Super League 2: Νίκες… αντεπίθεσης για ΟΦΙ, Καραϊσκάκη

Οι ουραγοί ξεκίνησαν ορεξάτα τα play out.

Super League 2: Νίκες… αντεπίθεσης για ΟΦΙ, Καραϊσκάκη

Τα play out ξεκίνησαν δυναμικά, με τους ουραγούς ΟΦ Ιεράπετρας και Καραϊσκάκη να δίνουν μάχη για να μείνουν στην κατηγορία. Ο ΟΦΙ επικράτησε 3-0 της Δόξας στη Δράμα, ενώ οι Αρτινοί νίκησαν 1-0 τα Τρίκαλα εκτός έδρας.

Στην Πάτρα, Παναχαϊκή και Απόλλων Λάρισας αναδείχτηκαν ισόπαλες 1-1, με τους Πατρινούς να παίρνουν τον έναν από τους δύο βαθμούς που χρειάζονται για τη μαθηματική εξασφάλιση της παραμονής τους.

ΟΦΙ για παραμονή

Προσπάθεια να παραμείνει στην κατηγορία θέλει να κάνει ο ΟΦ Ιεράπετρας και από το πρώτο παιχνίδι των play out έδειξε τις προθέσεις του. Η ομάδα της Ιεράπετρας επιβλήθηκε 3-0 της Δόξας στη Δράμα, μπλέκοντάς την σε… περιπέτειες. Στο 9’ ο Μπαράτα πέτυχε το 0-1 και στο 29’ ο Περδίκης με κεφαλιά σημείωσε το 0-2. Οι γηπεδούχοι δεν έδειχναν να μπορούν να αντιδράσουν και στο 82’ ο Κούστα πέτυχε το 0-3.

Νίκη ελπίδας για Καραϊσκάκη

Με το «τρίποντο» απέδρασε από τα Τρίκαλα ο Καραϊσκάκης, επικρατώντας 1-0 του ΑΟΤ, αποτέλεσμα που του επιτρέπει να ελπίζει σε παραμονή. Ο Θεολόγου πέτυχε το γκολ στο 9’, σε μια φάση που τραυματίστηκε ο γκολκίπερ των γηπεδούχων Γιακουμής. Στο 41’ ο ΑΟΤ άγγιξε την ισοφάριση με δοκάρι που είχε παίκτης του Καραϊσκάκη, σε κεφαλιά μετά από φάουλ του Παπαγεωργίου. Στο 55’ δοκάρι είχε και ο Ρούνεϊ για τον Καραϊσκάκη, ενώ ως το φινάλε υπήρχαν δυνατές μονομαχίες, αλλά όχι πολλές φάσεις.

Μοιρασιά στην Αγυιά

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχτηκαν Παναχαϊκή και Απόλλων Λάρισας. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο 14’, όταν κέρδισαν πέναλτι. Ο Σκούπρα ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ο Κολοβούρης απέκρουσε. Οι Πατρινοί κατάφεραν να προηγηθούν στο 23’ με γκολ του Μπάτροβιτς. Ο Απόλλων κέρδισε νέο πέναλτι στο 30’, με τον Γιάκο αυτή τη φορά να ευστοχεί για το 1-1. Στη συνέχεια του αγώνα δεν σημειώθηκαν πολλές φάσεις, με την Παναχαϊκή πάντως να είναι πιο απειλητική, αλλά το 1-1 παρέμεινε ως το τέλος.

COMMENTS