«Αφοσιωμένος στον Φωκικό»
Αφοσιωμένος στην ομάδα του Φωκικού δηλώνει μέσω του Onsports o Βασίλης Ταμπάκης.
O 23χρονος επιθετικός της ομάδας της Άμφισσας έδωσε χαρακτήρα... τελικού στο ερχόμενο εκτός έδρας ματς με τον Τύρναβο, θέτοντας ως μονόδρομο την νίκη!
Μάλιστα, ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής του «κυανόλευκου» συλλόγου, μίλησε για τις προσωπικές του φιλοδοξίες , ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και για την διαδικασία των μπαράζ, όπου η ομάδα του διεκδικεί μία θέση.
Αναλυτικά η συνέντευξη του Βασίλη Ταμπάκη στο Onsports.gr:
-Πως βλέπετε το ματς με τον Τύρναβο;
«Παρόλο που δεν έχουμε καταφέρει μέχρι στιγμής να πανηγυρίσουμε μέσα στην έδρα μας, χάνοντας παράλληλα και πολύ σημαντικούς βαθμούς, αυτό όμως δεν μας πτοεί και είμαστε αποφασισμένοι για το διπλό στον Τύρναβο και συνάμα για την κατάκτηση της 3ης θέσης. Αυτό το ματς για εμάς είναι κάτι σαν τελικός».
-Γενικότερα πως κρίνεις την μέχρι τώρα πορεία του Φωκικού;
«Είχαμε μία τεράστια ευκαιρία να τερματίσουμε πρώτοι. Δυστυχώς η απώλεια βαθμών, κυρίως από την έδρα μας , μας χώρισε από κάτι τέτοιο. Δεν ήταν όλα με το μέρος μας»
-Σας φοβίζουν κάποιες ομάδες, που μαζί με εσάς αυτή την στιγμή διεκδικούν μία θέση στα μπαράζ;
«Πλην της πρώτης Αναγέννησης Επανομής, η οποία πιστεύω ότι έχει εξασφαλίσει την άνοδο, δεν μας φοβίζει καμία άλλη ομάδα. Μόνος ο κακός μας εαυτός, μας φοβίζει, τίποτα άλλο!».
-Προσωπικές σου φιλοδοξίες;
«Οι στόχοι μου συμβαδίζουν με αυτούς της ομάδας. Εγώ πάνω απ' όλα θέλω να τα πάει καλά η ομάδα και σίγουρα μέσα από αυτό θα φανώ και εγώ».
-Η χρονιά φτάνει στο τέλος
«Εννοείται πως θέλω να κάνει ένα βήμα παραπάνω στην ποδοσφαιρική μου. Αυτή την στιγμή όμως είμαι αφοσιωμένος στον Φωκικό».