Λεουτσάκος: «Λύση ή… διάλυση»

Λεουτσάκος: «Λύση ή… διάλυση»

Την ανάγκη να ξεκινήσει η δράση σε Super League 2 και Football League επανέλαβε ο Λεωνίδας Λεουτσάκος.

Τη δήλωση του κ. Σύψα για τη μη έναρξη των πρωταθλημάτων σε Super League 2 και Football League σχολίασε ο Λεωνίδας Λεουτσάκος. Ο πρόεδρος της Ένωσης Super League 2-Football League παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ και τόνισε αρχικά:

«Στη συγκεκριμένη περίπτωση μιλάμε για μία ομάδα 30 λοιμωξιολόγων οι οποίοι μεταξύ τους δεν είναι κάθε μέρα σε επικοινωνία και δεν μπορούν να ξέρουν όλοι τι ακριβώς έχουμε κάνει εμείς και πόσα αιτήματα έχουμε στείλει για να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα».

Ο Λεουτσάκος επισήμανε ότι περίπου 3.000 οικογένειες (ποδοσφαιριστές, προπονητές, φροντιστές, γυμναστές κ.ο.κ) βρίσκονται σε δεινή οικονομική θέση εδώ και πολύ καιρό από την στιγμή που δεν έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα τόσο της Super League 2 και της Football League.

Στη συνέχεια επισήμανε: «Δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως γίνεται να μην κολλάει ο ιός στη Super League 1 και να συμβαίνει το ανάποδο στη Super League 2! Τηρούμε όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και είμαστε πανέτοιμοι περιμένοντας το «πράσινο φως» για να ξεκινήσουμε, μιας και έχουμε κάνουμε συγκεκριμένες συναντήσεις τόσο με την ΕΠΟ, τον ΠΣΑΠ, αλλά και τη Super League 1, για να δώσουμε στοχευμένες προτάσεις με σκοπό την έναρξη των δύο πρωταθλημάτων».

Κλείνοντας, ο Λεουτσάκος είπε: «Στην Αγγλία σκέφτονται να βάλουν και 4.000 κόσμο στην τέταρτη εθνική με περισσότερα κρούσματα, με περισσότερους θανάτους. Σαφώς συμπάσχουμε στη χώρα μας, είμαστε αλληλέγγυοι, γι' αυτό και λέμε να τηρήσουμε το υγειονομικό πρωτόκολλο. Εάν δεν δοθεί μία λύση, θα διαλύσει όλο το επαγγελματικό ποδόσφαιρο»!



ΑΕΚ: Αναμονή για Ρότα – Επέστρεψαν στις προπονήσεις οι «κιτρινόμαυροι»
ΑΕΚ: Αναμονή για Ρότα – Επέστρεψαν στις προπονήσεις οι «κιτρινόμαυροι»
Νέντοβιτς: «Μεγάλο λάθος που έφυγα από τον Παναθηναϊκό»
Νέντοβιτς: «Μεγάλο λάθος που έφυγα από τον Παναθηναϊκό»
NCAA: Το ισχυρό Ντιουκ άφησε εκτός Elite Eight το Σεντ Τζονς του Ρικ Πιτίνο
NCAA: Το ισχυρό Ντιουκ άφησε εκτός Elite Eight το Σεντ Τζονς του Ρικ Πιτίνο
Greek Basketball League: Τα βλέμματα στο ΑΕΚ – Περιστέρι | Το τηλεοπτικό πρόγραμμα (28/03)
Greek Basketball League: Τα βλέμματα στο ΑΕΚ – Περιστέρι | Το τηλεοπτικό πρόγραμμα (28/03)
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved