Μίνγκας: «Εμπειρία και ενθουσιασμός στον Πανθρακικό»

Μίνγκας: «Εμπειρία και ενθουσιασμός στον Πανθρακικό»

Ο μέσος του Πανθρακικού, Χρήστος Μίνγκας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους Ακρίτες της Super League.

Ο Χρήστος Μίνγκας, σκόρερ του πρώτου ανεπίσημου τέρματος της αγωνιστικής περιόδου 2012-2013, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ για την μέχρι τώρα προετοιμασία της ομάδας, τους νέους συμπαίχτες του, αλλά και το τι περιμένει τόσο σε προσωπικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο από το νέο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η συνέντευξή του:

Ο Πανθρακικός επέστρεψε από την προετοιμασία που πραγματοποιήθηκε στα 3-5 Πηγάδια και πλέον έχετε αρχίσει τα πρώτα φιλικά παιχνίδια…

«Βρεθήκαμε στο ίδιο αθλητικό κέντρο με την περσινή χρονιά, δουλέψαμε εξίσου σκληρά και πιστεύω πως ανταποκριθήκαμε. Μπορεί από τις πρώτες μέρες να μην είχαμε δίπλα μας τις νέες προσθήκες αλλά στα μέσα τις προετοιμασίας ήρθαν και τα νέα παιδιά με αποτέλεσμα να γνωριστούμε καλύτερα. Έχουμε εμπιστοσύνη στην τεχνική ηγεσία και κάθε μέρα προσπαθούμε να είμαστε καλύτεροι. Τις διάφορες ασκήσεις που κάνουμε καθημερινά πρέπει να τις βγάλουμε και στα φιλικά παιχνίδια. Πιστεύω πως όταν όλοι οι ποδοσφαιριστές ενσωματωθούν και θα είναι στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης θα δείξουμε ένα πολύ καλό πρόσωπο».

Μίλησες για τους νέους ποδοσφαιριστές που ήρθαν στην ομάδα. Μπορείς να μας πεις κάποια χαρακτηριστικά τους;

«Νομίζω πως τα νέα παιδιά έχουν καλά στοιχεία και θα μας βοηθήσουν σε όλους τους τομείς. Δεν θέλω να αναφερθώ ατομικά αλλά το σημαντικό είναι ότι ο Πανθρακικός πρόσθεσε εμπειρία, ταλέντο, ενθουσιασμό και ποιότητα στο δυναμικό του. Στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα δυνατό σύνολο για το πρωτάθλημα της Super League και πιστεύω πως βρισκόμαστε σε πολύ καλό επίπεδο».

Το 2003 άρχισες να παίζεις επαγγελματικό ποδόσφαιρο ξεκινώντας από τον Πανσερραικό και στην συνέχεια Καστοριά, Ιωνικό, Τρίκαλα και Πανθρακικό. Αγωνίστηκες κυρίως στο πρωτάθλημα της B! Εθνικής. Πώς περιμένεις το δικό σου ντεμπούτο στην Super League;

«Σίγουρα για έναν ποδοσφαιριστή που ξεκινά την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής, στόχος του είναι να αγωνιστεί στην κορυφαία κατηγορία του Ελληνικού πρωταθλήματος. Βρέθηκα αρκετές φορές στο να υπογράψω με συλλόγους που αγωνίζονται στην Super League αλλά την τελευταία στιγμή πάντα κάτι συνέβαινε. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πανθρακικό, τους προπονητές και τους συμπαίχτες μου για το γεγονός ότι θα αγωνιστώ φέτος στο πρωτάθλημα της Super League. Θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό κάθε μέρα για να τους δικαιώσω».



Χάντμπολ: Με την Βαλούρ ο Ολυμπιακός στον τελικό
Χάντμπολ: Με την Βαλούρ ο Ολυμπιακός στον τελικό
Κύπρος: Τεράστια χαμένη ευκαιρία για ΑΕΚ Λάρνακας
Κύπρος: Τεράστια χαμένη ευκαιρία για ΑΕΚ Λάρνακας
Βρούτσης: «Καμία ανοχή σε παραβατικές συμπεριφορές»
Βρούτσης: «Καμία ανοχή σε παραβατικές συμπεριφορές»
Χάντμπολ Γυναικών: Ισοφάρισε η Πυλαία τον ΠΑΟΚ
Χάντμπολ Γυναικών: Ισοφάρισε η Πυλαία τον ΠΑΟΚ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved