Να πέσει με ψηλά το κεφάλι

Να πέσει με ψηλά το κεφάλι

Απογοήτευση επικρατεί στο στρατόπεδο της Δόξας, όχι τόσο για την ήττα από τον Πανιώνιο καθώς οι Δραμινοί έχουν συμβιβαστεί με τον υποβιβασμό, αλλά για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε.

Οι «μαυραετοί» στοχεύουν να αποχαιρετήσουν  τα «μεγάλα σαλόνια» με ψηλά το κεφάλι, ωστόσο η εμφάνισή τους στη Νέα Σμύρνη, κάθε άλλο προς αυτήν την κατεύθυνση κινήθηκε, με το τελικό 2-0 να θεωρείται μάλλον κολακευτικό βάσει αγωνιστικής εικόνας, ενώ  η κούραση που επικαλέστηκε ο Μάκης Κατσαβάκης μετά το τέλος του αγώνα δεν μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία.

Πλέον οι ποδοσφαιριστές της Δόξας, απαλλαγμένοι από το άγχος και κυρίως από τον «Γολγοθά» των συνεχόμενων παιχνιδιών καλούνται να παλέψουν τα ερχόμενα πέντε παιχνίδια, αρχής γενομένης από το κυριακάτικο (18/03) ματς με τον Λεβαδειακό στο «Καυτανζόγλειο». Μια αναμέτρηση στην οποία άπαντες στη Δράμα ευελπιστούν η ομάδα να παρουσιάσει το ανταγωνιστικό πρόσωπο που έδειξε σε αρκετές αναμετρήσεις τη φετινή σεζόν, αφήνοντάς το παρακαταθήκη για το μέλλον.

Αξίζει πάντως τέλος να αναφερθεί πως ο Σερραίος τεχνικός, στο φίνις του πρωταθλήματος, προτίθεται να προβεί σε αρκετές αλλαγές όσον αφορά στη σύσταση της αρχικής ενδεκάδας, δίνοντας λεπτά συμμετοχής σε νέα παιδία, αλλά και ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν μεταξύ πάγκου και εξέδρας, ενόψει του σχεδιασμού για τη νέα σεζόν.



Μέγας είσαι Μέσι - Γκολάρα και νίκη επί της Πόρτο! (video)
Μέγας είσαι Μέσι - Γκολάρα και νίκη επί της Πόρτο! (video)
Άρης: Ανακοινώθηκε η απόκτηση του Νοά Φαντιγκά
Άρης: Ανακοινώθηκε η απόκτηση του Νοά Φαντιγκά
Eurobasket Γυναικών: Η ισχυρή Γαλλία συνέτριψε την Ελλάδα
Eurobasket Γυναικών: Η ισχυρή Γαλλία συνέτριψε την Ελλάδα
Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων: Η Παλμέιρας νίκησε την Αλ Αχλί με ένα ημίχρονο διακοπή
Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων: Η Παλμέιρας νίκησε την Αλ Αχλί με ένα ημίχρονο διακοπή
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved