Σεροπιάν: «Έχω δεχθεί πόλεμο»

Σεροπιάν: «Έχω δεχθεί πόλεμο»

Όνειρο ζωής χαρακτήρισε την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας μιας ομάδας από τη Super League ο απερχόμενος προπονητής των Χανίων

Σε μια ομάδα της Β’ Εθνικής πολύς κόσμος θέλει να περνάει την άποψή του τονίζει ο Μουράτ Σεροπιάν που υπογράμμισε πως δέχτηκε πόλεμο στην παρουσία του στον πάγκο του ΑΟΧ. Μάλιστα επεσήμανε πως είναι όνειρό ζωής να αναλάβει την τεχνική ηγεσία ομάδας της Super League.

Αναλυτικά η συνέντευξή του στον Athletic Radio 104,2:

Για το κεφάλαιο ΑΟΧ που κλείνει: «Οπωσδήποτε όταν έχεις φορέσει τη φανέλα της ομάδας και έχεις ζήσει 2 χρόνια σαν προπονητής έχεις ζήσει κάποια πράγματα. Όταν έχεις περάσει καταπληκτικά, έχεις προσφέρει και έχεις αγαπηθεί δυσκολεύεσαι να συνειδητοποιήσεις κάποια πράγματα. Κρίμα για τον κόσμο που δεν ήρθε η άνοδος. Ήταν κοντά στην ομάδα, όμως η τύχη μας γύρισε την πλάτη».

Για το αν πίστευε στην αρχή τη σεζόν ότι η ομάδα θα έφτανε να διεκδικεί την άνοδο της: «Στην αρχή δεν το πιστεύαμε με την έννοια ότι η ομάδα χτίστηκε για να κάνει μια αξιοπρεπή σεζόν και να σταθεροποιηθεί στην κατηγορία. Τα παιδιά ήταν αποφασισμένα και παιχνίδι με παιχνίδι όταν βλέπαμε όταν οι αντίπαλοι είναι στις δυνατότητες μας, πιστεύαμε περισσότερο στους εαυτούς μας. Χτίζαμε την απόδοση μας και την αντιμετώπιση ισχυρών ομάδων και φτάσαμε σε αυτό το αποτέλεσμα, μέχρι το τελευταίο λεπτό να διεκδικούμε την άνοδο».

Για το αν ήταν ένα θαύμα η πορεία της ομάδας: «Για μένα αυτά τα 2 χρόνια είναι πορεία-θαύμα. Γινόταν όμως δουλειά και δεν ήταν τυχαία αυτή η συνταγή. Η ομάδα απέδειξε ότι μπορούσε να κάνει πολλά πράγματα στο γήπεδο. Υπερέβαλαν όλοι εαυτούς. Πέτυχαν να είναι η 2η ομάδα σε συγκομιδή βαθμών στο πρωτάθλημα και η δεύτερη καλύτερη ομάδα στα εκτός έδρας παιχνίδια. Αποκλειστήκαμε από τον Αστέρα στο Κύπελλο άδικα σε 2 παιχνίδια δεχόμενοι ένα γκολ και αυτό με παίκτη λιγότερο. Πολλά νεαρά παιδιά διακρίθηκαν και είναι δίκαιο να έχουν προτάσεις και να αγωνιστούν σε παραπάνω κατηγορία».

Για το γεγονός πως ο ΑΟΧ αν και καλύτερος στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό δεν θα βρεθεί στα μπαράζ: «Η ομάδα δούλευε στο κόκκινο και έκαναν όλοι ό,τι μπορούσαν. Κάποια κρίσιμα σημεία μας έλειψε πιθανόν η ποιότητα που είχαν άλλες ομάδες. Κάποιοι παίκτες που θα έκαναν την διαφορά. Δεν μπορούσαμε να πάμε σε τέτοιους παίκτες, δεν υπήρχε η οικονομική δυνατότητα. Παλέψαμε μέχρι εκεί που μπορούσαμε και κάναμε ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό. Αυτό στο ποδόσφαιρο συμβαίνει. Δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Αυτά τα πράγματα ισορροπούν και ο καθένας παίρνει ό,τι του αξίζει. Ο Βόλος ήταν η καλύτερη ομάδα της σεζόν και ίσως αποδόθηκε δικαιοσύνη. Εμείς δώσαμε ό,τι μπορούσαμε και έχουμε ήσυχη την συνείδησή μας».

Για το τι αφήνει η παρουσία του στην ομάδα: «Αφήνω μια παρακαταθήκη, την πορεία της ομάδας για να μπορέσει να πάει σε ψηλότερα βήματα τα επόμενα χρόνια. Είναι κάτι που το βλέπουν όλοι νομίζω. Από κει και πέρα μένει ένας βασικός κορμός δυνατός και παιδιά με μέλλον. Μέσα από δυνατά παιχνίδια σκληραγωγήθηκαν. Εάν η ομάδα συνεχίσει έτσι και κρατηθούν σε αυτό το επίπεδο, λύσουν την αντιξοότητα που είχαμε φέτος και σκεφτούν καλύτερα το μέλλον της ομάδας, ο ΑΟΧ μπορεί να πάει ψηλότερα».

Για την αποχώρησή του από τον ΑΟΧ: «Αυτοί που είναι κοντά στην ομάδα βλέπουν ότι έχω δεχθεί πόλεμο και δύσκολα αντέχεις έτσι. Στην Ελλάδα όταν είσαι 2 χρόνια σε μια ομάδα σε επίπεδο Β΄ Εθνικής που αλλάζουν προπονητές σαν τα πουκάμισα και που πολύς κόσμος θέλει να περνάει την άποψή του, όλα αυτά δεν παλεύονται εύκολα. Είχα πάρει την απόφασή μου και μακάρι ο επόμενος να πετύχει πιο πολλά».

Για το ενδεχόμενο να κάτσει στον πάγκο μιας ομάδας της Super League: «Είναι ένα όνειρο ζωής. Δουλεύω για αυτό και δεν νομίζω πως θα αργήσει να έρθει».

Για την φημολογία που έχει προκύψει για το ενδεχόμενο να αναλάβει τον Εργοτέλη: «Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πω κάτι».

Για το τι θα κάνει τις επόμενες μέρες: «Λίγες μέρες ακόμα θα είμαι κοντά στην ομάδα για να δώσουμε το πρόγραμμα στο μεταβατικό στάδιο και ο καθένας θα τραβήξει το δρόμο του».

Για τις ομάδες της Κρήτης: «Οι ομάδες της Κρήτης έχουν πολύ μέλλον. Κόσμο που διψάει για ποδόσφαιρο και ποιότητα ζωής που προσελκύει παίκτες».



Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας, Παναθηναϊκός - Άρης: Δήλωσε «παρών» ο Ιωαννίδης
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας, Παναθηναϊκός - Άρης: Δήλωσε «παρών» ο Ιωαννίδης
Κύπελλο Ελλάδας: Έκπληξη με Φραπάρ! Η πρώτη γυναίκα που θα σφυρίξει τελικό
Κύπελλο Ελλάδας: Έκπληξη με Φραπάρ! Η πρώτη γυναίκα που θα σφυρίξει τελικό
Προ-Παραολυμπιακό τουρνουά: Στην Πατάγια της Ταϊλάνδης με Χατζηκυριάκο και Μπουρνιά η Ελλάδα
Προ-Παραολυμπιακό τουρνουά: Στην Πατάγια της Ταϊλάνδης με Χατζηκυριάκο και Μπουρνιά η Ελλάδα
ΑΕΚ: Επιμένουν στην Γαλλία για Αλμέιδα - Στη λίστα της Μαρσέιγ σύμφωνα με την «L’ Equipe»
ΑΕΚ: Επιμένουν στην Γαλλία για Αλμέιδα - Στη λίστα της Μαρσέιγ σύμφωνα με την «L’ Equipe»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved