«Βραχνάς» για την Κόρινθο
Κερδισμένος από την προσφυγή βγήκε ο Δημήτρης Πατσιαβούρας, στον οποίο έχουν επιδικαστεί 3.317 ευρώ.
Το ποσό των 3.317 ευρώ πρέπει να πληρώσει η Κόρινθος στον πρώην ποδοσφαιριστή της, Δημήτρη Πατσιαβούρα, προκειμένου να μην έχει κυρώσεις με αφαίρεση βαθμών και κατακύρωση αγώνων υπέρ των αντιπάλων της.
Αναλυτικά η απόφαση του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ:
«Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά καθ’ ολοκληρίαν την από 29/12/2010, με αριθμό πρωτ. Ε.Π.Ο. 40.519/30-12-2010 Αίτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΑΤΣΙΑΒΟΥΡΑ κατά του καθ’ ου ΤΑΠ με την επωνυμία Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Σύλλογος ΚΟΡΙΝΘΟ».
Επιβάλει και Ενεργοποιεί τις επιβληθείσες δυνάμει της υπ’ αρίθμ. 140/2010 Απόφασης του παρόντος Δικαστηρίου ποινές εις βάρος του καθ’ ου ΤΑΠ. Ειδικότερα, επιβάλλει και ενεργοποιεί σε βάρος του καθ’ ου ΤΑΠ με την επωνυμία Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Σύλλογός ΚΟΡΙΝΘΟΣ:
(α) την κατ’ άρθρο 24§7(γ) του Κανονισμού Ιδιότητας και Μετεγγραφών Ποδοσφαιριστών της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ποινή της αφαίρεσης δύο (2) βαθμών και (β) την κατ’ άρθρο 24§8 του ίδιου Κανονισμού ποινή της κατακύρωσης αγώνα υπέρ αντιπάλου και για όλους τους αγώνες του αντίστοιχου ελληνικού Πρωταθλήματος, στους οποίους θα συμμετέχει η καθ’ ης ΠΑΕ από τη δημοσίευση της παρούσης και εφεξής στο τρέχον, ή στο επόμενο Πρωτάθλημα και μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση στον αιτούντα ποδοσφαιριστή του τελεσιδίκως επιδικασθέντος ποσού των τριών χιλιάδων τριακοσίων δέκα επτά Ευρώ (3.317,00€) νομιμοτόκως, σύμφωνα με τα αναφερόμενα στο σκεπτικό της υπ’ αρίθμ. 465/2010 Απόφασης της Α’ Ε.Ε.Ο.Δ. της Ε.Π.Ο. και μέχρι την εξόφλησή του, καθώς και του ποσού των διακοσίων Ευρώ (200,00€) για τη δικαστική του δαπάνη».