ΠΑΣ Γιάννινα: Χάνει Ντε Βινσέντι για ένα μήνα
SHARE

ΠΑΣ Γιάννινα: Χάνει Ντε Βινσέντι για ένα μήνα

Τις υπηρεσίες του Ντε Βινσέντι για τουλάχιστον τέσσερις εβδομάδες θα στερηθεί ο ΠΑΣ Γιάννινα. Την είδηση αποκάλυψε ο ίδιος ο Σάββας Παντελίδης, μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Παράλληλα ο τεχνικός των Ηπειρωτών μίλησε για τον Παναιτωλικό που θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο ΠΑΣ, για τις πρώτες αγωνιστικές στη Super League αλλά και για άλλα θέματα που απασχολούν την ομάδα του.

Ο Σάββας Παντελίδης δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Θα κάνω μια αναδρομή στα συμπεράσματα που έχουν βγει μετά το παιχνίδι που πέρασε και σίγουρα αυτή την εβδομάδα είχα περισσότερη δουλειά από οποιαδήποτε άλλη. Ασχοληθήκαμε πολύ περισσότερο, μέχρι σχεδόν και σήμερα, πριν την προπόνηση με πως θα βελτιώσουμε την δική μας ομάδα και λιγότερο τι θα κάνει και πως θα το κάνει ο αντίπαλος στο επόμενο παιχνίδι, γιατί θεωρώ ότι μετά το παιχνίδι της Κυριακής το μοναδικό που μπορούμε να κρατήσουμε είναι οι τρεις βαθμοί και από εκεί και πέρα ένα εικοσάλεπτο στο πρώτο ημίχρονο και ένα δεκάλεπτο στο δεύτερο.

Βλέποντας ξανά και ξανά το παιχνίδι , το μεγαλύτερο πρόβλημα που είχαμε και πρέπει οπωσδήποτε να το αλλάξουμε δραστικά, είναι κυρίως οι επιλογές που έχουμε με την μπάλα στα πόδια μας και πιεζόμαστε από τον αντίπαλο. Δίνεται η ευκαιρία στον αντίπαλο, την δώσαμε τουλάχιστον στο παιχνίδι της Κυριακής, να κάνει εύκολες επιθέσεις, χωρίς να ματώσει με την μπάλα. Του την δίναμε εμείς από κακές επιλογές. Δουλεύουμε πάνω σε αυτό το κομμάτι και θεωρώ ότι θα το βελτιώσουμε πάρα πολύ σύντομα. Το ζήτημα είναι πόσο γρήγορα το θες. Το παιχνίδι που πέρασε μας το έδωσε ξεκάθαρα να το καταλάβουμε.

Από κει και πέρα είναι πρόκληση το παιχνίδι που έρχεται, μπορεί ο αντίπαλος να έχει ελάχιστους βαθμούς, μπορεί και εμείς όμως να έχουμε μεγαλύτερη ανάγκη από εκείνον, γιατί και εμείς στα εκτός έδρας παιχνίδια δεν έχουμε πάρει πολλά πράγματα. Όπως κάθε παιχνίδι, αντιμετωπίζουμε με σεβασμό τον αντίπαλο, αλλά πάνω από όλα έχει σημασία για το παιχνίδι που έρχεται, το τι θα κάνουμε εμείς μέσα στο γήπεδο και πως θα παρουσιαστούμε εμείς, πόσο θα είμαστε συγκεντρωμένοι, σοβαροί πειθαρχημένοι, δυνατοί και πάνω από όλα με πίστη για ένα θετικό αποτέλεσμα. Εστιάζω περισσότερο στην ομάδα μου, γιατί νομίζω ότι έχουμε την δυνατότητα, μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα που είμαστε εδώ, να μπορέσουμε στα περισσότερα παιχνίδια να ορίζουμε την ροή του αγώνα εμείς.

Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα , έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά. Αρκεί να μείνουμε συγκεντρωμένοι, πειθαρχημένοι και σοβαροί με πίστη για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Δουλέψαμε αρκετά μέχρι σήμερα και έχουμε μπροστά μας δυο, τρεις ημέρες να δουλέψουμε λίγο παραπάνω για το συγκεκριμένο παιχνίδι, γιατί όπως σας είπα μέχρι τώρα δουλεύαμε περισσότερο στο τι κάναμε εμείς στο παιχνίδι που πέρασε. Θεωρώ ότι τη Δευτέρα η ομάδα θα παρουσιαστεί έτοιμη για να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Έχουμε την απώλεια του Τόμας. Κάθε απώλεια είναι σημαντική από οποιονδήποτε από τους παίκτες έχουμε αλλά κάθε απώλεια αναπληρώνεται. Θεωρώ ότι με τα παιδιά που έχουμε θα έχουμε λύσεις για να παρουσιαστούμε το ίδιο καλοί, όπως και με τον Τόμας. Όπως και πριν έρθει ο Τόμας, πάλι θεωρώ ότι μπορούσαμε να ανταποκριθούμε και όλα να πάνε καλά».

Για το πόσο χρονικό διάστημα θα απουσιάσει ο Ντε Βινσέντι: «Θα βγει σχετική νομίζω ανακοίνωση από την ομάδα , αλλά νομίζω ότι θα λείψει κοντά στον ένα μήνα. Μπορεί να είναι 20 ημέρες, παραπάνω δύσκολα, λιγότερο μπορεί».

Για την εικόνα του Παναιτωλικού: «Εκτός από την εικόνα που έχω από το φιλικό που κάναμε το καλοκαίρι, την εβδομάδα του παιχνιδιού βλέπω όλα τα παιχνίδια του αντίπαλου. Και τα έξι που έχει δώσει μέχρι τώρα ο Παναιτωλικός τα έχω δει. Είναι μια ομάδα η οποία σίγουρα όταν βρει ρυθμό με τη βοήθεια του κόσμου της γιατί είναι μικρό το γήπεδο και είναι πολύ κοντά ο κόσμος και τους βοηθάει, μπορεί να πετύχουν πολλά πράγματα. Το ζητούμενο όμως για μένα είναι τι θα κάνουμε εμείς. Δεν ξέρω αν θα είναι το δυσκολότερο παιχνίδι μέχρι τώρα. Η ιδιοσυγκρασία μου είναι τέτοια που δεν με πειράζει αν θα είναι γεμάτο ή άδειο το γήπεδο. Ίσως το ότι θα είναι γεμάτο το γήπεδο αυτό να δώσει σε κάποιον παραπάνω κίνητρο. Μακάρι να το δώσει στην δική μας την ομάδα και να βγούμε στο γήπεδο έτσι όπως το θέλουμε».

Για το τι πρέπει να προσέξει ο ΠΑΣ ώστε να πάρει θετικό αποτέλεσμα:
Για να πάρεις θετικό αποτέλεσμα εκτός πρέπει να είσαι προσεκτικός στην άμυνά σου για να μη δώσεις θάρρος στον αντίπαλο και να δυσκολεύεται να διασπάσει τις γραμμές σου. Έχει μεγάλη σημασία και το πόσο απειλητικός είσαι εσύ. Αν πας με σκοπό και στόχο να είσαι, όλοι πίσω από την μπάλα και να αμυνθείς μόνο, είναι σίγουρο ότι, κατά ποσοστό μεγαλύτερο του 90% ,κάποια στιγμή κάτι θα συμβεί και έχεις πολύ λίγες πιθανότητες. Πρέπει να έχεις θάρρος και αυτοπεποίθηση, να κρατάς την μπάλα στην κατοχή σου, να μην την χάνεις εύκολα και να απειλείς τον αντίπαλο.

Για το αν έχει κατοχή μπάλας ο ΠΑΣ σε βαθμό που να ικανοποιείται:
«Στο ξεκίνημα της συνέντευξης είπα, ότι το πρόβλημά μας ήταν ότι κάναμε πολλές λάθος επιλογές χωρίς να μας πιέζει ο αντίπαλος. Αυτό μπορεί να είναι και θέμα δουλειάς αλλά μπορεί και θέμα, όχι αυτοπεποίθησης, αλλά μπορεί να είναι θέμα ιδιοσυγκρασίας του παίκτη να θέλει να πάρει το κάτι παραπάνω από το παιχνίδι . Να δώσει δηλαδή ο συγκεκριμένος ή οι συγκεκριμένοι παίχτες , αυτοί που εκείνη τη ώρα έχουν την κατοχή της μπάλας, κάτι παραπάνω στην ομάδα, να κάνουν μια παραπάνω ενέργεια. Αυτό αν γίνει συνεχόμενα 2-3-4 φορές, από διαφορετικούς ποδοσφαιριστές, εκεί χάνει η ομάδα, αρχίζει και χάνει την αυτοπεποίθησή της, αλλά και ο κόσμος.

