Δοκιμάστηκε Ισπανός στον ΠΑΣ Γιάννινα

Μπορεί η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου να αργεί ακόμη, ωστόσο στον ΠΑΣ Γιάννινα φροντίζουν από τώρα για την ενίσχυση της ομάδας.

Δοκιμάστηκε Ισπανός στον ΠΑΣ Γιάννινα

Για αυτό το λόγο, στη χθεσινή (17/11) προπόνηση δοκιμάστηκε ένας ποδοσφαιριστής από τον Στέφαν Ντεμόλ.

Πρόκειται για τον 18χρονο Ισπανό, Σαούλ Γκονζάλες, ο οποίος αγωνίζεται ως επιθετικός μέσος και τα δικαιώματά του ανήκουν στη Βιλανουέβα.

Ο νεαρός Ισπανός δεν άφησε καλές εντυπώσεις στην προπόνηση και το πιο πιθανό είναι πως ο Βέλγος τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα δεν θα εισιγηθεί θετικά στη διοίκηση για την απόκτησή του.

Πάντως, δεν αποκλείεται ο Ντεμόλ να του δώσει και άλλες ευκαιρίες πριν ο Ισπανός αναχωρήσει από τα Ιωάννινα.

{textlink02}

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.