Κατσογιάννης: «Νοικοκυρεμένοι και οργανωμένοι ώστε να διασφαλίσουμε το μέλλον της ΑΕ Σπάρτη» (photos)
Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων της ΑΕ Σπάρτη, εν όψει της νέας σεζόν.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα το μεσημέρι στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχιακού Μεγάρου, μία τοποθεσία που επελέγη, προκειμένου η ΠΑΕ να δείξει την άριστη συνεργασία με την τοπική αρχή.
Ο διευθύνων σύμβουλος της ομάδας, Ηλίας Κατσογιάννης στον χαιρετισμό του απηύθυνε κάλεσμα στο κόσμο να αγκαλιάσει τη φετινή προσπάθεια, ενώ σχετικά με τις μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν τόνισε: «Το γεγονός ότι δεν έχουμε διασφαλισμένα έσοδα από τη Football League μας υποχρεώνει να μην προχωρήσουμε σε περισσότερες κινήσεις».
Επεσήμανε δε πως: «στόχος της ομάδας είναι να εκπέμπει υγεία σε όλα τα επίπεδα, αγωνιστικό και διοικητικό. Να είμαστε νοικοκυρεμένοι και σωστά οργανωμένοι και να κινούμαστε με σύνεση, ώστε να διασφαλίσουμε το μέλλον της ομάδας» ενώ αναφέρθηκε στο όραμα του κυρίου Δημήτρη Γιαννακόπουλου για την ομάδα: «είναι δεδομένο και για να το επιτύχουμε πρέπει να κάνουμε προσεκτικά και στιβαρά βήματα, ιδίως στην αρχή».
Περισσότερα εδώ στο dokari.gr