Όσον αφορά την κατοχή μπάλας, σας είχα πει στην αρχή ότι περιμένω μια πιο επιθετική ομάδα. Δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω ότι σε αυτό το κομμάτι η ομάδα πρέπει είναι βελτιωμένη, δηλαδή πρέπει να είναι πιο επιθετική, σκοράρει πιο συχνά και βγάζει περισσότερες επιθέσεις. Στην κατοχή της μπάλας εκτός από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, που πετύχαμε δυο τέρματα και είχαμε την κατοχή της μπάλας, στα υπόλοιπα παιχνίδια, σίγουρα με τον Ατρόμητο δεν ήταν τόσο εύκολο, γιατί είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα πολύ καλό αντίπαλο, στο παιχνίδι με τη Λιβαδειά, παρότι ήμασταν φλύαροι στην τελική προσπάθεια, εντούτοις μπορούσαμε και κρατούσαμε τη μπάλα, δεν πηγαίναμε σε απευθείας επιθέσεις. Στο παιχνίδι της Κυριακής ήταν πάρα πολλά τα λάθη που κάναμε. Θα βελτιωθεί, η ομάδα, , να είστε σίγουροι γι αυτό γιατί έχω εντοπίσει το πρόβλημα και είναι θέμα χρόνου να το λύσουμε».

Για την Super League στις τις 6 πρώτες αγωνιστικές: «Είναι πιο δύσκολο το πρωτάθλημα από πέρσι. Πρώτα από όλα δεν υπάρχει ομάδα που θα μείνει πίσω. Γιατί αν αυτή τη στιγμή ο Άρης είναι πίσω, νομίζω ότι έχει τη δυνατότητα και την δύναμη σαν ομάδα να σηκωθεί από τα σχοινιά, από το καναβάτσο, κάποια στιγμή και θα τα καταφέρει.. Από τις υπόλοιπες ομάδες υπάρχουν πολλές ομάδες πολύ καλές που δεν έχουν πάρει βαθμούς. είτε γιατί έχουν πολλές ισοπαλίες είτε γιατί κάποια παιχνίδια τους έχουν γυρίσει στο 87' ή στο 90'. Θεωρώ ότι υπάρχουν πολλές ομάδες που με ένα καλό αποτέλεσμα θα πλησιάσουν κοντά γι αυτό νομίζω ότι σίγουρα θα αργήσουν να ξεχωρίσουν εκτός από μια δυο ομάδες που έχουν τη δυνατότητα να φύγουν λίγο πιο ψηλά. Θα υπάρχει μεγάλος συνωστισμός».

Για τον Ατρόμητο και τον Αστέρα που ήταν μαζί με τον ΠΑΣ στα play off: «Αν μετρήσω το περσινό ξεκίνημα νομίζω ότι ειδικά ο Ατρόμητος, στο περσινό ξεκίνημα δεν ήταν τόσο καλός. Θεωρώ ότι φέτος είναι καλύτερος . Η Τρίπολη παίζει διαφορετικά, έχει αλλάξει τρόπο παιχνιδιού, ήρθαν διαφορετικοί παίχτες στην ομάδα. Αυτό δεν της έδωσε τη δυνατότητα να είναι από νωρίς έτοιμη για αυτό που προσπαθεί να κάνει. Δεν ξέρω τι θα γίνει τώρα με την αλλαγή προπονητή και αν θα μπορέσει ξαναβρεί το ρυθμό της. Πάντως σίγουρα δεν είναι αυτή τη στιγμή στην κατάσταση που ήταν πέρσι στη διάρκεια του πρωταθλήματος. Για τις υπόλοιπες ομάδες βλέπω ένα μεγάλο γκρουπ που θα βρίσκονται κοντά βαθμολογικά».

Για την πίεση του κόσμου: «Σίγουρα το ότι έχουμε μικρό μέσο όρο ηλικίας και ότι τα παιδιά έχουν ένα τσουβάλι στην πλάτη τους και το κουβαλάνε φαίνεται είναι πολύ σημαντικό. ι και καμιά φορά το εκλαμβάνω κι εγώ. Εχω να πω δυο πράγματα Συνεχώς λέω στα παιδιά ότι μεγάλη σημασία έχει η αφοσίωση σε αυτό που κάνεις και η προσπάθεια που κάνεις . Να παίξουμε καλά κι επειδή είναι ποδόσφαιρο και έχει 3 αποτελέσματα μπορεί και να μην κερδίσουμε αλλά να παίξουμε καλά .

Εχει πολύ μεγάλη σημασία έχει να είμαστε εμείς ικανοποιημένοι με τον εαυτό μας. Εγώ προσωπικά την Κυριακή ή και σε σε άλλα παιχνίδια δεν ήμουν καθόλου ικανοποιημένος, την Κυριακή περισσότερα από τα άλλα. Θα πρέπει να επικεντρώσουμε τι μπορούμε να κάνουμε εμείς κάθε Κυριακή και όχι στο τέλος του πρωταθλήματος ή αν υπάρχει πίεση. Αυτό μπορούμε να το αφήσουμε λίγο στην άκρη. Δεν πρέπει να ασχολούμαστε ούτε με την περσινή, ούτε την προπέρσινη σεζόν, ούτε με πριν 3 χρόνια.

Ο ΠΑΣ έχει κάνει κι άλλες καλές χρονιές παλιότερα ή έχει κάνει κακές χρονιές νωρίτερα. Πρέπει να κοιτάμε μες στ αποδυτήρια τι κάνουμε τώρα και πως θα γίνουμε καλύτεροι τώρα. Να μείνουμε εκεί. Σίγουρα την Κυριακή μεταφερόταν μια γκρίνια . Κάποιες στιγμές κι εγώ αν είχα πληρώσει εισιτήριο μπορεί να το ζήταγα πίσω. Δεν είχαμε καλή εικόνα, θα μπορούσαμε να έχουμε και καλύτερη. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι βγάζω τον εαυτό μου απ' έξω.

Από το παιχνίδι κυπέλλου είπα, εγώ. Θα μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα. Αν παίζαμε καλύτερα θα παίρναμε και τον κόσμο μαζί μας, οπωσδήποτε, χωρίς να αφαιρώ από τα παιδιά αυτό που έχουν δίκιο. Πιέζονται τα παιδιά από μόνοι τους, δεν τους πιέζει κανείς., είναι άνθρωποι που ζουν στην πόλη, είναι όλη την μέρα έξω, φυσιολογικό είναι να παίρνουν τα μηνύματα.. Εγώ από την πλευρά μου προσπαθώ να αποφορτίσω να χαρούν το ποδόσφαιρο. Είναι πολύ σημαντικό να χαίρονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Μαντώ-Νίκος: Οι πρώτες δηλώσεις των νεόνυμφων, ο τρελός χορός και το γλέντι μέχρι το πρωί!
Μαντώ-Νίκος: Οι πρώτες δηλώσεις των νεόνυμφων, ο τρελός χορός και το γλέντι μέχρι το πρωί!
Ολυμπιακός: «Τρέχει» για τα ντέρμπι ο Τουρέ
Ολυμπιακός: «Τρέχει» για τα ντέρμπι ο Τουρέ
Άρης: Δυσαρέσκεια για ΠΑΣ Γιάννινα και Αστυνομία
Άρης: Δυσαρέσκεια για ΠΑΣ Γιάννινα και Αστυνομία
Πύρινη κόλαση στο Πανεπιστήμιο Κρήτης - Μεγάλες καταστροφές στο κτήριο (photos+videos)
Πύρινη κόλαση στο Πανεπιστήμιο Κρήτης - Μεγάλες καταστροφές στο κτήριο (photos+videos)

 • Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2018
 • Ποδόσφαιρο: Λεβάντε - Σεβίλη (Ζ)
  10:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Moto2 2018 (Ζ)
  10:05Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Λίβερπουλ - Σαουθάμπτον
  10:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • Μπάσκετ: Ούνικς Καζάν - Γαλατάσαραϊ
  11:003ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ - Ηράκλειο/Κρήτη. 1ος Ημιτελικός. Το Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου Κρήτης φιλοξενεί Το Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου Κρήτης φιλοξενεί και φέτος το τουρνουά και το θέαμα αναμένεται να είναι και πάλι υψηλό. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • Ποδόσφαιρο: Σάλκε - Μπάγερν Μονάχου
  11:25Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • MotoGP 2018 (Ζ)
  11:30Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης - Εσπανιόλ
  12:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Γουέστ Χαμ - Τσέλσι (Ζ)
  12:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • COSMOTE SPORT Highlights HD
  13:00Απολαύστε τα καλύτερα στιγμιότυπα κάθε αγωνιστικής, νέα και ειδήσεις από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις του πλανήτη, αποτελέσματα, βαθμολογίες, στατιστικά και live σκορ, 24 ώρες το 24ωρο.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  13:15Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Red Bull MotoGP Rookies Cup 2018 (Ζ)
  13:20Αραγκόν, Ισπανία. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Zadar Basketball Tournament 2018 (Ζ)
  13:30Τελικός 5ης θέσης. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  14:15Richmond Federated Auto Parts 400. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Στιγμιότυπα
  14:30Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Μπάσκετ: Γαλατάσαραϊ - Χάποελ Ιερουσαλήμ (Ζ)
  15:003ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ - Ηράκλειο/Κρήτη. Τελικός 3ης Θέσης. Το Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου Κρήτης φιλοξενεί και φέτος το τουρνουά και το θέαμα αναμένεται να είναι και πάλι υψηλό. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  15:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Zadar Basketball Tournament 2018 (Ζ)
  16:00Τελικός 3ης θέσης. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ποδόσφαιρο: Λεβάντε - Σεβίλη
  16:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Υδάτινα Σπορ: Sailing to Tokyo 2018 E3
  16:30Εκπομπή ιστιοπλοϊας.
 • Στιγμιότυπα
  17:00Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Ούνικς Καζάν (Ζ)
  17:303ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ - Ηράκλειο/Κρήτη. Τελικός. Το Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου Κρήτης φιλοξενεί και φέτος το τουρνουά και το θέαμα αναμένεται να είναι και πάλι υψηλό. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • Moto3 2018
  17:45Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  18:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Στιγμιότυπα
  18:15Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Μπάσκετ: Zadar Basketball Tournament 2018 (Ζ)
  18:30Τελικός. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Ποδόσφαιρο: Μπαρτσελόνα - Ζιρόνα (Ζ)
  18:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • Τένις: Laver Cup 2018 (Ζ)
  19:00Αγώνας Μονού. Η ομάδα της Ευρώπης με προπονητή τον Μπιορν Μποργκ έρχεται αντιμέτωπη με την ομάδα του Κόσμου, με προπονητή τον Τζον ΜακΕνρό, σε συναρπαστικούς αγώνες ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου τένις στο United Center του Σικάγο. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • Moto2 2018
  19:10Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Γαλατάσαραϊ - Χάποελ Ιερουσαλήμ
  19:303ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ - Ηράκλειο/Κρήτη. Τελικός 3ης Θέσης. Το Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου Κρήτης φιλοξενεί και φέτος το τουρνουά και το θέαμα αναμένεται να είναι και πάλι υψηλό. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  20:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  20:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • MotoGP 2018
  20:40Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Βιγιαρεάλ - Βαλένθια
  20:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  21:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Ούνικς Καζάν
  21:303ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ - Ηράκλειο/Κρήτη. Τελικός. Το Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου Κρήτης φιλοξενεί και φέτος το τουρνουά και το θέαμα αναμένεται να είναι και πάλι υψηλό. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • RBAR 2018
  22:15Wr. Neustadt, Αυστρία. Στιγμιότυπα.
 • SportShow
  22:30Δείτε ενδιαφέροντα θέματα, ρεπορτάζ και highlights για και από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
 • Ποδόσφαιρο: Θέλτα - Βαγιαδολίδ
  22:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Τένις: Laver Cup 2018 (Ζ)
  23:00Αγώνας Μονού. Η ομάδα της Ευρώπης με προπονητή τον Μπιορν Μποργκ έρχεται αντιμέτωπη με την ομάδα του Κόσμου, με προπονητή τον Τζον ΜακΕνρό, σε συναρπαστικούς αγώνες ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου τένις στο United Center του Σικάγο. Περιγραφή: Γιάννης Κυφωνίδης.
 • GP Confidential 2018 E18
  23:30Στιγμιότυπα.
 • Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018
 • WRC 2018
  00:10Τουρκία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • UEFA Nations League 2018-19
  00:45Ανασκόπηση 2ης αγωνιστικής. Στιγμιότυπα.
 • UEFA Europa League 2018-19 - Στιγμιότυπα
  00:551η αγωνιστική. Στιγμιότυπα με τις εντυπωσιακότερες φάσεις και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν από την αγωνιστική δράση του UEFA Europa League.
 • RBAR 2018 - Magazine
  01:25Wr. Neustadt, Αυστρία. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Zadar Basketball Tournament 2018
  01:30Τελικός. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Ποδόσφαιρο: Μπενφίκα - Άβες
  01:45Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Ποδόσφαιρο: Ραπίντ Βιέννης - Σπαρτάκ Μόσχας
  01:50UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. 7ος όμιλος. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  01:55Λουτράκι. 1ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Αμβούργο - Ρέγκενσμπουργκ
  02:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  03:00Μέγαρα. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - ΑΕΚ
  03:45ΟΠΑΠ Basketball Tournament Νεόφυτος Χανδριώτης. Διεθνές φιλικό τουρνουά που διεξάγεται στο στάδιο 'Τάσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία' στην Κύπρο. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • SportShow
  04:00Δείτε ενδιαφέροντα θέματα, ρεπορτάζ και highlights για και από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
 • Beach Volley: FIVB 2018 - Τελικοί
  04:20Αμβούργο, Γερμανία. Τελικός γυναικών. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  05:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • GP Confidential 2018 E18
  05:15Στιγμιότυπα.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E38
  05:45Στιγμιότυπα.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  05:55Μαρκόπουλο.
 • Μπάσκετ: Μπάγερν Μονάχου - Λιαόνινγκ Λέοπαρντς
  06:00Zadar Basketball Tournament 2018. Φάση ομίλων. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • WRC 2018
  06:15SS12 Datca 2, Τουρκία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E4
  07:00Αφιέρωμα.
 • WRC 2018
  07:30SS17 Marmaris 2 Power Stage, Τουρκία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Τένις: Laver Cup 2018
  08:00Η ομάδα της Ευρώπης με προπονητή τον Μπιορν Μποργκ έρχεται αντιμέτωπη με την ομάδα του Κόσμου, με προπονητή τον Τζον ΜακΕνρό, σε συναρπαστικούς αγώνες ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου τένις στο United Center του Σικάγο.
 • Μπάσκετ: Ούνικς Καζάν - Γαλατάσαραϊ
  08:153ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ - Ηράκλειο/Κρήτη. 1ος Ημιτελικός. Το Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου Κρήτης φιλοξενεί Το Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου Κρήτης φιλοξενεί και φέτος το τουρνουά και το θέαμα αναμένεται να είναι και πάλι υψηλό. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • WRC 2018
  09:20Τουρκία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • SportShow
  09:45Δείτε ενδιαφέροντα θέματα, ρεπορτάζ και highlights για και από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
 • Μπάσκετ: 3ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ - Ηράκλειο/Κρήτη
  10:30Τελικός 3ης Θέσης. Το Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου Κρήτης φιλοξενεί και φέτος το τουρνουά και το θέαμα αναμένεται να είναι και πάλι υψηλό. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  10:35Λουτράκι. 1ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Red Bull MotoGP Rookies Cup 2018
  11:45Αραγκόν, Ισπανία. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: 3ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ - Ηράκλειο/Κρήτη
  12:45Τελικός. Το Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου Κρήτης φιλοξενεί και φέτος το τουρνουά και το θέαμα αναμένεται να είναι και πάλι υψηλό. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • Red Bull MotoGP Rookies Cup 2018
  12:55Αραγκόν, Ισπανία. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  13:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Moto3 2018
  14:05Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Στιγμιότυπα
  14:555η αγωνιστική.
 • Μπάσκετ: Zadar Basketball Tournament 2018
  15:00Τελικός 5ης θέσης. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Moto2 2018
  15:30Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Topspin (Ζ)
  16:00Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • MotoGP 2018
  17:00Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Υδάτινα Σπορ: 2018 Icarus Action E6
  17:30Στιγμιότυπα.
 • SportShow (Ζ)
  18:00Δείτε ενδιαφέροντα θέματα, ρεπορτάζ και highlights για και από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
 • GP Confidential 2018 E18
  18:35Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Zadar Basketball Tournament 2018
  19:00Τελικός. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Ποδόσφαιρο: Λεβάντε - Σεβίλη
  19:05Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  19:15Richmond Federated Auto Parts 400. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Watersports: 2018 Speed Catamarans GC32 E3
  20:45Στιγμιότυπα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies