Ούτε παρέλαση ο Ουρίμπε!

Ούτε παρέλαση ο Ουρίμπε!

Στη συμπλήρωση 112 ημερών στον πάγκο του Πανσερραϊκού ο Γιόσου Ουρίμπε αποτελεί παρελθόν από τα «λιοντάρια».

Ο Πέτρος Θεοδωρίδης είχε πολλά παράπονα από την εικόνα των «ερυθρόλευκων» στα φιλικά προετοιμασίας και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η ήττα (4-2) από τον Πανθρακικό. Ο Γιόσου Ουρίμπε από την πλευρά του εξέφραζε τη δυσαρέσκειά του, γιατί αρκετές από τις εισηγήσεις του δεν είχαν γίνει πραγματικότητα. Κάπως έτσι, οι δύο άνδρες συναντήθηκαν το πρωί της Κυριακής (09/10) και συμφώνησαν να λύσουν τη συνεργασία τους κοινή συναινέσει.

Αρκετοί, πάντως, στις Σέρρες μετέφραζαν την κίνηση του Θεοδωρίδη ως… επικείμενη άνοδο, ενώ τα πρώτα ονόματα υποψήφιων διαδόχων που ακούστηκαν για τον πάγκο του Πανσερραϊκού είναι αυτά των Μάκη Χάβου, Μάκη Κατσαβάκη, Παύλου Δερμιτζάκη, Μιχάλη Γρηγορίου και Άγγελου Αναστασιάδη.

Ο Ουρίμπε είχε έρθει στη χώρα μας στις 20 Ιουνίου και πριν προλάβει να καθίσει στον πάγκο σε επίσημο παιχνίδι είδε την πόρτα της εξόδου. Με δεδομένο ότι την Κυριακή (09/10) και τη Δευτέρα (10/10) οι παίκτες έχουν ρεπό, ο Ισπανός θα τους αποχαιρετήσει την Τρίτη (11/10).

«Για μένα ο Πανσερραϊκός έχει τελειώσει», έλεγε στο περιβάλλον του ο Ουρίμπε φανερά δυσαρεστημένος από τις εξελίξεις και, απαντώντας έτσι σε όσους άφηναν μία μικρή χαραμάδα παραμονής του στις Σέρρες.



Ατρόμητος: Χωρίς Τζοβάρα κόντρα στον Asteras Aktor
Ατρόμητος: Χωρίς Τζοβάρα κόντρα στον Asteras Aktor
Παναιτωλικός: Με τέσσερις απόντες κόντρα στον Ολυμπιακό
Παναιτωλικός: Με τέσσερις απόντες κόντρα στον Ολυμπιακό
NBA: Εκτός για τουλάχιστον δύο εβδομάδες ακόμη ο Τζα Μοράντ
NBA: Εκτός για τουλάχιστον δύο εβδομάδες ακόμη ο Τζα Μοράντ
Ίντερ: Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για Μαρτίνες - Τόσο θα μείνει εκτός δράσης
Ίντερ: Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για Μαρτίνες - Τόσο θα μείνει εκτός δράσης
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved