Είναι και αυτοί κομμάτι της ιστορίας…

Είναι και αυτοί κομμάτι της ιστορίας…

Ο Δημήτρης Πιπερίδης εξηγεί στο Onsports γιατί ο Άρης, εκτός από λαμπρή ιστορία, έχει και λαμπρό μέλλον..

Ο Αρης είναι ένας τεράστιος σύλλογος με ιδανικά και αξίες, που στα 97 χρόνια της ιστορίας του έχει κατακτήσει δεκάδες τίτλους σε όλα τα αθλήματα και αναδείξει σπουδαίους αθλητές.

Ιστορία γράφεται εδώ και 97 χρόνια και θα συνεχίσει να γράφεται. Άλλωστε ο Αρης δεν έχει μόνο παρελθόν, παρόν, αλλά και μέλλον. Είναι ένα «οικοδόμημα» χτισμένο πάνω στέρεες βάσεις.

Ένα κομμάτι της ιστορίας που γράφεται φέτος είναι τα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ. Οι ομάδες Κ-20 και Κ-17, τις οποίες στελεχώνουν παιδιά, που ζουν το δικό τους όνειρο, φορώντας την φανέλα του συλλόγου. Δίπλά τους υπάρχουν άνθρωποι, που τους στηρίζουν και οι οποίοι καθημερινά περνούν πολλές ώρες στο γήπεδο με τα «παιδιά» τους. Ξέρετε, έτσι τα αποκαλούν γιατί είναι μια οικογένεια.

Μέλημά τους είναι η αξιοποίηση του ταλέντου τους και η μετέπειτα εξέλιξή τους, καθώς και η διαμόρφωση ενός σωστά διαπαιδαγωγημένου χαρακτήρα με τις αξίες και τα ιδανικά του συλλόγου.

Αρωγός αυτήν την μεγάλη προσπάθεια είναι η διοίκηση της ΠΑΕ Αρης, η οποία από την πρώτη στιγμή αγκάλιασε τα τμήματα υποδομής και παρέχει αμέριστη συμπαράσταση. Ο κόσμος των «κιτρίνων» από την πλευρά του γνωρίζει και στηρίζει την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται.

Ψυχή των τμημάτων υποδομής είναι ο Στέφανος Γιώρης, η προσφορά του οποίου είναι ανεκτίμητη. Ενας άνθρωπος που καθημερινά γράφει την δική του ιστορία.

Ο καθρέφτης της δουλειάς που γίνεται από τους δύο προπονητές, τον Νίκο Πασσιαλή και τον Τάσο Θέο, είναι το γήπεδο. Εκεί που η ομάδα Κ-20, επτά στροφές πριν από την λήξη του αντίστοιχου πρωταθλήματος της Superleague, όχι μόνο απολαμβάνει την… γλυκιά μοναξιά του «ρετιρέ» της βαθμολογίας, αλλά διατηρεί και απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες της. Εκεί, που η ομάδα Κ-17, έξι στροφές πριν από την λήξη του δικού της πρωταθλήματος, βρίσκεται σε απόσταση… αναπνοής από την προνομιούχο δυάδα.

Το όνειρο της κατάκτησης του τίτλου για την ομάδα Κ-20 πλησιάζει. Κάθε Σαββατοκύριακο που περνάει έρχεται όλο και πιο κοντά. Όμως κανείς δεν πετάει στα σύννεφα. Τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές συνεχίζουν να δουλεύουν για την επόμενη μέρα. Αυτό που ξέρουν να κάνουν πολύ καλά και τους έχει φέρει στην κορυφή, έχοντας κερδίσει την εκτίμηση και τον σεβασμό όλων.

Πρωταρχικός στόχος είναι τα παιδιά αυτά, στα οποία το ταλέντο… περισσεύει, να κάνουν το επόμενο βήμα και να στελεχώσουν κάποια στιγμή την πρώτη ομάδα.

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος θα είναι το κερασάκι στην τούρτα. Και, πιστέψτέ με, δεν θα αργήσει να μπει…



Ολυμπιακός: Έστειλε εξώδικο στην ΕΠΟ και ζητά πειθαρχική δίωξη για Αλμέιδα
Ολυμπιακός: Έστειλε εξώδικο στην ΕΠΟ και ζητά πειθαρχική δίωξη για Αλμέιδα
Πώς λειτουργούν τα καταστήματα ΟΠΑΠ τη Μεγάλη Εβδομάδα
Πώς λειτουργούν τα καταστήματα ΟΠΑΠ τη Μεγάλη Εβδομάδα
Euroleague: Με 1.000 οπαδούς η Μακάμπι στο Game 3 με τον Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Με 1.000 οπαδούς η Μακάμπι στο Game 3 με τον Παναθηναϊκό AKTOR
NBA: Εξαιρετικά αμφίβολοι Γιάννης Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ για το Game 5 των Μπακς
NBA: Εξαιρετικά αμφίβολοι Γιάννης Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ για το Game 5 των Μπακς
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved