Εστογιανόφ: «Πάντα στο μυαλό μου ο Πανιώνιος»

Εστογιανόφ: «Πάντα στο μυαλό μου ο Πανιώνιος»

Ο Φαμπιάν Εστογιανόφ βρίσκεται ήδη στην Ουρουγουάη, μετά τη λύση του συμβολαίου του με τον Πανιώνιο και δηλώνει χαρούμενος για αυτό το γεγονός, τονίζοντας παράλληλα ότι ο κόσμος της ομάδας θα βρίσκεται για πάντα στο μυαλό του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί με την οικογένειά μου πηγαίνουμε εκεί που από το καλοκαίρι ήθελα να βρίσκομαι. Έτσι, όμως, βοηθάω και τον Πανιώνιο, ο οποίος περνάει μια δύσκολη στιγμή, αφού το συμβόλαιό μου είναι αρκετά υψηλό. Είναι κοινή απόφαση να αποχωρήσω», είπε ο Ουρουγουανός άσος του Πανιωνίου στην κάμερα της Nova.

Αναφορικά με την καλύτερη ντρίπλα του, ο Φαμπιάν Εστογιανόφ τόνισε: «Πάντα μου αρέσουν οι ντρίπλες, αυτό το ξέρετε, ειδικά αυτές που καταλήγουν σε γκολ. Έχω πολλές ωραίες αναμνήσεις, αλλά αν είναι να διαλέξω μία ντρίπλα σίγουρα επιλέγω αυτή που είχα κάνει στον Καραγκούνη και αν είχε καταλήξει σε γκολ, τότε θα ήταν μια πολύ ωραία φάση».

Όσο για το καλύτερο γκολ του, είπε: «Το τελευταίο μου γκολ με τον Πανιώνιο κόντρα στον ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη», ενώ για το καλύτερο παιχνίδι: «Δεν μου έρχεται κάτι... Ίσως στο ντεμπούτο μου με τον Ρεκόμπα κόντρα στον Εργοτέλη, όπου κερδίσαμε με 5-2».

Για το μήνυμα που θέλει να δώσει στον κόσμο του Πανιωνίου, είπε: «Στον κόσμο του Πανιωνίου θα ήθελα να αφήσω ένα μήνυμα, σε αυτούς που ζητωκραύγαζαν για μένα. Πάντα τους έχω στο μυαλό μου με μεγάλη τρυφερότητα. Κρίμα γιατί δεν μπορεί να με αποχαιρετήσει ο κόσμος σε ένα παιχνίδι-γιορτή. Θέλω όμως μέσα από αυτή τη συνέντευξη να τους ευχαριστήσω πολύ γιατί πάντα με αντιμετώπισαν σαν έναν ακόμα Πανιωνάρα».

Σε ερώτηση για το αν νιώθει πικραμένος από τη συμπεριφορά της διοίκησης, τόνισε: «Δεν έχω να πω κάτι για τη διοίκηση. Είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Είχα συμβόλαιο. Η προηγούμενη διοίκηση ήθελε να παραμείνω στο σύλλογο. Η νέα κατάσταση που διαμορφώθηκε γνώριζε πως εγώ είχα δίκιο, ήθελα να βοηθήσω τον σύλλογο, αλλά η οικονομική κατάσταση δεν ήταν ευνοϊκή και το συμβόλαιό μου ήταν υψηλό. Οι άνθρωποι που ανέλαβαν τώρα, συζήτησαν μαζί μου, τους ξεκαθάρισα ότι θα ήθελα να φύγω και συμφωνήσαμε από κοινού να λυθεί η συνεργασία μας».

Τέλος, για την ομάδα που πιστεύει ότι θα κατακτήσει το πρωτάθλημα, υποστήριξε: «Δεν έχω δει πολλά παιχνίδια. Εξάλλου έχω αντιμετωπίσει μόνο τον Ολυμπιακό. Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός έχει παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Υπάρχει ο Ιμπαγάσα, αλλά και πολλοί άλλοι που με μία... μαγική κίνηση μπορούν να κρίνουν ένα παιχνίδι. Για αυτό και πιστεύω πως ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο».

{textlink02}



Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved