ΑΟ Χανιά: Ο απολογισμός του Σεροπιάν (video)

ΑΟ Χανιά: Ο απολογισμός του Σεροπιάν (video)

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στη ΝΕΑ Τηλεόραση ο Μουράτ Σεροπιάν, για τη φετινή πορεία του ΑΟ Χανιά.

Ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε στις δυσκολίες, το έργο του, αλλά και το μέλλον του ως προπονητής.

Σε γενικές γραμμές όσα δήλωσε:

«Τα συναισθήματα είναι έντονα καθώς έχω φορέσει και την φανέλα της ομάδας, πήρα την ομάδα σε μια δύσκολη καμπή και δέθηκα μαζί της όμως είμαι επαγγελματίας και από την στιγμή που δεν υπήρχε επίσημη πρόταση έπρεπε να κοιτάξω μπροστά. Δεν μου έγινε πρόταση.

Το σωστό που έχω δει, ανεξάρτητα αν κάποιος θέλει, είναι να του γίνει μια πρόταση. Αν θα πάρω την απόφαση να μείνω είναι σε διαδικασία συζήτησης, αν γίνουν σωστά κάποια πράγματα, αν υπάρχει κοινή φιλοσοφία όμως, είναι ουτοπία να μιλάμε από την στιγμή που δεν υπάρχει πρόταση. Με τον κ. Κατσιγιάννη συναντήθηκα παραμονές του αγώνα και ανταλλάξαμε απόψεις σε περίπτωση επιτυχίας».

Για την στήριξη που είχε: «Όσοι παρακολουθούν είχαν αντιληφθεί ότι υπήρχαν θέματα κάποιοι  με ήθελαν στην ομάδα κάποιοι δεν με ήθελαν ο Κατσιγιάννης ήθελε να είμαι. Περιμένω να δω πια θα είναι η αξιολόγηση».

Ο Σεροπιάν μίλησε και για πρόταση που είχε κάνει νωρίς ώστε να ανανεωθούν κάποια συμβόλαια όμως υπήρχαν προβλήματα καθώς και ο Κατσιγιάννης σαν νέος στην ομάδα ήρθε σε δύσκολη θέση, τελικά δεν έγινε κάτι.

Τα περισσότερα συμβόλαια, συνέχισε ο Σεροπιάν,  είναι μονοετή (εκτός Παγώνη-Μανωλά) και πρέπει ή να ανανεωθούν ή η ομάδα να βρει αντικαταστάτες ισάξιους ή καλύτερους.

Για το χτίσιμο της φετινής ομάδας: «Έγινε καταπληκτική δουλειά και διοικητικά με τον κ. Ντερμανάκη είχαμε βγάλει το μπάτζετ με τον κ. Λαγομιτζή είχαμε πει μέχρι που φτάνει το χέρι μας και με τον ερχομό του Κατσιγιάννη προσθέσαμε τα «εργαλεία» . Κάποιοι δεν το πίστεψαν ευτυχώς ο Κατσιγιάννης το πίστεψε. Κάποιοι έλεγαν ότι δεν πάμε πουθενά όμως και θα δυσκολευτούμε να παραμείνουμε στην κατηγορία όμως τους διαψεύσαμε, μέρα με την μέρα γινόμασταν καλύτεροι και τελικά τους διαψεύσαμε».

Για την γνώμη των ανθρώπων της ομάδας για το πρόσωπο του: «Αν γινόταν ψηφοφορία από τους ανθρώπους της ομάδας αν θα πρέπει να φύγω ή να μείνω μόνο ο Κατσιγιάννης με τον Βαγιωνάκη θα ψήφιζαν υπέρ (της παραμονής)».

Συνεχίζοντας ο Μουράτ είπε ότι αν οι συνθήκες και τα οικονομικά ήταν καλύτερα θα γινόταν μεγαλύτερα πράγματα. Οικονομικά γιατί θα παίρναμε παίκτες και συνθήκες εννοώ προπονητήριο θα είχαμε καλύτερα αποτελέσματα στην δουλειά μας.

Για τις πληρωμές και τα όσα ακούγονται ότι η ομάδα χρωστάει στους παίκτες και τους προπονητές: «Ο πρόεδρος μας μίλησε στην προπόνηση και μας έδωσε εγγυήσεις, έχει δείξει ότι προσπαθεί, θα κάνει την προσπάθεια του και θα είναι αξιοπρεπής».

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος υπάρχουν στιγμές που αναγνωρίζει την προσπάθεια και την δουλειά και τον ευχαριστώ, είναι στιγμές που θα μείνουν στην μνήμη μου και ίσως κάποια άλλη φορά πετύχουμε κάτι μεγαλύτερο».

Για τον αν στεναχωριέται που φεύγει: «Φυσικά και στεναχωριέμαι όμως δεν μου δίνεται το περιθώριο να κάνω πολλά, υπάρχει διαφορά φιλοσοφίας».

Για το αν παραμείνει σε περίπτωση που πάρει εγγυήσεις: «Δεν είναι εύκολα τα πράγματα, στα λόγια είναι εύκολα στις πράξεις είναι δύσκολα. Όλη την χρονιά άκουγα υπομονή, δεν είδα πράξεις είδα τοίχο, δεν αλλάζουν εύκολα τα πράγματα στα Χανιά».

Για το γεγονός ότι ο κόσμος δεν “μουρμούριζε”  από το 20’ όπως τα παλιά χρόνια: «Καταφέραμε να περάσουμε στον κόσμο ότι τα ματς λήγουν στο 90’ πολλά ματς κρίθηκαν στο τέλος και το είδαν αυτό».

Για τον Κατσιγιάννη (που είχε δηλώσει στην εκπομπή του xaniaSportfm ότι είναι 50-50 να μείνει)  και την επόμενη ημέρα: «Ο Κατσιγιάννης ξεπέρασε τα όρια του, προσπάθησε να είναι όσο συνεπής γίνεται όμως ήταν αποκλειστικά μόνος του. Για την επόμενη ημέρα όλα είναι στον αέρα ο πρόεδρος, οι παίκτες,  η αδειοδότηση. Για να δοθεί λύση πρέπει να δώσουν το παρών και άλλοι».

Σε αυτό το σημείο υπήρξε και η παρέμβαση του Κωστή Σγουράκη ο οποίος αφού εκθείασε τον Μουράτ Σεροπιάν αφού αναγνώρισε το έργο του (και των συνεργατών του)  έθεσε όμως τρια ερωτηματικά σε συγκεκριμένα ματς αυτά με την Νίκη Βόλου τον Ολυμπιακό Βόλου αλλά και το 3-6 από την Επισκοπή.

Ο Μουράτ απάντησε λέγοντας ότι στο πέρασμα δυο χρόνων υπήρξαν ματς που είχαν θετική αλλά και αρνητική εξέλιξη. Το 3-6 ήταν μια κακή παρένθεση όμως δεν υπήρξε κάτι παράξενο, υπήρχαν ειδικές συνθήκες (τραυματισμοί)  ανέλαβε την ευθύνη και είπε θα το ξεπλύνουμε όπως και έγινε.

Με την Νίκη Βόλου ήταν ένα ματς που ο αντίπαλος δεν δημιούργησε φάσεις και κρίθηκε από ένα σουτ που πήγαινε δεν πήγαινε, ίσως να έφταιξε το αγχος ή η κακή ημέρα. Το ίδιο ισχύει και με τον Ολυμπιακό Βόλου αν και στο ματς ο ΑΟΧ είχε φάσεις για να το πάρει. Όμως, τόνισε ο πρώην πλέον τεχνικός καθώς έληξε το συμβόλαιο του, η ομάδα χτίστηκε για να σωθεί παρ’ όλα αυτά έκανε πολύ καλή πορεία και άφησε αρκετές ομάδες πίσω τη».

Για τα δικά του λάθη: «Όποιος δουλεύει κάνει λάθη, πήρα αρκετές φορές την ευθύνη όμως αυτό δεν μπορεί να γίνεται συνέχεια οκ πήρα την ευθύνη αλλάζει κάτι; Πρέπει να συνεχίζεις να δουλεύεις να δείχνεις εξέλιξη δεν τα είδαμε αυτά; Στην αρχή η ομάδα έπαιζε άμυνα στην συνέχεια δημιουργούσε και έβαζε γκολ όλα αυτά είναι παρακαταθήκη».

Για το ποιους παίκτες θα έπαιρνε στην επόμενη ομάδα: «Αν μπορούσα θα τους έπαιρνα όλους ανεξάρτητα από το πόσο έπαιξε ο καθένας τα παιδιά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια».

Για το αν έχει ήδη συμφωνήσει εδώ και ένα μήνα με Παναιγιάλειο: «Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, δεν υπάρχει καμία συμφωνία».

Για την δική του παρουσία: «Είναι μια πολύ καλή σελίδα για μένα αυτό που πετύχαμε ήταν πολύ σημαντικό».

Για τις ομάδες που ακούγονται: «Ο Παναιγιάλειος είναι μια ομάδα που δείχνει ότι  με θέλει σοβαρά, ο Αστέρας Τρίπολης η Ξάνθη μπορεί να με έχουν στην λίστα τους όπως και άλλους όμως δεν υπάρχει καμία πρόταση και καμία επαφή».

Ποια ήταν η πιο δύσκολη χρονιά από τις δυο: «Η πρώτη χρονιά ήταν πιο δύσκολη καθώς ήταν μια ομάδα που δεν είχα χτίσει εγώ, ήρθα μια εβδομάδα νωρίτερα και σε αυτό το σημείο θα πρέπει να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά, είδα βραβεύσεις αρκετές φέτος όμως καμία γι’ αυτά τα παιδιά».

ΑΟ Χανιά: Ο απολογισμός του Σεροπιάν (video)



Κύπελλο Ελλάδας: Έκπληξη με Φραπάρ! Η πρώτη γυναίκα που θα σφυρίξει τελικό
Κύπελλο Ελλάδας: Έκπληξη με Φραπάρ! Η πρώτη γυναίκα που θα σφυρίξει τελικό
Προ-Παραολυμπιακό τουρνουά: Στην Πατάγια της Ταϊλάνδης με Χατζηκυριάκο και Μπουρνιά η Ελλάδα
Προ-Παραολυμπιακό τουρνουά: Στην Πατάγια της Ταϊλάνδης με Χατζηκυριάκο και Μπουρνιά η Ελλάδα
ΑΕΚ: Επιμένουν στην Γαλλία για Αλμέιδα - Στη λίστα της Μαρσέιγ σύμφωνα με την «L’ Equipe»
ΑΕΚ: Επιμένουν στην Γαλλία για Αλμέιδα - Στη λίστα της Μαρσέιγ σύμφωνα με την «L’ Equipe»
Final 4 Euroleague 2024: Η ιδιαίτερη σχέση Μπαρτζώκα με Λαρεντζάκη (video)
Final 4 Euroleague 2024: Η ιδιαίτερη σχέση Μπαρτζώκα με Λαρεντζάκη (video)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved