Ηρακλής-Λαμία 0-0

Ηρακλής-Λαμία 0-0

Ηρακλής και Λαμία, αναδείχθηκαν, ισόπαλοι 0-0, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής, της FootballLeague. Στο Καυτανζογλείο, μονομάχησαν οι δύο πρώτες ομάδες του  βαθμολογικού πίνακα. Κερδισμένη θεωρείται η Λαμία, καθώς διατηρήθηκε στην πρώτη θέση. Ο Ηρακλής παρέμεινε δεύτερος αλλά έχασε την ευκαιρία να περάσει πρώτος. 

 Δίκαιο θεωρείται το 0-0, με τις ομάδες να έχουν από ένα ημίχρονο, ενώ παρά το κρύο, αρκετός του Ηρακλή, βρέθηκε στο  Καυτανζογλείο.

Ο Ηρακλής στο πρώτο ημίχρονο, ήταν ελαφρά καλύτερος, της Λαμίας. Οι γηπεδούχοι, μπήκαν πιο αποφασισμένοι, για να σκοράρουν. Είχαν την υπεροχή, αλλά τίποτα παραπάνω.  Η πρώτη καλή στιγμή, ήρθε στο 6, για την Λαμία με το σουτ του Βασιλόγιαννη να περνάει άουτ. Στο 11’, σημαντική στιγμή για τον Ηρακλή με τον Κάσσο, σουτάρει αλλά ο Μπλάζιτς έσωσε την εστία του.  

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Λαμία, ανέβασε την απόδοση της, βγήκε μπροστά με αξιώσεις.  

Ο Ηρακλής απείλησε στο 59′με κεφαλιά του Μπαρτολίνι. Στην συνέχεια η Λαμία, ανέβασε την απόδοση της και πήρε τον έλεγχο του αγώνα . Δύο σημαντικές στιγμές , για την Λαμία, που θα μπορούσε να καθαρίσει το παιχνιδι. Στο 72 Γιενγκά πιάνει κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο τέλος της φάσης ο Γιενκά ζήτησε αλλαγή και έγινε καθώς τραυματίστηκε. Στο 78’ σουτ του Βασιλόγιαννη έξω από την περιοχή η μπάλα περνάει ελάχιστα άουτ.  Οι γηπεδούχοι, στο τελευταίο δεκάλεπτο, προσπάθησαν να απειλήσουν, αλλά δεν το κατάφεραν.

 Οι  συνθέσεις:

ΗΡΑΚΛΗΣ (Ν. Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Σαραμαντάς, Σιατραβάνης(Πασάς 85′), Ιντζόγλου, Περόνε, Ρομάνο(Λουκίνας), Πουρτουλίδης, Κάσσος(Τσιλιανίδης 61′).

ΛΑΜΙΑ (Χ.Τέννες): Μπλάζιτς, Ζουλιώτης, Τσαμούρης, Καμαρά(Μουμίν 39′), Βασιλογιάννης, Λεάντρο, Φατιόν, Γκούρμας, Νεόφυτος, Κωστόπουλος(Ρεπετσάς 46′), Γιενγκά(Αντωνόπουλος 75′)



Φουρνιέ: «Το γήπεδο της Παρτιζάν είναι το πιο θορυβώδες που έχω αγωνιστεί»
Φουρνιέ: «Το γήπεδο της Παρτιζάν είναι το πιο θορυβώδες που έχω αγωνιστεί»
Ολυμπιακός: Χωρίς Τζόουνς κόντρα στην Παρτιζάν
Ολυμπιακός: Χωρίς Τζόουνς κόντρα στην Παρτιζάν
Δολοφόνησαν τον πρώην πρόεδρο της Αζαξιό, Ορσονί, κατά τη διάρκεια της κηδείας της μητέρας του
Δολοφόνησαν τον πρώην πρόεδρο της Αζαξιό, Ορσονί, κατά τη διάρκεια της κηδείας της μητέρας του
Μπαρτζώκας: «Πάντα ιδιαίτερα τα παιχνίδια με την Παρτιζάν στο Βελιγράδι»
Μπαρτζώκας: «Πάντα ιδιαίτερα τα παιχνίδια με την Παρτιζάν στο Βελιγράδι»
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved