Σκόνδρας: «Τον πρώτο λόγο ο Ατρόμητος»

Σκόνδρας: «Τον πρώτο λόγο ο Ατρόμητος»

Ο Γιάννης Σκόνδρας έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τον Ατρόμητο, την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου αλλά και το ενδεχόμενο να μετακομίσει από το Περιστέρι στον... Πειραιά!

Σημείο αναφοράς αποτελεί για τον Ατρόμητο ο Γιάννης Σκόνδρας και ως εκ τούτου συχνά πυκνά βρίσκεται στην επικαιρότητα! Το ίδιο συνέβη και τώρα, με τον 22χρονο αμυντικό να παραχωρεί συνέντευξη στην «Real sports» και να τοποθετείται... επί παντός επιστητού.

«Είμαι πολύ καλά στον Ατρόμητο. Διαβάζω κι εγώ, ακούω αλλά δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό. Το συμβόλαιό μου λήγει τον Δεκέμβριο του 2013, κάτι που σημαίνει ότι ο σύλλογος έχει τον πρώτο λόγο για μένα. Φιλοδοξίες ασφαλώς και έχω όμως δεν βιάζομαι», ανέφερε ο Σκόνδρας σχετικά με τις φήμες που θέλουν τον Ολυμπιακό να τον προορίζει για αντικαταστάτη του Μοδέστο.

Όσο για τον τελικό; «Όταν αποκλείεις Άρη και ΠΑΟΚ αρχίζεις να πιστεύεις ότι μπορεί να παίξεις στον τελικό. Τα καταφέρουμε και πλέον ελπίζουμε στο καλύτερο. Ένα παιχνίδι είναι, όλα μπορούν να συμβούν, έστω και αν παίζουμε με την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος», ήταν η απάντησή του.

Τέλος, ο διεθνής άσος των Περιστεριωτών τοποθετήθηκε για το αν ο Ατρόμητος μπορεί να κάνει την έκπληξη και να φτάσει μέχρι το Champions League μέσω των πλέι οφ. «Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Χρειάζεται πάντως τύχη και συνέπεια στις εμφανίσεις μας. Η ουσία είναι ότι η σκληρή δουλειά με τον προπονητή μας αποδίδει», τόνισε με νόημα.



Παναθηναϊκός – Άρης: Παράπονα των φιλοξενούμενων για τη διαιτησία
Παναθηναϊκός – Άρης: Παράπονα των φιλοξενούμενων για τη διαιτησία
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού: Άλμα στα 8,22μ. από τον Μίλτο Τεντόγλου
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού: Άλμα στα 8,22μ. από τον Μίλτο Τεντόγλου
Παναθηναϊκός - Άρης: Τα highlights της αναμέτρησης της Λεωφόρου
Παναθηναϊκός - Άρης: Τα highlights της αναμέτρησης της Λεωφόρου
Μπενίτεθ: «Η ομάδα γίνεται όλο καλύτερη και πιο δυνατή»
Μπενίτεθ: «Η ομάδα γίνεται όλο καλύτερη και πιο δυνατή»
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved