Εργοτέλης: «Βράζουν» με διαιτησία και φιλοξενία στη Νίκαια (video)

Εργοτέλης: «Βράζουν» με διαιτησία και φιλοξενία στη Νίκαια (video)

Οι καταγγελίες του προέδρου του Ερασιτέχνη Εργοτέλη Γιώργου Στειακάκη που ήταν στο γήπεδο.

Πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Φωτιά είχε ο Εργοτέλης, μετά από την ήττα με 2-1 από τον Ιωνικό στο γήπεδο της Νεάπολης. Αρκετές αποφάσεις του στο δεύτερο ημίχρονο θεωρούν ότι έκριναν το παιχνίδι και την άνοδο.

Παράλληλα, η φιλοξενία των ανθρώπων του Ιωνικού δεν ήταν η ενδεδειγμένη, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Εργοτέλη Γιώργος Στειακάκης, ο οποίος βρέθηκε στο γήπεδο. Συγκεκριμένα κάνει λόγο για μπράβους, ενώ δεν υπήρχε κανένας αστυνομικός να προστατέψει τους επισήμους των Κρητικών.

Αναλυτικά στην οργισμένη του ανάρτηση αναφέρει:

«Ό,τι πιο αποκρουστικό και αηδιαστικό έχω δει τα τελευταία χρόνια ήταν σήμερα στην έδρα του Ιωνικού με ευθύνη και της Πολιτείας. Και εξηγούμαι:

  • Στην κερκίδα τους ήταν 50 τουλάχιστον οπαδοί του Ιωνικού, ενώ από πλευράς Εργοτέλη τρία μέλη του ΔΣ με ειδική παρακαλώ άδεια διότι ήταν δήθεν αυστηρά τα μέτρα.
  • Εκτός των οπαδών, ήταν μέσα στο γήπεδο 20 φουσκωτοί μπράβοι που στο ημίχρονο ήρθαν, παρουσία της Αστυνομίας, να μας πάρουν τα κινητά γιατί τραβούσαμε βίντεο τους προπηλακισμούς των διαιτητών.
  • Οι διμοιρίες της αστυνομίας φυλούσαν τους γύρω δρόμους και εμείς οι τρεις ήμασταν στο έλεος των μπράβων του Ιωνικού.
  • Ο αστυνομικός διευθυντής, που ήταν επικεφαλής των μέτρων, ακολουθώντας τους τραμπούκους, ήρθε στην κερκίδα και επέπληξε το γιο μου επειδή τραβούσε βίντεο αυτά που είχαν γίνει μπροστά του.
  • Μάλιστα τον υποχρέωσε να το διαγράψει αλλιώς θα έβγαινε έξω από το γήπεδο, λέγοντας του: «έλα σε είδα και εγώ ότι τραβούσες βίντεο».
    Ακόμη και μετά από αυτό, ουδείς αστυνομικός εμφανίστηκε στην κερκίδα που κρατούμασταν «όμηροι».
  • Όταν του είπα γιατί δεν έχει η κερκίδα αστυνομική δύναμη, δίπλα του ο αρχηγός των τραμπούκων της εξαίρετης και πολιτισμένης αυτής ομάδας μου είπε θα σάς δείρουμε μπροστά στα ΜΑΤ.
  • Πριν γίνω έξαλλος τους παρατηρούσα στωικά σαν να έβλεπα ταινία με χαρακτήρες της δεκαετίας του 50 και τον Χατζηχρήστο του 16ου να μην ξέρει τι λέει.
  • Εκεί στα υπουργεία και τα αρχηγεία να τους χαίρεστε, αυτοί σας αξίζουν (μάλιστα η ΠΑΕ είχε στείλει σε όλους έγγραφα για την ενίσχυση των μέτρων).
  • Είναι ντροπή για το ποδόσφαιρο και τη χώρα αυτοί οι άνθρωποι και αυτή η κατάσταση.

ΥΓ. Για το αγωνιστικό και τη διαιτησία τα είδατε μόνοι σας».

 



Μπαρτσελόνα: Ανανέωσε μέχρι το 2027 ο Κουμπαρσί
Μπαρτσελόνα: Ανανέωσε μέχρι το 2027 ο Κουμπαρσί
Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved