Χωρίς Ρόμενταλ και Τοροσίδη

Χωρίς τον Ρόμενταλ, του οποίου η πτήση είχε καθυστέρηση και τον Τοροσίδη, ο οποίος προσβλήθηκε από ίωση, πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Πέμπτης.

Μανώλης Καλουδάς
Χωρίς Ρόμενταλ και Τοροσίδη

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού προπονήθηκαν το απόγευμα, προκειμένου να ξεκουραστούν οι Έλληνες διεθνείς, αλλά και να έχουν προλάβει να επιστρέψουν οι ξένοι διεθνείς. Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος προπονήθηκε κανονικά, ενώ ο Ουρτάδο ακολούθησε μέρος του προγράμματος και στη συνέχεια έκανε ατομικό πρόγραμμα. Ατομική προπόνηση έκανε και ο Ποτουρίδης. Σε ότι αφορά στον Τοροσίδη, ο έμπειρος αμυντικός εξετάστηκε από το ιατρικό τιμ και στη συνέχεια του δόθηκε αγωγή και πήγε σπίτι του, για να ξεκουραστεί.

Η προετοιμασία ενόψει του εκτός έδρας αγώνα, του Σαββάτου, με αντίπαλο τον Άρη ολοκληρώνεται την Παρασκευή. Η προπόνηση θα γίνει στις 14:30.