Ξεκούραση τέλος!
Στις προπονήσεις θα επιστρέψουν την Δευτέρα (16/5) οι ποδοσφαιριστές του Φωκικού, μετά και το διήμερο ρεπό, που τους έδωσε το τεχνικό τιμ της ομάδας.
Πλέον, άπαντες στο «στρατόπεδο» του «κυανόλευκου» συλλόγου έχουν στρέψει τα «βλέμματα» τους στα play off ανόδου και θέλουν να εμφανιστούν έτοιμοι, προκειμένου να διεκδικήσουν ότι καλύτερο μέσα από αυτή την διαδικασία.
Από εκεί και πέρα, στα αγωνιστικά, ο Μιχάλης Κασάπης δε θα μπορεί να υπολογίζει στο πρώτο αγώνα των μπαράζ στο Δημητρουλόπουλο, ο οποίος συμπλήρωσε το όριο καρτών και θα πρέπει να εκτίσει την ποινή της τιμωρίας του
Όσον αφορά, την περίπτωση του Δήμου Τζέκου, ο οποίος την Παρασκευή (14/5) παρουσιάστηκε στην αεροπορία,οι ιθύνοντες της ομάδας της Άμφισσας θα κάνουν ενέργειες, έτσι ώστε ο Έλληνας τεχνικός μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του.
Tέλος, η σημερινή προπόνηση είναι προγραμματισμένη στις 5μ.μ. το απόγευμα.