφιέρωμα: Stefanos Tsitsipas
  19:00Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις προσπάθειες του Στέφανου Τσιτσιπά στη φετινή διοργάνωση του ATP World Tour. (Μάλεκ Τζαζίρι - Στέφανος Τσιτσιπάς. 2018 ATP World Tour 500. Dubai Duty Free Tennis Championships. Προημιτελικός. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.)
 • WRC 2018
  19:30Ιταλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μάλαγα - Μπαρτσελόνα
  20:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 28η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • WRC 2018
  20:45Ανασκόπηση μισής σεζόν.
 • Μπάσκετ: Φενέρμπαχτσε - Γαλατάσαραϊ
  21:00Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 19η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Τένις: Ισπανία - Γερμανία
  21:30Davis Cup 2018. By BNP Paribas. Προημιτελικός. Αγώνας Μονού. Περιγραφή: Γιάννης Κυφωνίδης.
 • GP Confidential 2018 E12
  22:00Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μπενφίκα - Σπόρτινγκ Λισαβόνας
  22:25Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  22:45Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Άρης
  22:55Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: Πανιώνιος - Λαμία
  23:00Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. Προημιτελική φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2018
 • Ποδόσφαιρο: Μάντσεστερ Σίτι - Στόουκ
  00:25Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Τσακίρης.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  00:30Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Λειψία - Λεβερκούζεν
  01:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Βόγλης.
 • Μπάσκετ: Ρεάλ Μαδρίτης - Βαλένθια
  01:10Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. 24η αγωνιστική. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Τένις: Γερμανία - Τσεχία
  01:35Fed Cup 2018. Ημιτελικός. Αγώνας Μονού. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • Ποδόσφαιρο: Μάλαγα - Μπαρτσελόνα
  02:20Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 28η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • WRC 2018
  03:00Ανασκόπηση μισής σεζόν.
 • Ποδόσφαιρο: Πανιώνιος - Λαμία
  03:45Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. Προημιτελική φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  04:00Μέγαρα. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  04:15Γκστάαντ, Ελβετία. 2ος ημιτελικός γυναικών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  05:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Φενέρμπαχτσε - Γαλατάσαραϊ
  05:10Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 19η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Ζενίτ - Σέλτικ
  05:15UEFA Europa League 2017 - 2018. Φάση των 32. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Τένις: Μαρία Σάκκαρη - Στεφανί Βοεγκέλε
  05:30WTA 2018. Acapulco Abierto Mexicano Telcel. Αγώνας κυρίως ταμπλό. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • Ποδόσφαιρο: Λειψία - Λεβερκούζεν
  06:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Βόγλης.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  06:15Kentucky Quaker State 400. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μάντσεστερ Σίτι - Στόουκ
  06:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Τσακίρης.
 • Τένις: Ισπανία - Γερμανία
  07:10Davis Cup 2018. By BNP Paribas. Προημιτελικός. Αγώνας Διπλού. Περιγραφή: Γιάννης Κυφωνίδης.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Άρης
  07:15Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • RBAR 2018
  07:30Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Νυρεμβέργη - Χάιντενχαϊμ
  08:15Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • WRC 2018
  08:45Ανασκόπηση μισής σεζόν.
 • Ποδόσφαιρο: Μάλαγα - Μπαρτσελόνα
  09:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 28η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Μπάσκετ: Ρεάλ Μαδρίτης - Βαλένθια
  09:45Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. 24η αγωνιστική. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  10:00Μαρκόπουλο.
 • Ποδόσφαιρο: Πανιώνιος - Λαμία
  10:30Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. Προημιτελική φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Εκπομπή Grand Prix 2018
  10:35Η εκπομπή για όλες τις εξελίξεις στα πρωταθλήματα μηχανοκίνητου αθλητισμού που φιλοξενεί η COSMΟΤΕ TV (F1, MotoGP, WRC, FIA WORLD RALLYCROSS, Formula E).
 • Moto3 2018
  11:25Pramac Motorrad Grand Prix Deutschland. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Μπενφίκα - Σπόρτινγκ Λισαβόνας
  11:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Μπάσκετ: Βενέτσια - Τρέντο
  11:45Ιταλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. Ημιτελικοί. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Χαράλαμπος Σαραντινάκης.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  12:25Mongolia Bike Challenge.
 • Ποδόσφαιρο: Λειψία - Λεβερκούζεν
  12:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Βόγλης.
 • Moto2 2018
  12:55Pramac Motorrad Grand Prix Deutschland. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  13:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  13:05Skyrunner World Series.
 • Ποδόσφαιρο: Μάντσεστερ Σίτι - Στόουκ
  13:45Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Τσακίρης.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  13:50Γκστάαντ, Ελβετία. 1ος ημιτελικός γυναικών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός Superfoods - Πανιώνιος ΒΙΚΟΣ COLA
  14:00Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • MotoGP 2018
  14:25Pramac Motorrad Grand Prix Deutschland. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Ίνγκολσταντ - Αρμίνια Μπίλεφελντ
  15:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Κυριαζής.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  15:05Γκστάαντ, Ελβετία. 2ος ημιτελικός γυναικών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Red Bull MotoGP Rookies Cup 2018
  16:00Σάχσενρινγκ, Γερμανία. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Μάλαγα - Ρεάλ Μαδρίτης
  16:05Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. 25η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  16:10Salomon Maxi Race.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  16:304 Deserts Race Series.
 • Red Bull MotoGP Rookies Cup 2018
  17:00Σάχσενρινγκ, Γερμανία. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  17:30XTERRA European Tour.
 • MotoGP 2018
  18:00Pramac Motorrad Grand Prix Deutschland. Στιγμιότυπα.
 • Αφιέρωμα: Greek Freak
  18:30Παρακολουθήστε τις καλύτερες εμφανίσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν του NBA. (Μπόστον Σέλτικς - Μιλγουόκι Μπακς. NBA Playoffs 2018. 1ος γύρος. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.)
 • Αφιέρωμα: Stefanos Tsitsipas
  19:00Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις προσπάθειες του Στέφανου Τσιτσιπά στη φετινή διοργάνωση του ATP World Tour. (Στέφανος Τσιτσιπάς - Ντόμινικ Τιέμ. 2018 ATP World Tour 500. Bracelona Open BancSabadell. Προημιτελικός. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.)
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  19:15Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Λεγανές - Σεβίλη
  20:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Τένις: Ισπανία - Γερμανία
  20:50Davis Cup 2018. By BNP Paribas. Προημιτελικός. Αγώνας Διπλού. Περιγραφή: Γιάννης Κυφωνίδης.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies