Συνεχίζει με Τυριακίδη

Συνεχίζει με Τυριακίδη

Οριστικοποιήθηκε η παραμονή του Γιώργου Τυριακίδη στον πάγκο του Αετού Σκύδρας.

Το χρονικό μιας προαναγγελθείσας ανανέωσης ολοκληρώθηκε την Τρίτη για την ομάδα της Πέλλας. Ο πρόεδρος των ασπρόμαυρων, Γιάννης Ναυρινιάδης, έδωσε τα χέρια όπως αναμενόταν με τον προπονητή, Γιώργο Τυριακίδη για συνεργασία και τη νέα σεζόν, αφού αμφότεροι ήταν ικανοποιημένοι από την φετινή «χημεία». Έτσι, με «οδηγό» την φετινή πορεία ο Αετός θα επιχειρήσει να… φτερουγίσει και πάλι ψηλά, με τον Τυριακίδη να δηλώνει στο Onsports μετά από αυτή την εξέλιξη: «Αυτή η εξέλιξη ήταν κάτι που θέλαμε και οι δυο πλευρές. Αγωνιστικά υπάρχει ήδη μια ικανοποιητική βάση από φέτος.

Η σεζόν που τελείωσε αποτελεί οδηγό και παρακαταθήκη για την επόμενη. Δεν αεροβατούμε, γνωρίζουμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν πλέον σχεδόν όλες οι ομάδες. Βεβαίως, δεν έχουμε ιδιαίτερες οικονομικές εκκρεμότητες και όσες υπάρχουν προς τους παίκτες θα διευθετηθούν άμεσα. Ο Αετός πλέον είναι πιο ώριμος και αισιόδοξος».

Μένει ο Καλαϊτζίδης

Εξάλλου, μετά την παραμονή του έμπειρου τεχνικού, οριστικοποιήθηκε και η επέκταση του συμβολαίου με τον 28χρονο Κατερινιώτη αριστερό χαφ, Βαγγέλη Καλαϊτζίδη, που ξεχώρισε την φετινή σεζόν, ενώ σε καλό δρόμο θεωρείται και η ανανέωση με τον Εδεσσαίο στράικερ, Δημήτρη Λαφαζανίδη.



Ο Δημήτρης Διαμαντίδης παραιτήθηκε από την ΕΟΚ!
Ο Δημήτρης Διαμαντίδης παραιτήθηκε από την ΕΟΚ!
Η φάση των Knockout Play-offs του UEFA Champions League ξεκινά στην COSMOTE TV
Η φάση των Knockout Play-offs του UEFA Champions League ξεκινά στην COSMOTE TV
Αυτοί είναι οι διαιτητές του Final-8
Αυτοί είναι οι διαιτητές του Final-8
Stoiximan GBL: MVP της αγωνιστικής ο Εβάν Φουρνιέ
Stoiximan GBL: MVP της αγωνιστικής ο Εβάν Φουρνιέ
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved