Τύρναβος: «Υπόκλιση» Διγκόζη σε παίκτες

Τύρναβος: «Υπόκλιση» Διγκόζη σε παίκτες

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τους παίκτες του ο τεχνικός των Θεσσαλών

Μετά τη νίκη επί της Ζακύνθου ο Τύρναβος έχει σε μεγάλο ποσοστό εξασφαλίσει την παραμονή του, κάτι που σκόρπισε ικανοποίηση στις τάξεις της ομάδας κι έδωσε την ευκαιρία στον Άγγελο Διγκόζη να πλέξει το εγκώμιο των παικτών του. Ο τεχνικός των Θεσσαλών στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα τόνισε αρχικά: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την πεντακάθαρη νίκη που κάνανε. Αν δεν με απατά η μνήμη μου η ομάδα της Ζακύνθου στα 94 λεπτά που παίξαμε δεν μας έκανε ούτε μια καθαρή ευκαιρία, σε αντίθεση με εμάς που κατά διαστήματα παίξαμε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο. Βάλαμε δύο γκολ και παίξαμε 30 λεπτά με παίκτη λιγότερο. Έχουμε δύο μέρες να ξεκουραστούμε, έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στην Καβάλα θα προσπαθήσουμε μέσα στην εβδομάδα να δουλέψουμε όσο καλύτερα μπορούμε και να προετοιμαστούμε γι’ αυτό το παιχνίδι και να πάμε να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Όσο για την φάση του πέναλτι, σεβαστή η γνώμη του συναδέλφου, αλλά ο παίκτης μου βρίσκει πρώτα την μπάλα και ο ποδοσφαιριστής της Ζακύνθου πέφτει πάνω στον Τέλλο. Το μόνο λάθος του διαιτητή ήταν ότι δεν έδωσε κόρνερ».

Ερωτηθείς για το αν εξασφαλίστηκε η παραμονή, απάντησε: «Σε πολύ μεγάλο βαθμό ναι. Αλλά και μαθηματικά αύριο εάν και εφόσον έρθουν έτσι τα αποτελέσματα. Τώρα μας ενδιαφέρουν τα επόμενα τέσσερα ματς με πρώτο της Καβάλας. Να κάνουμε μια προσπάθεια η ομάδα να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται».

Σχετικά με την εικόνα της ομάδας την τρέχουσα σεζόν, σημείωσε: «Στο 100% είμαι ευχαριστημένος. Οι ποδοσφαιριστές μου όλη την χρονιά, από 29 Ιουλίου που ξεκίνησε η προετοιμασία μέχρι και σήμερα, κάνουν μια καταπληκτική προσπάθεια και το μόνο που μπορώ να τους πω και δημόσια, είναι ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ και πως μέσα από τα βάθη της καρδιά μου να τους πω ότι τους αγαπάω και τους ευχαριστώ πολύ για την πολύ μεγάλη βοήθεια που δώσανε στο πρόσωπό μου».

Όσο για το αν θα είναι και τη νέα σεζόν στον πάγκο του Τυρνάβου, υπογράμμισε: «Αυτό είναι μια ερώτηση που δεν μπορώ να σας απαντήσω εγώ, πάντως υπάρχει θετική σκέψη και από τον πρόεδρο και από εμένα. Όταν τελειώσει το πρωτάθλημα θα καθίσουμε να συζητήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα».

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV



Πότε λήγει η προθεσμία για τις φορολογικές δηλώσεις
Πότε λήγει η προθεσμία για τις φορολογικές δηλώσεις
Πετρούνιας: «Με δανεικά στο Παγκόσμιο του 2014»
Πετρούνιας: «Με δανεικά στο Παγκόσμιο του 2014»
Παναθηναϊκός: Παρελθόν ο Τερίμ, αναλαμβάνει ο Κόντης
Παναθηναϊκός: Παρελθόν ο Τερίμ, αναλαμβάνει ο Κόντης
Champions League: Ο Λένι Κράβιτς στο σόου του τελικού
Champions League: Ο Λένι Κράβιτς στο σόου του τελικού
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved